💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 886
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 300
Цвети как се опитва да си измие ръцете с Дани. И двамата бяха зле. И обяснява на Рълев, че не можела да мине трасето. Ами какво прави там изобщо?

# 301
Оххх тая Цвети никога не е виновна, все другите са и криви.😬 Ни да плува може, ни пъзел да реди , ама не спира да мели.

# 302
Цвети сигурно е очаквала да бъде доста зле на плуването, за да продължава толкова упорито да твърди, че мястото й е било на пъзела след този провал.

Момчил трябва да продължава да "държи" Теди и да играе с нея.

# 303
  • Другата България
Гатьо пръв тича към хладилника.....Joy

# 304
Цвети е права за Дани, но и тя се изложи. Такава заявка за тия тигри, накрая до котета не го докара.
не ми е любимка, на Даниел беше само закачалка за частите!

# 305
  • Дубай
Истината е, че Цвети вижда само негативните качества у другите хора,но като стане въпрос за нея, не приема критика.

# 306
Интересното е, че на елиминационната с Васил даже се чудеше дали да не махне жилетката за плуването, а сега дори не се и опита.

# 307
И да похваля Дени и Вики, и двете им сече много бързо мозъкът и супер тандем направиха от раз.

# 308
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Цвети е спокойна, защото Крум и Калоян й обещаха, че няма да ходи на елиминации и че предпочитат тях да изпратят вместо нея. И изведнъж започна да гледа на коя позиция ще й е най-комфортно, независимо дали се справя на тази позиция или се проваля с гръм и трясък. Но пък за сметка на това не се посвени и да наглее.

# 309
  • Другата България
За мен това да блъскаш по нещо си е агресия, за друг може и да е фрустрация, за трети може да е просто чувство.
Кой както го разбира. Представям си ако друг го беше направил, а не “положителния“ герой Рълев....Sunglasses
Това негово поведение не ми беше ок. На мен.

А Цвети сега ще прехвърли вината върху Дани.

# 310
  • София
Рълев ако не е той, този отбор ще си виси доста по-често на реката.
Само хора, които сами са изнасяли групов проект, ще разберат. Иначе, живеем на интересно място, където мъже като Гатьо предизвикват съжаление, мъже като Николай са тихи и кротки, а такива като Рълев са считани за агресивни. Sweat Smile

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 23:11 от La Vikinga

# 311
Гладиаторите се издъниха заради Цвети осново - мрънкане до безкрай да реди тя пъзела, а накрая мъка.

# 312
Цвети сега ще е в свои води (на реката)

# 313
Повече време искала .. Не се смята за виновна. Ей, че наглост.

# 314
Сериозно ли Цвети каза, че грам не се чувства виновна???😳😳😳

Общи условия

Активация на акаунт