💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 611
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 3 000
СлаБе още не се събудила, но пийте си неделното кафе млади хора, насладете се на неделния ден.. Не, не мога да я имитирам никак. Ще я чакам с оптимистичния ѝ поздрвав.
Сега на поставените въпроси.
Харесвам Момчил, Рълев, а Мастъгарков и Елвиса са ми с еднакви точки за сега в личната класация.
Дружинната чак в понеделник ще строи бедните и гладни, изнемощели хора и ще посочи, че даже изгони непослушните играчи.
Ми тъй де, ш'ми пият Хел с краставица! А с ракийка как по хубу влиза. Научете се, хора!
Альоо, пичуити, я бързо да се засрамитИ.
И Гатьо и той, изкалация, жълти гащи ще слага. Срамота!
Разпасаната команда ще бъде порицана и посочена с пръст.
Гилотина май само не видях, ама нЕма да мигна до понеделник.
А сега мили млади хора ви желая една лежерна и слънчева неделя.

# 3 001
Явно си пропуснала доста от постовете в които се обесняваше за пластмасовите чинийки, чашки и вилички на камънака почистени саморъчно от играчите след предаването щото бяха оставили свинщина на камънака. Говорих за едни банани и цитруси на реката ама....не им пониква цитр. гора за съжаление и се правят че ядат джанки. Друг път. Нещо аз не разбирам. Защо толкова се учудваме че имало странична храна , а всички забелязваме че играчите имат сили, розови бузки ит.н. Вярво някои отслабнаха но кетъринга е веднъж на ден и не е първо , второ и трето а храна за поддържане на някаква форма. Просто трябва да приемем , че гледаме режисиран филм и това е.

Излиза, че само Изгубените са гладували, но дали важи за всички!?  Никол и Виолета изглеждат много добре, все едно са на почивка.

СИНИ

ЖЪЛТИ

ЧЕРВЕНИ

Последна редакция: нд, 08 окт 2023, 08:25 от Tinene

# 3 002
  • sofia
То не е и само за това, но и по съветите Ралица е ужасно груба, надменна и ги гледа с едно такова снизхождение... Изживява се като класна на първолаци и те горките не смеят да и отговорят.
Скоро даваха един филм от 2015 г. с участието на Ралица в ролята на ученичка - 11А. Абсолютно същият маниер и начин на говорене. Не съм я гледала другаде, но май й иде отвътре.
Водещата ми е неприятна от самото начало. Точно от серията гадна кучка. Това не мож го изигра...кат им гледам нивото на актьорите, съвсем. Отвътре й идва и за това тя е водеща.
Бати тъпото предаване...за пръв и последен път го гледам.
Фермата ги гледах 2-3 сезона, но преди 2 години ги зачеркнах.
Толко да са безсилни по всички телевизии....

# 3 003
Тинене, ако е към мен, не се задълбочавай.
Може и нещо да съм пропуснала и 100 %съм.
Гледам шоу, режисирано, и нищо не ми е на всяка цена.
Да се чете с чувство за хумор.
Те си мислят, че са ни излъгали, аз се правя, че им вярвам и така...
Да не ми е съвсем скучно.

# 3 004
След толкова много хейт , епитети , Дунди , бузки към едно съвсем младо момиче (което никак не е унизително , само продукцията унижава ) по подозрение , че хапва тайно ....
Дяволо , поздравления за един твой по- преден коментар с интересна идея Simple Smile

# 3 005
  • софия
Добро утро, диванна армия. Аз заредих кафето, вие заредете телефоните и ги скрийте там, където Димо и Ралица няма да ровят.
 В предишните сезони любима част ми беше първата, преди обвдинението до две племена. Тази година и това ми взеха. Точно една седмица се усмихвах и после започна джуркането. Дадох си сметка снощи, че не гледам толкова кой ще победи, а кой ще е следващия омаскарен.
 Хич не обичам да мрънкотя, но явно успяха да ми натиснат и този бутон.
 Гатьо капитулира. Разнежен от единодушието на амазонките и жеста им към него и под заплаха да танцува патешкия танц в червен екип. Сладурче ми е той. Душа човек.

# 3 006
Аз съм цъкнал на двама гладиатори, които са доста назад обаче в анкетата (интересно кои ли са?).
И на още един гладиатор, който обаче е в челото... Кой ли е той...
Бе напред червените!
Да се опитам да позная? Крум, Радостин и Рълев? Те ли са? Wink

# 3 007
Взимам си назад хубавите думи ,които казах за Мудева, напълно си заслужава мъжа след всичко,което днес чух и видях от нея.

Едвам е устискала да влезе той,за да си има сигурна подкрепа и започна да бълва змии и гущери, блякс 😵‍💫

И как се промени лицето само, направо се изкриви от злоба и завист,трагедия 🤦

А нейният сурикат не заслужава коментар - толкова злобно човече отдавна не съм виждала, комплекс до комплекса са се събрали в него 😨

# 3 008
Слабе кво ми пусна в кафенцето, че се замислих ....как ги прекарват тия краставици и бисквити от локация в локация , като после отиват директно , наденали тез впити бански. То верно, че някои изглеждат кат глътнали бастун на пъзела ,ама..... Може пък за туй да е така важен байряка , цяла лидълска торба с продукти ще събере Joy

# 3 009
Слабе кво ми пусна в кафенцето, че се замислих ....как ги прекарват тия краставици и бисквити от локация в локация , като после отиват директно , наденали тез впити бански. То верно, че някои изглеждат кат глътнали бастун на пъзела ,ама..... Може пък за туй да е така важен байряка , цяла лидълска торба с продукти ще събере Joy
  И аз това се зачудих като си изпих кафето 😂 Значи ,амазонките бяха на реката ,след това на стопанство и резиденция ,те освен джанки да си пренасят  ,да не им липсват 🙄  Сега пак им гледам варела -има джанка 😂 Кроасан,банан,бисквитка...някой от другите им е давал докато са на реката ли

# 3 010
  • София
Скоро даваха един филм от 2015 г. с участието на Ралица в ролята на ученичка - 11А. Абсолютно същият маниер и начин на говорене. Не съм я гледала другаде, но май й иде отвътре.
Ралица през 2015 г. е изиграла персонаж в ученическа възраст? Sob

# 3 011
Ралица през 2015 г. е изиграла персонаж в ученическа възраст? Sob
 Е не изглеждаше точно на ученичка 😂 Освен ако е повтаряла класа

# 3 012
  • софия
Ааа, валидол спрях да бухам в кафето, тоз път не съм виноват.
 Иначе, предполагам, че в раниците си взимат, преди териториалната, че не е ясно къде ще ги запратят след битката. И явно са си помагали едни на други, когато бедстват.
 И от няколко дни ме напъва да кажа нещо, но ме е страх, че ще прозвучи, като размахване на пръст, но ще си го кажа все пак.
 Прочетох ужасни думи по адрес на Никол. Ако беше толкова обгрижвана,  хранена и пробутвана, отдавна щеше да е при баща си. Да не говорим, колко я уважават и казват хубави думи за нея останалите участници. От всички се чува, че е била слънчицето в групата, чиста и добра. Не случайно Мишо каза, че нейният позитивизъм го е държал на повърхността.
 И тя свали, просто имаше повечко в началото. Жените при стрес реагират съвсем различно от мъжете. Морунката казваше, че на  доста от тях им е спрял цикълът, че са качвали килограми от разбичкването на хормоните. Даже се чудя, защо трябва да го говоря това, при условие, че тук 80% от списващите сме жени. А най-големите нападки и озлобление идват от тези проценти. Да, няма спортен дух, не го е наследила от баща си, но задължително ли е. Проклятието на дете с известен родител. Издържа с усмивка целия период в чистилището. Усмивката и е, като броня. Това виждам аз. И не е заела мястото на никой. Всеки, който успя да се пребори, влезе в племената. Не мисля, че това дете заслужава целия този хейт из СМ. Но явно, поради ширещата се шуробаджанащина на всички нива около нас, много хора се озлобяват, само защото е дете на някой си. При Дени същата история. Добра била, ама дъщеря на майка си. А до сега я виждам най-добрата от жените. И двете в случая ги хранят. Едната слаба, другата силна, но и двете с проклятието да са деца на родителите си.
 Стискам и палци да не и се отразяват много тези писания и да си продължи пътя в живота с вдигната глава. И без това до сега не и е бил много лесен, но усмивката не я е загубила.

# 3 013
Никол ми беше безразлична докато не се хвана с Виолета и не излъчиха грозните им коментари. Виолета ми е абсолютно отвратителна, само заради собственото й поведение. Въпреки отличната физическа подготовка на Виолета и Мартин, и Румен, собствените им думи ги вкараха на дъното на списъка ми.
Дунев също ми е неприятен. Съответно Никол съд странната си роля във формата достигна логично място.

# 3 014
То не е и само за това, но и по съветите Ралица е ужасно груба, надменна и ги гледа с едно такова снизхождение... Изживява се като класна на първолаци и те горките не смеят да и отговорят.

Не знам специално Раличка откъде има това самочувствие? Тя стана известна след като стана любовница на Башар Рахал, ама за нейно съжаление той не пожела да я извади на светло. 😄 Малко е смешно баш тя да го играе морален стожер. 😜

Последна редакция: нд, 08 окт 2023, 09:28 от Lilia*

Общи условия

Активация на акаунт