💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 148 248
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 705
Калоян нещо не се справя май. Между другото той е брат на Жоро от миналия сезон, не знам дали се е коментирало вече. Виждала съм папарашки снимки след участието на Жоро с брат си и си беше Калоян
Георги Янев не е брат на Калоян Митев

Ха, аз в каква заблуда живеех.  Снимката беше със сигурност с Калоян, явно коментарът не е бил правилен.

# 706
  • София
Страхотно ти е кардиото, Момчил. Yellow Heart Обаче това не прави играта по-приятна за гледане. Sob

# 707
Обаче Момчил играе с много повече хъс и енергия в тази игра отколкото в елиминационната Rolling Eyes

Тук наистина се напряга и е потен, а на другата много по-лекичко.

# 708
На мен пък ми харесват игрите. Единствено би трябвало да са по обезопасени съоръженията. Много добре знаят къде отиват участниците. Да са си правили сметка.  Като им е зот да са си строели в къщи. Аз що не съм там. За мен гаврата е Чистилището.

# 709
Калоян нали не е ял, а пък той повръща

# 710
  • София
"Погледнете Калоян", а той повръща... Димо  Димо..

# 711
Много тежка игра. И можехте да ни спестите позивите и сами виждаме, че е трудно.

# 712
Айде в промото пак ни показаха кой печели капитанската. Залагам на Калоян, въпреки, че е мега зле на това трасе.

# 713
На Калоян му трябва награда като на брат му миналия сезон! /само да не дават как я връща, че бая се набумках на вечеря! / Явно гладът не е за тяхната порода

# 714
  • Другата България
Момчил май си помогна с крака при последното завъртане
Да, пред погледа на Димо. Blush
май нееднократно, ма карай! Тоя сезон има доста затваряне на очите за масови нарушения! Но пък и играчите са по -слаби от предишни сезони!
Така де, но ето и както казват съфорумки, това не е изрично упоменато, че не може да се прави.
Аз се съмнявам, че и Димо е наясно какво може и какво не може да се прави в този формат, като цяло, и във всяка една игра като индивидуалност.

Абсурд е Калоян да спечели. Не виждам как това би могло да се случи.

# 715
  • София
Опитва се ..то добре, че не е ял.

# 716
Айде в промото пак ни показаха кой печели капитанската. Залагам на Калоян, въпреки, че е мега зле на това трасе.
  И на мен той ми се видя единствен усмихнат от тримата

# 717

Не е ял една сутрин, ама идва от резиденцията, където се е хранил редовно. Още не усеща толкова глада от реката.

# 718
  • sofia
Калоян нали не е ял, а пък той повръща.

Като имаш проблеми с вестибуларния апарат и вътрешното ухо, ти се гади и повръщаш....няма общо с това дали си ял или не.

# 719
  • София
Леле, колко добре го разбирам Калоян… леле, колко добре Confounded
И ако вестибуларният му апарат е като моя, това лошо няма да му мине за цялата седмица. Weary
Поне няма да му липсва храна, защото няма да може да яде нищо Grin

Общи условия

Активация на акаунт