💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 695
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 165
Тази вечер някои от участниците гледат заедно.

# 166
  • София
Този войсовър за Ива беше на Румен, но решиха да не ни покажат "картина" след синхрона на Рълев и изглежда сякаш бяха негови думи. Sweat Smile

# 167
Изтървах ви днес.
Липсваха ми синхроните на Гатьо.
Дяволо, благодаря за темата. Перфектна както винаги.

# 168
Я па Цвети! От раз!
Калоян бил добър плувец! Ти да видиш!

# 169
В сезона в който Милен стана победител, опонента му на финала не беше ли също вкаран в средата на сезона?
Точно така - Боби, в трети сезон също по-късно влязоха Кремена и Калоян, но тогава нямаше бедстващи хора, които се борят за място в едно от племената. В името на играта разбирам, че трябва да бъдат подсилени, но просто не съм съгласна да е по този начин.
Както и да е, на мен като зрител не ми е такъв проблем, просто ми е мъчно Рълев младши, Елена, близначката, за вълнението, което са изпитвали, влизайки в предаването и за начина по който тяхната история приключи.
Много се радвам за Румен, истински се наслаждава на играта и подкрепя съотборниците си.

# 170
  • София
Доста добър плувец бил Калоян според Димо. Човекът професионално се занимава с това и сигурно е вторият най-добре представил се плувец този сезон.

Синхроните на Румен продължаваме само да ги чуваме, без да ги виждаме. Пак нещо са презаписвали. Joy

# 171
Калоян и той много добър.Румен ухилен на синхроните ,ще видим може и Резиденцията да видят.

# 172
  • София
Дали няма Мартин утре да си прибере Момчил в Старейшините?
Нищо чудно, нали племето носител на Мартин трябва да бъде "подсилено", за да може той да стигне по-напред. Още един аргумент пред фолк певиците, да го кльопат.

Тази вечер го чух да казва фолкаджийското пожелание: "Само напред и нагоре", ако до края на участието си каже и "В този ред на мисли", ще трябва да призная, че си е избрал бизнес, който наистина му е лика-прилика. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 173
Страшен кеф е да гледаш Рълев и Румен. Айде Амазонки!!!

# 174
  • Някъде в Матрицата
Този Калоян как скача във водата, сякаш не е плувец.🤣🤣🤣 Ама някой беше казал, че е гърбист, които не скачат във водата при старт.

# 175
Радо накъде тръгна.

# 176
  • Някъде в Матрицата
Плува му се на човека. 🤣🤣🤣🤣

Фукльо - каза Димо. 🤣🤣🤣

# 177
  • София
Усети се Радо, ама изгуби доста преднина..

# 178
След синхрона на Даниел за Радо, си знаех че ще се издъни нещо 😅

# 179
  • София
Както се очертава, локациите си остават същите..
Евентуално пъзелите може да разджуркат схемата..

Общи условия

Активация на акаунт