💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 884
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Цвети голяма смотанячка

# 316
Цвети е социално дъно. Чак ми е трудно да разбера как е възможно чак толкова самооценка да липсва. Даже да не мислиш, че си виновна - малко мълчание е полезно.

# 317
Цвета е супер нагла. 😳 Не се чувствала виновна. 😅😅😅 Много странно момиче, никога не ми е харесвала.

# 318
  • София
Рълев беше прегърнал Цвети, но след като тя заяви, че няма никаква вина, я разпрегръща. Joy

# 319
  • Дубай
И да похваля Дени и Вики, и двете им сече много бързо мозъкът и супер тандем направиха от раз.
мда! Браво на момичетата!Дени е тренирана от Неделчо, който се справяше страхотно.
Струва ми се че Калата може да вземе капитанската и да яде, както Георги го правеше... И наистина маските ще паднат!

# 320
Цвети, време е да си ходиш. Много крив човек.

# 321
Забелязахте ли, че на връщане Рълев беше гушнал Цвети да я успокоява, а всъщност Дани и Радо нападнаха Цвети?

# 322
Цвети реди пъзели по същия начин по който беше по-добра от Гого в началото на сезона Grinning

# 323
Готьо като хостеса ги въвежда в резиденцията 😁😁😁😁

# 324
  • Другата България
Е, то и мъже като Филип бяха считани за женомразци, но това вече е забравено вероятно.
И нека да сме точни - никъде не съм казвала, че Рълев е агресивен. Казах, че в конкретния случай ЗА МЕН поведението му беше агресивно.

# 325
Гатьо като екскурзовод на резиденцията

# 326
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Цвети прави впечатление на изключително арогантна и негативна, веднага започна да
напада и да прехвърля вината на другите. Не и отива на младостта и заявките, с които влезе.
Радо постъпи много мъжки, Рълев преглътна и я прегърна, Дани мълчи, таз мома като оса не
спира да мели, да жили, да хвърля жлъч, да обвинява всички, но не и себе си. Да си ходи скоропостижно.

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 22:43 от Jess!

# 327
Гладиаторите се издъниха заради Цвети осново - мрънкане до безкрай да реди тя пъзела, а накрая мъка.
Цвети си мрънкЯ, но Даниел ѝ беше излишен! И тя си признава, а той тепърва ще се пъне да се оправдава!

# 328
  • София
Ей това е истинска радост..да се нахвърлят на манджата..Без да се къпят, да метат и да чистят 👍

# 329
Цвети продължава да копае дъното.Егати наглото момиченце .За втори път ще се повторя този път с друг участник.Моля повече никой да не сравнява това момиче с легендата Гого SmileА Ралица и Димо в национален ефир с извинение към Гого че го сравниха с Цвети в началото Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт