💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 973
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 420
Гатьо е абсолютен образ. "Търчи" на два фронта - повдига духа на Амазонките и едновремено с това строява и Рълев. 😄

# 421

Учудвам се , че такъв токсичен човек като Цвети се е вписала в обстановката и дори след ИВ отново е с компания и Сие ….

# 422
  • София
Защо Момчил не трябваше да минава трасето?? Изгубих този момент.
Правилата на играта бяха, че тези, които са на пост на пъзел, не минават трасето и за Амазонките беше трудно да се лишат от него на терен, но нямаха друг пъзелист.

# 423
Аз наскоро рисувах море, трябва да се пробвам да плувам, може да се окажа неподозиран Майкъл Фелпс.
Във визитката си Цвети ме развесели със заканата си към Гого. След това, още първата вечер на реката, ми стана неприятна с мрънкането си. Един месец чакам да видя на какво се крепи самочувствието ѝ. Още чакам. Не е слаба, но когато си влязъл в предаването със заявката, че си по-добър от човека нинджа, Simple Smile е нормално очакванията към теб да са по-високи. Тази вечер беше жалка. Не толкова заради провала на пъзела, а заради всичките глупости, които изговори след това.

# 424
Крум е истински лидер в отбора на гладиаторите. Не е като Гатьо. Добре, че го махнаха онова плямпало.

# 425
  • София
Игри на волята: България сезон 9 епизод 27
 (02.10.2023) - част 1 и част 2

ТОЗИ ВИД ЛИНКОВЕ (без реклами) се отварят в браузър на КОМПЮТЪРА ,
след инсталиране на разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

За МОБИЛНИТЕ - не са нужни добавки .

За съжаление не са трайни и след 12 часа, стават невалидни.

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 14:39 от Mari_Mar

# 426
Защо Момчил не трябваше да минава трасето?? Изгубих този момент.
Защото е най-многобройното племе и всеки можеше да участва в един пост. В случая от племето решиха той да е на пъзел и не взе участие на терен. Като капитан на Момчи му беше много трудно да се съгласи, защото знаеше, че е силен по трасето. В крайна сметка преглътна егото си и остана на пъзел. Беше печелившо решение.

# 427
Само на мен ли ми се вижда грешно да се напада Цвети за пъзела? Та тя беше абсолютно сама там. Дани стоеше и се подпираше през цялото време. Ми едно е двама да редят, съвсем друго е да си сам...

# 428
Не знам каква е Цвети, ама я виждам с други участници сега. Радо с някого, освен с брат си, появил ли се е?

# 429
  • При семейството си
Аз пропуснах няколко епизода. Вс още не съм гледала и днешния. .
Но, благодарени на Дяволо; ако имаш сериозно заявки…и плуваш с жилетка, ми съжалявам.
Гатьо поне е “забавен”.

# 430
  • София
Гатьо е абсолютен образ. "Търчи" на два фронта - повдига духа на Амазонките и едновремено с това строява и Рълев. 😄
Не искам да идва сезон 6..какво ще правим без Гатьооо..Sleepy

# 431
Чудя се Радо като влезе в това море коя вълна го отвява, явно влиза в някаква друга вселена, ама Цвети щеше да е най-добре да замълчи и си признае забавянето, но това е...мрънкане безспир и усещане.

# 432
Не искам да идва сезон 6..какво ще правим без Гатьооо..Sleepy

Гатьо трябва да е в Ол Старса, както и всички други образи за които пишете, че са участвали.

# 433
Само на мен ли ми се вижда грешно да се напада Цвети за пъзела? Та тя беше абсолютно сама там. Дани стоеше и се подпираше през цялото време. Ми едно е двама да редят, съвсем друго е да си сам...
Цвети се напада не заради пъзела ,а заради това че тя настояваше че ще го нареди защото го била знаела и е рисувала тигри.😉😁 И после след като не успя ( на всеки може да се случи) не се извини, а продължи да намила че тя не е виновна. Агрономчето не се е натискал да реди, той беше на този пост първо защото не може да плува, второ защото се очакваше че ще е най- добър на баскетболния кош заради височината си и трето защото ако той не и придържаше пъзела тя с нейната височина и толкова нямаше да нареди.😉😁 А и той се включи накрая ,ама беше късно.

# 434
Според мен, не е грешно да се напада Цвети. Тя искаше това, дори не знаеше с кого ще е.
Лично аз, когато кажа, че ще направя нещо, го казвам и не разчитам, че някой ще ми помага. Не се поема ангажимент от името на друг. Това е моя лична позиция.
Цвети си заслужи недоволството.

Merri_An, благодаря за отговора. Написала си много точно. Аз не бих се справила Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт