💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 957
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 405
  • Дубай
Радо момчето е наред, малко е заваян, но е наред. Цвета е тази, която смята, че светът се върти около нея.

# 406
Теди е с мъж и дете, ако не се лъжа. Не е оферта да е привързана към Момчил.

# 407
На мен по - скоро Момчи ми се видя някак си заинтересован от Теди ама знам ли …

# 408
  • Дубай
Че то не пречи, базикам се... И Момчил е обвързан, има чудна приятелка

# 409
  • Другата България
Аууу, супер грозно поведение от страна на Рълев, какво, отиде да блъска там дървените букви! Агресията винаги ми е била противна. Дори и да е прав, така не се прави.
Още по-противно поведение на Цвети. Направо не мога да повярвам колко е арогантно това девойче!
Единственото положително е, че Радо не го отнесе.
Merri_An, питам теб, защото се надявам на интересен  отговор и предположения Simple Smile
След това което чухме днес от Цвети, мислиш ли, че Радо е прав за отношението си към нея? Представям си какви му ги е говорила под арката и той не е издържал. Радо си говори с момчетата .  За да откаже да говори вече с нея, явно има проблем у Цвети, но не ни го дават.
О, да, сигурна съм това. Сигурна съм, че много от нещата са ни спестени, разговори, отношения, взаимоотношения. Той Радо, че е малко асоциален и....странен на моменти, такъв е. Че си има самочувствие и го демонстрира - има. Но Цвети не се трае, явно. Още при Амазонките беше аутсайдер, там се опитах да я разбера, дори я “защитавах“ по едно време, но явно и там е била такова мрънкало, каквото е и в новото племе. Като гледам, отношението и на Рълев към нея не е по-различно, но понеже той доста по-добре от Радо се справя със социалната игра, успява да се владее.

# 410
Не е оферта, ама е привързана. То и той е силно обвързан. Не мисля, че ще има някакво развитие, просто го споменавам. Човек в такива обстоятелства може силно да бъде привлечен от другарчето. Навън е вече друго.

# 411
I.V добре, че е шегата, за да си кажем истината. Доста съм видял в този живот и доста хора има които това не би ги спряло. Не ги и съдя. Това че аз или ти може да не го смятаме за морално, всеки си живее живота, както си иска и прави, какво си желае в днешно време.

# 412
  • На Изток от Рая
Цецо в синхрона с такава увереност говореше, че няма на коя игра да го пипнат едва ли не и ще бие всеки на всичко, че вече наистина си мисля, че ще ги шитнат. Жалко, а е наистина физически подготвен играч.

# 413
Цецо в синхрона с такава увереност говореше, че няма на коя игра да го пипнат едва ли не и ще бие всеки на всичко, че вече наистина си мисля, че ще ги шитнат. Жалко, а е наистина физически подготвен играч.
Мнооого дрънка Цецо!

# 414
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Много ми падна в очите Цвети, много! И то при положение, че не я харесвам още от самото начало. Както се казва - нямах никакви очаквания и пак съм разочарована. Справя се в игрите, има силни страни, но като човек е доста неприятна и, оказа се, самовлюбена, а това винаги ме е отблъсквало в хората. Опитах се да я харесам заради трудния живот, който е имала, но само за пореден път си доказах, че първото впечатление винаги е най-вярно и всеки път, когато го пренебрегна и дам кредит на доверие, греша.

# 415
  • До сърцето...
Цвети наистина ли е спортист, и то шампион, защото поведението й е на комплексирана тийнейджърка...

# 416
А бе ,хора Игри на волята гледаме , не Море от любов.😁 Вече си има влюбена двойка в предаването нЕма нужда от други. За мен Теди и Момчи се сближиха защото и двамата бяха номинирани и двамата са с много уравновесени характери , възпитани и изглежда с подобен мироглед. Нормално е всички други освен Гатенцето са разделени по двойки или тройка в случая на Мудеви и Оряшкова. А ГатЮ просто е от друга планетарна система.😁

# 417
  • SF
Защо Момчил не трябваше да минава трасето?? Изгубих този момент.

# 418
Аз съм супер наивна по принцип и не вярвам в конспирациите, но сега на 99 % вярвам, че разиграха целия този цирк с Цецо, за да го махнат. Димо така и не каза до последно  какво ще е предимството на Мастагарков, вкараха сега нов играч при сините, накрая тази игра…

# 419

Общи условия

Активация на акаунт