💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 148 077
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Само на мен ли ми се вижда грешно да се напада Цвети за пъзела? Та тя беше абсолютно сама там. Дани стоеше и се подпираше през цялото време. Ми едно е двама да редят, съвсем друго е да си сам...
Точно! Той висеше като маркуч /щях да кажа като с-п-л, ама няма да го кажа Stuck Out Tongue Winking Eye/.
И двата останали отбора редяха: единият основно, но вторият доста активно.
Не харесвам Цвети, но тя всъщност започна да разработва темата само защото всички мъжове решиха да го спестят на Даниел, а той пък мълча като пукъл и не каза и думичка, че може да е част от причината за загубата, а беше по-голямата част... просто се ската... и не за пръв път. Rolling Eyes

# 436
  • Някъде в Матрицата
Въпрос: има ли друг играч, който е бил капитан в две различни племена по време на триплеменната фаза? За Алекса се сещам, че беше капитан на Бойците, но след като се разпаднаха Супергероите. За друг не се сещам. Евентуално Милен от сезон 2, но спомените ми са твърде избледнели.

# 437
Никой не нападна Цвети от собственото й племе, дори напротив. Ядосваха се не на нея, а на изборът ма стратегия, Рълев дори беше набрал на Дани повече, но тя привлече вниманието към себе си с арогантното си и безцеремонно поведение. Симпатизирам й, но беше в абсолютна грешка тук.

# 438
За да отслабят Гладиаторите и Старейшините, на продукцията се наложи не само да им откраднат силни и ключови играчи, но и да им изпратят по някоя Амазонка Grinning

# 439
И промото изглежда обещаващо откъм смях с борбата на вестибуларния апарат след въртене, май Изгубените нямаха чак толкова проблеми при тази игра.😉

# 440
Цвети започна много грешно да реди пъзела, в това е целия проблем. Нареди 3 части от тигъра, заряза агрономчето да подпира и тръгна с опашката на дракона. Всички други си наредиха единия образ , а след това другия. Така и частите се поизчистват цветово и по- малко части имаш за пробване. Амааа тя като не е редила. И второ сливи ли имаше в устата си да му каже зарежи тези парчета и почвай да търсиш други. Ама не, тя само на синхрони намила, а пък там го играеше да се доказва за пъзелджийка. (Амииии не и се получи.😜) Чак като видя, че амазонките си наредиха техния, почна да му подвиква на агрономчето. Амааа късно е буле, "овапца" се вече.😉😁

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 09:01 от Joy 05

# 441
Само на мен ли ми се вижда грешно да се напада Цвети за пъзела? Та тя беше абсолютно сама там. Дани стоеше и се подпираше през цялото време. Ми едно е двама да редят, съвсем друго е да си сам...
На мен също ми е странно само тя да носи отговорност. Според мен и затова реакцията ѝ е такава - всички в племето обвиняват нея, а за Дани нищо. Не че я одобрявам, наистина щеше да е по-добре да замълчи. Още при разпределението на постовете не ставаше и дума Дани да минава трасето с жилетка. Като цяло с жилетка и 4 понтона за качване, щеше да им е много трудно и на двамата. На стрелбата се справиха много добре.

Вики малко се престара с радостта от храната на стопанството, все пак сега влиза, едва ли са я държали гладна.

Защо не вкараха някой и на мястото на Ники?

В Чакалкаста май беше, коментираха, че Димо бил прегракнал от вирус, после Момчи играл на елиминацията болен и сега с този глас, май е ред и на Крум. И тази година не са им се разминали вирусите.

Много искрена беше радостта на Амазонките Simple Smile

# 442
  • София
Много съм щастлив заради оригиналните амазонки и Румен Радев, които изстрадаха много, особено той.
Тази резиденция дойде като спасение за тях. Simple Smile
Голям феърплей и радост имаше у всички за тяхната победа. Визирам ръкоплясканията и усмивките, които бяха истински.
И такова нападение над храната също не бях виждал. Направо като невидели. Напълно нормално след толкова глад и лишения.
Гатьо пък връчи младоженския апартамент на РР и Мудева. Таман да омесят един хубав кекс и да се пръкне някое царевско бебе. Wink

Гладиаторите пък уви не успяха да станат първото племе в историята, което да не отиде нито веднъж на дивата река. Аз точно на това бях заложил, защото племето им е уникално, макар и отслабено след като загубиха Цецо и Гатьо без да са виновни с нищо (тези кастинг залози, не на мен моля).

Виктория Пенелова, добре дошла в ИВ! Исках те в сезон 6, но защо пък тук да не оставиш следа и да стигнаш до финалната десетка? За мен няма по-добра жена от нея този сезон и днес го доказа за пореден път. Естествено, тя е свежа сега и има сили, така че ще я оценим по-добре след няколко седмици до месец. Ако остане в играта разбира се, защото ще е бушон според мен, освен ако не получи имунитет като за новодошла. Но пък така няма да е справедливо за старите кучета, които бяха и цяла седмица на реката. Пфф, сложен казус...
Продукцията съсипа всичко и всички с решенията си.
Пак за Вики. Днес беше чудесна и основно на нея трябва да благодарят за победата.

Гладиаторите загубиха според мен заради лошата си стратегия и да, Крум така и така го слушат, трябваше да тропне по масата както се казва и Калоян да реди пъзела. А Калоян дори е и капитан?! Уау, капитанът + Крум се оставиха Цвети да ги убеди, че го знае пъзела??? Тц тц. Абе хора, не сте ли гледали старите сезони? Винаги се залага на сигурното и изпитаното. Никакви епсперименти не се правят! Когато едно нещо върви, промени не се правят! Лошото е, че Дани е много бавен в морето, а Цвети просто има страх. Тя сама си каза, че я е страх от морето. А си имаше доста плуване. Така че не знам, те си знаят най-добре, но това е положението. Според мен обаче Дани и Цвети колкото и да се бавеха, поне фермата щяха да минат по-бързо.
Крум получи схващане, но стисна зъби и стигна брега. Голям респект за бушмена! Който не е получавал схващане в морето той не знае за какво става въпрос. Според мен зверското бягане през миналия ден си казаха думата, а и той не е топ плувец.
Радо фукльото (хехе), ами просто иска да покаже невероятното си плуване. Всеки път е наслада за окото. Simple Smile Нека бърка по-често посоките, за да го гледаме повечко как плува.
Не мисля, че някой може да обвинява Радо и Крум, защото не изядоха много време, за Радо специално са някакви секунди, до минута. За сметка на това Старейшините 1 час сглобяваха своята лодка. Така че всеки бърка някъде.

Изборът на капитани беше логичен и очакван, като леко изненадан останах от избора на Момчи.
Там най-накрая Гатьо се наложи след толкова много натиск от негова страна. Това е малка победа само, но мир да има. Амазонките с охота дадоха капитанството, защото имат голямо болшинство и винаги могат да си го върнат ако им потрябва. Момчил пък отново демонстрира страхотна социална игра.
Калата и Елвиса бяха ясни.

Хубава социална игра на Крум и Калоян и отмъкнаха Цвети изпод носа на Рълев и Радо.
Да видим сега обаче дали ще я номинират, защото и дадоха обещание. Ще е много сложен съвет за тях, дано да не достигнат до него, но според мен ще минат и през това, защото в момента има доста напрежение пред тях.
Ще имат една по-трудна седмица, видяло се е, но от следващата отново очаквам да мачкат здраво.

Моника и Вики бяха много прави с видеобръщенията си към Благо и Марто...
Но защо не ни показаха гладиаторите и тяхната връзка с близките им? Много странно. Може и да не се е случило все още. Могат да ги изненадат на реката, за повдигане на духа. Ще видим.

В играта освен Виктория Пенелова и Момчил (заради пъзела) искам да отлича следните състезатели:
За цялостно минаване на трасето: Калоян, Дунев, Рълев, Румен Радев, Ива и Мудева!
Да похваля все пак и Дани (че само упреци отнася, а човека никога не е казвал, че е пъзелист) за точните изстрели с топката (най-добър измежду стрелците, а те бяха той, Цвети, Гатьо, Оряшкова, Дени и Мастагарков).

Видяхте ли сега, че Фермата е много неудобна за минаване от ниски хора?
Дори гимнастици като Краси Дунев и Вики Пенелова го минаха ''женската'' Крум просто е нисичък, а ринговете са сериозно разстояние. А и това иска адски много сила и за какво, като след това имаш и плуване. Глупаво е. Дори Рълев щеше да падне, но се овладя и реши да го довърши пак по ''женската''
Кои го минаха изцяло на ръце обаче? Специално браво за тези хора, но все пак това са и най-дългите хора: Калоян и Елвиса и то бяха на косъм да паднат. И изненадка, изнемощелия Румен Радев! Той също го мина на ръце. Да, има по-дълги ръце, но пък е кожа и коста. Браво на ''президента'' И през цялото време се движеше плътно зад Рълев, а изостана малко, защото просто трябваше да го чака и играеше феърплей.

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 01:43 от Diavolo

# 443
Дени ми харесва все повече. За разлика от стрина Пена.
Аз нееднократно казвам,че харесвам Дени независимо от произхода ѝ😂😂 Но пък ми прави впечатление, че Дени говори много "чист" български за дете, отраснало от 4годишно в САЩ! Както и стрината! Даже и сленгът им не е като на Сакскобурготски с неговия български изказ от детството!
Кокви са тея свободни съчинения . Няма нищо общо с биографични данни. ( на Дени , не на другите)

# 444
За да отслабят Гладиаторите и Старейшините, на продукцията се наложи не само да им откраднат силни и ключови играчи, но и да им изпратят по някоя Амазонка Grinning

Ами то пак те разпределиха неравномерно първоначалните племена, трябваше разбъркване.

# 445
И аз се зарадвах на Амазонки на манджа и гладиатори на джанки.

# 446
Спете спокойно, мили хора Simple Smile
Утре вечер отново в 21 h сме тук.

# 447
Цвети удари дъното с малоумните си обяснения след играта Grinning ужасна жена, направо не знам как другите я изтръпяха и не й се нахвърлиха

# 448
  • Дубай
Утре ще е веселбата с последиците от въртенето, въпреки, че на капитаните изобщо не им е било весело в тоя момент. Залагам на Калата-не за друго ми да има драма, около храна на реката.

Лека нощ, до утре другарчета!Благодаря за хубавите анализи и коментари.

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 00:48 от I.V

# 449
Защо не му казват само Румен, а държат да е Румен Радев, като Президента😝.

Някъде по-рано го мернах, най-добре е да го наричаме просто "МУДЕВ".
Сигурно съм от малцината, които се радват, че Виктория влиза. Момичето е свежо, способно и красиво.
Ще си дам прогнозите за седмицата:
Капитанска битка: победа за Момчил.
Битка на Изгубените: Мишо печели, влиза при Гладиаторите, праща Дани на Чистилището.
На елиминации отиват Амазонки и Старейшини. Вероятно отпада някоя Амазонка, (Ситнилска?).
Съвет на Изгубените: Този, който е последен в битката по принцип получава 2 наказателни вота и няма как да се спаси. Залагам все пак, че Цецо отпада.

Общи условия

Активация на акаунт