💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 939
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 375
Хайде, Виолетис, от твоите уста, в Тупаревите уши, организираме му веднага битчица срещу жена на Цветелин. Joy
Но нека да не бъде от любимите им нагласени битки

# 376
  • София
Цветелин ми е Филип. Heart Eyes

# 377
  • На Изток от Рая
Виолета пък за каква златна възможност говори дето не са я разбрали "децата". Нали тя и Цецо бяха с имунитет

# 378
Ей, как ме е яд за Михаил, че не е редовен участник в племената.

# 379
И утре битка, в която Цецо вече веднъж показа, че няма да го бъде. Опакован и с пощенска марка към София.

# 380
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Цвети яко предобря! Защо си мисли, че трябва всички да й треперят и да я пазят и след чутовна издънка? Трябвало да я успокояват и да й казват, че нищо страшно не се е случило и няма да я номинират. Rolling Eyes Откъде накъде тези очаквания? Двамата с Даниел трябва да хвръкват на номинации възможно най-скоро.
Калоян пък какво се беше захилил през цялото време, докато губеха играта и след това? Доста неадекватно ми стоеше. Изглеждаше супер доволен, че са паднали, само че ако метаболизмът му е като на Жоро от миналия сезон, бая зор ще види на тая река.

# 381
Продукцията не иска Мишо и Цецо в играта.  Разбира се, че ще дадат висене на кръст

# 382
  • Дубай
Дано Цецо или Мишо да влезнат в племената.... Никол да си ходи

# 383
Намериха идеалната битка в която да шитнат Цецо,и да вкарат Николчето при тати .Браво на продукцията

# 384
Не разбирам какво се случва и защо отново повтарят двете игри? Не ги ли повториха два пъти, че сега и трети път?

За мъжете се изумих, че им прилошава от въртележката? Затваряш очи и се въртиш и после си пушка... Ама явно не всички са ок да ги въртят Grinning

# 385
  • София
Цвети става като старото Вики (щото има ново и не е като тях - засега).
Май се подготвя терена за завръщането на Айви Куийн - поне няма да цопне от единия плаж на речния.
Както написах и оттатък (в другото шоО) - добра вечер за разсърдения, ошашавен от продукционните машинации, драг зрител - амазонки се захранват с луканки и шоколад, гладиатори на реката, канатица взеха победа, изгонен от бившето "райско" семейство.
Какво ли ни чака още?

# 386
  • Дубай
Намериха идеалната битка в която да шитнат Цецо,и да вкарат Николчето при тати .Браво на продукцията
Което е ужасно за играчи, като Цецо и Мишо, но ако останат двамата със  стрина Пена е възможно да я изшъткат.

# 387
Не знам как Мишо ще я вземе тази битка, честно! А трябва! Двамата братя хич не си приличат, обаче.

# 388
  • София
Намериха идеалната битка в която да шитнат Цецо,и да вкарат Николчето при тати .Браво на продукцията.
Тази битка е на Виолета.

# 389
  • Другата България
Сигурно ще прозвучи абсурдно, но аз залагам на Мишо.
Само не можах да разчета промото - ще има ли нещо около капитанската, освен обичайната гавра със здравето на участниците, нещо от рода на пленяване или друго различно от него, или ще е обичайната капитанска битка.....

Общи условия

Активация на акаунт