💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 452
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 2 805
Според мен Ваня просто не си даваше зор. Ако си прецениш силите и знаеш, че ще биеш, защо да се впрягаш така рязко.

# 2 806
Абсолютна гавра на продукцията, поредна, с хората, които имат деца и са далеч от тях цял месец. Ситнилска ако не се лъжа е самотна майка. Теди също е майка. Разбирам и Гатьо, но след като знае, че дечицата са оперирани /отнякъде/, явно има как да разбере и подробности. Мисълта ми е, че трябваше да осигурят връзка на ВСИЧКИ, не на един.
Ако беше за всички, а не за един, нямаше да има интриги.

# 2 807
  • BG-DE
Тези кастинг битки са пълна глупост, какво искат да демонстрират, какви прекрасни играчи са бившите, а колко некадърни са тези които сега се явяват 😡 Много ми е интересно дали изобщо ще има претендент, който да победи?

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 22:07 от Menerva

# 2 808
  • София
Жалко, че връзката е само за един.
Поредна гавра. Явно целта е да има пак конфликти и сръдни.
Жалко. Има няколко родители при Амазонките, тц тц

# 2 809
  • София
Абсолютна гавра на продукцията, поредна, с хората, които имат деца и са далеч от тях цял месец. Ситнилска ако не се лъжа е самотна майка. Теди също е майка. Разбирам и Гатьо, но след като знае, че дечицата са оперирани /отнякъде/, явно има как да разбере и подробности. Мисълта ми е, че трябваше да осигурят връзка на ВСИЧКИ, не на един.
По причина споменати по нагоре, свързани със Ситнилска.

# 2 810
Няма видео връзка за всички,защото според мен са хванали Ситнилски с телефон.

# 2 811
  • София
Ааа, да. И другите са се настроили да я махат на съвет...

# 2 812
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Браво на Ваня, без нея няма да е ол старс. Но, за да съм коректна
бяха и подбрали слабичка съперничка, а и снощи Дени вдигна много летвата
и определено смятам, че ако двете играеха тази игра резултата можеше и да ни изненада.
Много ми хареса Гатьо и Момчил как даваха съвети и надъхваха Натали, те двамата в комплект
са супер. Момчил действа добре на Гатьо, а той милия чак щеше да зареве, че и си призна.
Адамс фемили започват вече и двамата сериозно да ме дразнят. Толкова исках да са
заедно и да се съберат, а сега нямам търпение да им видя гърба, особено на Гомес.

# 2 813
  • BG-DE
Можеха да теглят чоп кой от тези с деца да се чуе със семейството си и така щеше да е най-честно.

# 2 814
Искам Виолета в едно племе в Мудевите. Тогава ще види Гатьо на живо що е то колизеум с лъв срещу кокошки

# 2 815
Не знам защо изобщо Натали се явява за участие. Абсурд е студент по медицина да може да отсъства 3 месеца.
Сезон 6 ще е евентуално след 1-2 години. Може да е завършила дотогава!?
 А и може да се отстъства колкото е необходимо като се представи документ, удостоверяващ това!
Снимките са лятото.
Учебната година е от октомври до юни!
Няма да е прецедент Наско Колев, когато участва и спечели Биг Брадър беше студент по медицина.

Последна редакция: нд, 08 окт 2023, 00:23 от sineva 1

# 2 816
Тези кастинг битки са пълна глупост, какво искат да демонстрират, какви прекрасни играчи са бившите, а колко некадърни са тези които сега се явяват 😡

Първо ги орезиляват в техните сезони, подиграват им се, прецакват ги както Цецо, и в този сезон ги хвалят и им осигуряват победите в кастинг битките. 😂

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 22:07 от Lilia*

# 2 817
  • София
Преоблякохме Гатито. 🥺

# 2 818
  • София
Ха, какво чух?
Гатьо се чувствал вече амазонка!

# 2 819
Гатьо е ГОТОВ да сложи амазонските жълти гащи 🎉🎉🎉 доживяхмеее

Общи условия

Активация на акаунт