💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 412
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 3 015
Кой пък е тоя тооолкова голям нарушител?? Да не е Никол, че то тая шия не е от туршия, ама пък кучешка колибка.. Тоест станало е в стопанството. 😅
Имаше син, жълт и червен варел - значи всички са се провинявали 😄

Та пък на резиденцията какво е нужно да крият и покриват, имат си свободен достъп до всичко, нещо не схващам тях защо са ги включили ?

Единият вариант е някой, който идва от резиденцията да си е взел храна в раницата в понеделник,за да си има в случай,че загубят територията или вариант две - да даде тайно тази храна на племето,което остане последно и отива на реката? 🤨

Относно споделеното от Дяволо за телефона - той го каза преди да излъчат промото и смятам,че го направи във връзка с разговора между Оряшкова и Банани с пижами, в който ей така от никъде ( за нас зрителите,де) почнаха да злословят за Ива и Албена,тоест тези думи може да са в резултат на въпросната случка с намерен телефон.

Та, Дяволо просто хвърли светлина върху една възможна причина за провеждането на този разговор и внезапното,уж, очерняне на две добри участнички.

# 3 016
  • Буркина Фасо
Кой пък е тоя тооолкова голям нарушител?? Да не е Никол, че то тая шия не е от туршия, ама пък кучешка колибка.. Тоест станало е в стопанството. 😅
Имаше син, жълт и червен варел - значи всички са се провинявали 😄

Та пък на резиденцията какво е нужно да крият и покриват, имат си свободен достъп до всичко, нещо не схващам тях защо са ги включили ?

Единият вариант е някой, който идва от резиденцията да си е взел храна в раницата в понеделник,за да си има в случай,че загубят територията или вариант две - да даде тайно тази храна на племето,което остане последно и отива на реката? 🤨

Относно споделеното от Дяволо за телефона - той го каза преди да излъчат промото и смятам,че го направи във връзка с разговора между Оряшкова и Банани с пижами, в който ей така от никъде ( за нас зрителите,де) почнаха да злословят за Ива и Албена,тоест тези думи може да са в резултат на въпросната случка с намерен телефон.

Та, Дяволо просто хвърли светлина върху една възможна причина за провеждането на този разговор и внезапното,уж, очерняне на две добри участнички.
аз не мисля, че всичко показано в/у варелите са го намерили в един ден. в различни дни са видяли къде, какво се крие и са изчакали да се събере повечко материал за показване/доказване.

# 3 017
  • При семейството си
Ако се беше случило нещо наистина сериозно с детето на Ситнилска, дали самата Продукция нямаше да и’ осигури връзка, контакт…каквито и да са.
Бориш се за 100 хиляди, не за 100, хиляда, но, ако може нещо да шмекеруваме, да има “далаверка”, да не минем по стандартния ред.
Ами не, не сте по-различни от Продукцията, не сте нито големите Амазонки, Гладиатори Старейшини….
Поредните пионки и жадни за жалка слава.

И каква точно е "далаверата"? Че си ял, че си чул детето? Нито е лайф предаване, нито награда е уау. Да, нарушение е, но има и други начини за "наказание", ако въобще е нужно.
И моите уважения, но да наричаш  състезател като Ситнилска  жаден за жалка слава, е ....  жалко.
Аз лично, за Ситнилска чух за първи път когато влезе в това предаване, подозирам и не само аз.
Ако има правила и си се съгласил да ги спазваш, а съвсем умишлено, подготвено ги нарушаваш, да, жалко е…защото има още 20 човека, които наистина са нямали връзка с околния свят.
Като самотна майка, можеш и договаряш примерно един път седмично чуване с детето ти и този, който го гледа, осигурено и в присъствието на продукцията.

# 3 018
  • SF
Колко тъпо беше скалъпен заговорът между Мудева, Радев и Оряшкова. Мудева уж шушне нещо, което другите не са забелязали, но одобрително заклатиха глава "ааааа, май е права!!!"
Оряшкова, душата човек, чак сега се сети, че е участвала в коалиция Амазонки срещу пленници. Тя изобщо не знаеше къде се намира. Мудева държи реч, Душата човек гледа тъпо и се чуди как да изиграе "изненадана".

Без да е вкарано в никакъв сюжет Ситнилска си напръска краката с Цикатридина. Това го пиша за всички, които решиха, че Румен Радев пренебрегва Мудева заради бурканче шоколад.
Снимаме реклама! Камера! Работи! Клапа. Продуктово позициониране първи дубъл! Щрак!

# 3 019
За да изгонят за първи път служебно участник при положение, че очевидно и в предни сезони се е похапвало нелегално, значи не си е мълчал и продукцията не е могла да излезе на глава с него. Който и да е той, браво на него! 👏

# 3 020
А аз  ще следя реакцията на останалите участници.  Момчил, Гатьо, Теди. Според мен са хора, които са свикнали да изпълняват наложените  правила. Знаели ли са, това притеснявало ли ги е? Ще гледам и Мудеви . Жалко, че Радо няма да е там. Щеше да е интересен и той.
Не одобрявам отношението на продукцията, не по този начин. Но, няма да лъжа тук. Ще изчакам да видя какво се е случило и тогава ще пиша повече. Но някак няма да съм доволна едни да играят по правилата, а други да ги нарушават.  И относно това, че продукцията постоянно не ги спазва, съм съгласна. Но не съм съгласна, че щом едни го правят, трябва и аз да съм като тях. Ако виждам, че нещо не е моето, бих направила всичко  възможно да се махна от там.
Харесвам участниците, разбирам ги.  Но някак нещо нагарча след това, което видях.

# 3 021
  • София
И аз подкрепям участниците. Още от сезона на Александър. Не виждам голямо престъпление, ако са намирали храна по някакъв начин. Щом и Неделчо и Туджаров са признали, явно си е практика. Да, кофти би било за останалите, но не мога да повярвам, че след толкова много сезони на Гаври с волята, има хора, които го намират за най-доброто "риалити" и се записват на кастинги с идеята, че всичко е справедливо. Че ако си добър атлет, плувец, стратег и тн, имаш шанс да спечелиш. И че няма да се подграят по някакъв начин в случай, че решиш да проявиш характер, да възроптаеш срещу някаква несправедливост, ако я забележиш. И телефоните не намирам за голямо нарушение. Публиката не иска да гледа изтормозени и депресирани хора. Игрите биха били и по-интересни, ако имаха всички свежи сили. Някой път се чувствам като зрител на гладиаторска битка и ми става даже неудобно да гледам този опит с издръжливостта на хората. Жени да влачат непосилни тежести, мъже да се товарят с незнамси колко дълги и тежки вериги, ай сиктир!

# 3 022
  • SF
Ралица, с назидателния си тон, разпитите, внушенията, които прави, много ме дразни. Ама много! Преднамерено говорене, целящо да се създадат конфликти.

# 3 023
Ще има ли още спойлери? Моля ви аз искам

# 3 024
Ралица има дразнещ маниер на говорене. В случая много подходящ за ролята. В крайна сметка добре прави, че го ползва по подходящ начин. Малко е ограничаващ откъм роли.

# 3 025
  • SF

В тази тема не говорим за спойлери. Виж на първа страница с големите букви.

# 3 026
Ох, доживяхме в понеделник да видим Гатьо Амазонка с  жълти гаШТи гордо да пее химна амазонски. Satisfied
Баси всичко се купува с  пари, майна. Nerd С пари или видео разговор Stuck Out Tongue Closed Eyes Satisfied Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: нд, 08 окт 2023, 12:58 от sineva 1

# 3 027
  • Bayern
Това е темата за спойлери https://www.bg-mamma.com/?topic=1593417.375

# 3 028
  • София
Ох, доживяхме в понеделник да видим Гатьо Амазонка с  жълти гаШТи гордо да пее химна амазонски. Satisfied
Баси всичко се купува с  пари, майна. Nerd Пари или видео разговор Stuck Out Tongue Closed Eyes Satisfied Stuck Out Tongue Closed Eyes

С червени беше, когато ги бяха строили за наказание.

# 3 029
Струва ми се искаха да заметат скандала със Ситнилска под чергата. Като ни го представят за разонна номинация. Явно квотата от " медицински причини се запълни "От там и ни в клин ни в ръкав на Мудева излиянията. Но дали Мудева е възроптала , че ще я изкарат "отцепник" и саботьор на първата здрава женска коалиция или е имало допълнителни скандали и за това са решили все пак да проведат другарския съд , вероятно няма да узнаем.

Общи условия

Активация на акаунт