💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 460
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 2 745
Видимо е много изморена Натали. Жалко. Все повече искам да разформироват Амазонките, че не само Гатьо има нужда да се освободи.

# 2 746
  • BG-DE
Дени вчера определено беше по-добра от Ваня затова и са й избрали толкова слаб опонент.

# 2 747
Ваня по-бързо минава трасето от Дени.

# 2 748
  • София
Румен и Мудева, казаха на Гатьо, че няма дума, а не на Момчил. И пращат него на разговор със семейството, защото децата му са били оперирани.
Сигурна ли си? Щото в тоя калабалък ми се стори, че към Момчил гледаха.....ама те така или иначе все към него гледат, та е възможно и моя да е грешката.

Това отново е намеса на продукцията, съвсем целенасочена, за да има конфликт. Гладиаторите всички се чуха с близките си, обаче тук - само ЕДИН! Joy
Убедена! Защото Гатьо спореше.
Според мен също Гатьо трябва да се обади, защото казаха, че едното или двете деца са били оперирани.
Той май не трябва да знае такива неща, ама правилата са за да ги нарушаваме Постоянно!
Е нямат право да скрият нещо такова. А и то може да е било планирано.

# 2 749
Не знам защо изобщо Натали се явява за участие? Абсурд е студент по медицина да може да отсъства 3 месеца.

# 2 750
Не знам защо изобщо Натали се явява за участие. Абсурд е студент по медицина да може да отсъства 3 месеца.

Сезон 6 ще е евентуално след 1-2 години. Може да е завършила дотогава!?
 А и може да се отстъства колкото е необходимо като се представи документ, удостоверяващ това!
Снимките са лятото.
Учебната година е от октомври до юни!

# 2 751
  • BG-DE
Е, лятото са ваканция, а и доколкото знам са 2 и половина месеца 😂 но като гледам това няма да й е проблем 😂

# 2 752
Боже, вие представяте ли си даже след първото минаване какво е това да трябва да го минеш пак… мисълта просто.

# 2 753
  • София
Няма интрига в тая игра...

# 2 754
Не знам защо изобщо Натали се явява за участие. Абсурд е студент по медицина да може да отсъства 3 месеца.

Сезон 6 ще е евентуално след 1-2 години. Може да е завършила дотогава!?
 А и може да се отстъства колкото е необходимо като се представи документ, удостоверяващ това!
Не снимат ли през лятната ваканция

# 2 755
С каква лекота Дени се движеше вчера- Ваня и отстъпва
И на моя телевизор това виждам. Ванчето и тя еваш го дава. Дени вчера беше по-чевръста.
Пак ще ме приспят.
А тоз флегместия да хваща пътя за къщи. Не се търпи.

# 2 756
С разликата ,че Дени ,яко си пъшкаше Smirk

# 2 757
Не знам защо изобщо Натали се явява за участие? Абсурд е студент по медицина да може да отсъства 3 месеца.

Може да завършва или да прекъсне по уважителни причини.Пък по-голяма част от снимките са през ваканцията.

# 2 758
Пак се преЕ*..., пардон, прецаках! Да се бях явила аз срещу Ванчето! Ако плащат за отпадане, добре, ама как мА види цЕл народ -още по-добре! Няма лоша реклама, по-добре на хората в устата.... Който обича поговорки и други умнотии, да продължи!

# 2 759
  • Другата България
Пффф, жалко, няма да е следващата седмица разформироването на Амазонките. Нацелих идеята на сценаристите, но стигнах само до предложението им, не и до реализацията. Много слаба Натали.

Ауууу, отново Мич Бюканън на терен! А, няма да го видим. Жалко.

Общи условия

Активация на акаунт