💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 941
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 390
Това всички старейшини май преиначават. Че Цецо беше с имунитет на миналия съвет, също като Виолета, затова и двамата са още там.

# 391
  • гр. София
Ахаха, Цвети ако имала повече време, щяла да нареди пъзела Joy
Еми супер, ама за това време Момчи щеше да нареди още 10-на Grinning

Това като миналата година Цецо дето казваше, че може да плува, просто бавно Joy

# 392
  • София

За мъжете се изумих, че им прилошава от въртележката? Затваряш очи и се въртиш и после си пушка... Ама явно не всички са ок да ги въртят Grinning
Трябва след като слязат от въртележката бързо да се завъртят в обратната посока, това оправя нещата, пробвано е..

# 393
Тая Цвети определено е човек, който не пада по гръб и не умее да си признава грешките.
Не може да водиш и двете племена, едното с 9 минути и накрая да отидеш на реката и да се оправдаваш за провала ти и загубата с Даниел.
Реално новото момиче от сините също редеше кажи речи сама и тук там Денислава и помагаше с по някоя част, така че Цвети да не се оправдава, защото влезе с голяма заявка, а до сега нито една запомняща се битка не е направила.

# 394
Намериха идеалната битка в която да шитнат Цецо,и да вкарат Николчето при тати .Браво на продукцията.
Тази битка е на Виолета.

И аз се замислих че може и да е тя ,Виолета игра подобна и спечели

# 395
Цвети- много си зле, тигри рисувала… не плувате с Даниел и заради това сте на пъзел, а и защото ти се натисна, че знаеш. И спортист не си- просто навеждаш глава и казваш “ прощавайте”, а не +кажете че няма да ме номинирате"…Млада си, мнооого имаш да учиш. Ама надали - дървена глава?

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 09:05 от victoria vassileva

# 396
  • Някъде в Матрицата
Този път ще гледам в пламъците, като една жрица на огъня. 🤣
Мартин директно го отписвам утре. Между Момчил и Калоян, сякаш Калоян съзирам тука.
От изгубените - струва ми се, че Михаил ще влезе. Ама тука не съм сигурна, дали защото според мен, от 4мата, той най-много заслужава.
Цецо и Вили трябва още да поседят да се пречистят.

# 397
Утре при изгубеняците : Намериха му цаката на Цецо. Ииии да изглежда жени или по- точно женска битка ще го изхвърли от предаването. А наистина беше много добър на терен, топ 3 материал. Жалко ! 😔
От друга страна Мишо в промото ми се видя, че е бетон не помръдваше. Стискам му палци да е неговата игра.🤞 Но поне капитанската ще е забавна, аз от сега почнах да се смея като ги видях как залитат и коментарите на Димо.😎😜

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 23:29 от Joy 05

# 398
Ако Мишо я вземе тази игра му ставам бест фен форевър! Даже ще го последвам в Инстаграм!

# 399
Намериха идеалната битка в която да шитнат Цецо,и да вкарат Николчето при тати .Браво на продукцията.
Тази битка е на Виолета.
Виолета в никакъв случай няма да издържи , видя се на промото , че е мъка .

За мъжете се изумих, че им прилошава от въртележката? Затваряш очи и се въртиш и после си пушка... Ама явно не всички са ок да ги въртят Grinning
Трябва след като слязат от въртележката бързо да се завъртят в обратната посока, това оправя нещата, пробвано е..

Да , това също е варианти е вярно ..
Върнах се в детските ми години , като се сетих , че всички деца от махалата се качваха на въртележката и аз ги въртях , защото най - силно и бързо го правех . Не давах други , все ми беше много слабо и аматьорско тяхното въртене и не ми беше кеф да се въртя . 😂😂😂 тази игра си е просто за мен …

# 400
  • Другата България
Да, и аз от промото си правя извод, че утре влиза Мишо.
Но другото повече ме чопли, вече не съм сигурна, че искам Момчил в друго племе, тук като че ли повече си е на мястото.

Цецо ще го отстрани Виолета, то остана ли вече жокер, който да не ни показаха в тази връзка?

# 401
На мен ми изглеждаше просълзен, когато Димо обяваваше кой ще влиза, тъй че няма да се изненадам наистина Мишо да влезе.

Цецо си отива от съвет за мен.

Капитанската в жегата, в която се е играла няма никак да се изненадам да е дала жертви под формата на стомашно съдържание. За съжаление виждам и ново разместване на Момчил, няма как толкова да държат амазонките 8 човека.

# 402
Аууу, супер грозно поведение от страна на Рълев, какво, отиде да блъска там дървените букви! Агресията винаги ми е била противна. Дори и да е прав, така не се прави.
Още по-противно поведение на Цвети. Направо не мога да повярвам колко е арогантно това девойче!
Единственото положително е, че Радо не го отнесе.
Merri_An, питам теб, защото се надявам на интересен  отговор и предположения Simple Smile
След това което чухме днес от Цвети, мислиш ли, че Радо е прав за отношението си към нея? Представям си какви му ги е говорила под арката и той не е издържал. Радо си говори с момчетата .  За да откаже да говори вече с нея, явно има проблем у Цвети, но не ни го дават.

# 403
Обзор на епизода:
Племената избират капитани. Гатьо решава да играе стратегически и поставя ултиматум на амазонките, за да се върне доверието и обединението в племето - да изберат Момчил капитан. Жените склоняват, посъветвани от Румен Радев.
Сините дават властта на Елвиса, а червените - на Калоян. Цвети е търсена за глас и от двете коалиции и се чувства на гребена на вълната в племето.
Преди териториалната битка, Ралица съобщава на старейшините, че спешно влиза нов играч, който да им помогне - Виктория Пенелова, която за малко да отстрани Михаела.
Започва териториална битка. Цвети настоява да решава пъзела, защото много обича тигри и ги е рисувала. Даниел се наема да и помага. Момчетата се съгласяват, защото не искат спасителни жилетки във водата. Момчил се отказва да минава трасето по молба на племето си, за да реди пъзела. Виктория става ключов играч на всички постове за старейшините. Най-накрая амазонките стигат до резиденцията. Всички са на път да се разплачат от щастие, най-вече Румен, който има спешна нужда от захранване, след престоя при изгубените. Денислава и Виктория са най-бързи на пъзела и печелят стопанството. Цвети и Даниел са тотално изгубени в превода и провалят племето. Цвети отказва да признае вината си. Даниел обвинява продукцията, че е вкарала толкова хора при амазонките, че най-накрая да ги изтика до резиденция. Крум призовава за смирение.
Амазонките прекрачват прага на стопанството. Гатьо поема ролята на хазяин и развежда всички. За Мудева и Радев е отделил младоженския апартамент със самостоятелна баня. Командосът се надява само да оценят добротата му и другата седмица да го направят капитан.

# 404
Аз обаче си имам едно друго наблюденийце от таз вечер. Мисля си, че Тедито е силно привързана към Момчил. Вече си е нейното приятелче Момчи. А де... не я виня.

Общи условия

Активация на акаунт