💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 719
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 180
Продукцията вдигна мерника на Радо. ОтидЕ завалията..

# 181
Ситнилска е тотал щета за това племе. Можеше Момчил да мине, а тя да реди пъзел. Ама тя и пъзел не може да реди!

# 182
Радо си е индивидуалист и явно му е трудно да е отборен! Фукльо, кво се фука с рекорди! Но пък се усети веднага, а сме виждали плуване Мичурин-Созопол, да не кажа Шабла!

# 183
  • София
Абе аз нещо не съм в час - последно Румен влезе при племената, Елена си отиде и останаха четирима, Никол, Мишо, Виолета и ? И как в днешния епизод са останали само двама? 😀

Редактирам се, явно нещо друго предвид са имали онези двамата под "двама".

# 184
  • Другата България
Мдааа, подозренията ми, че ще разкарат Радо се затвърждават. Сега ще го изкарат него виновен за загубата.
А Крум ще се измъкне по терлици. Класика.

# 185
Новата с чорапи ли ще плува?

# 186
Абе аз нещо не съм в час - последно Румен влезе при племената, Елена си отиде и останаха четирима, Никол, Мишо, Виолета и ? И как в днешния епизод са останали само двама? 😀
Двама са само от първоначалните Изгубени
Другите ги пратиха там после

# 187
Цецо е четвъртия.
Двама са останали от оригиналните Изгубени Simple Smile

# 188
Сега се сетих как Алекса крепеше лодката на супергероите Joy

# 189
  • София
Ситнилска е най-слабото звено от отбора, абе може ли да плуваш така, като с кроул ще си в пъти по-бърза...вземи ходи на плуване като минеш кастингите. Даже дъщеря ми на 10, която тренира плуване, е възмутена. Мудева се качваше добре на понтоните и не губеше време.

# 190
Ситнилска ми е дразнеща, втора Никол, тая коса й  е по-важна от победата, то махане на паднали кичури, оправяне на дрехи вместо да плува, зелени лещи за по-модерно. Втора дунда ми е просто, хептен неможеща.

# 191
  • София
Сега се сетих как Алекса крепеше лодката на супергероите Joy
Мил спомен. Laughing

# 192
Мен пък Ситнилска ме кефи, може би защото познвам спортната ѝ кариера, където е бетон.

# 193
  • Някъде в Матрицата
"Някои влюбени гълъбчета свиват гнездо, други кораб" 🤣🤣🤣
Димо е ненадминат. 😆

# 194
Ситнилска с нищо не се открои този сезон.

Общи условия

Активация на акаунт