💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 148 172
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 780
Денислава си помагаше с крак на въртележката.

# 781
Ей тоя Мартин какво плямпа.
Ми той Калоян се разрева. ХА ХА!
Много смешно !!!

# 782
  • Другата България
Дени се засилваше с крак също.
Моля някой да ми припомни на тази игра на Изгубените дали някой от тях се подпираше/засилваше с крак по подобие на Момчил сега. Нещо не мога да си спомня.
Благодаря. Значи, не е забранено. И тогава не са казали нищо, и сега не казаха нищо.....нооо, въпреки това, от Мартин очаквам и неочакваното.

# 783
Нямало кой друг от жълтите да го бие.
Румен щеше да си го бие Wink

# 784
  • При семейството си
Моля някой да ми припомни на тази игра на Изгубените дали някой от тях се подпираше/засилваше с крак по подобие на Момчил сега. Нещо не мога да си спомня.
В 22:15 ч. този въпрос е зададен в темата за спойлерите, съответно е получен отговор, какъвто се получи и тук.

# 785
  • София
Аз не мисля, че има значение, че си помагат с крак. Това не ти спестява завъртане!

# 786
Много кофти ще се подиграят с Цецо. Дават игра в която има минимален шанс за победа. Яд ме е да гледам направо .
И на мен не ми се гледа. Цецо е сред най-силните играчи на сезона. Елиминират го по безобразен начин. Не зная какво толкова е съгрешил пред продукцията, та го курдисват така. Колкото до въртенето на Момчи - и Дени се въртеше така при изгубените. Не е забранено.

# 787
Тая игра е за да се удари едно рамо на Виолета и Никол. Само , че последната е такъв кашкавал,  че и тук ще и е трудно

# 788
  • София
Мартин е ужасен човек. Големи думи пред Димо за Калоян, а пред племето си пресъздаде ситуацията толкова грозно и дори злорадстваше.

Много си повярваха с Мастагарков, съжалявам да ги осведомя, че Момчил не е единственият член на племето на Амазонките, който би могъл да ги победи на това трасе.

# 789
Ама Мартин много се изхвърля, а той за Руменчо забрави ??? Да видим как ще го бие точно пък тази "фигуристка".😉😁 И кофти впечатление ми направи как хиляда пъти повтори , че Калоян се е разплакал. Много олеква с голямата си уста.🤨

# 790
Опасна е Виолета 😄😄😄 Вече ми се ще да иде да ги позхвърля Мартин и Мастагарков 😄😄😄.
Синхроните ѝ са като на филмов злодей 😄😄

# 791
Цецо май ще го сготвят. 🤨

# 792
Мартин не е виждал Румен на битката, няма как да знае. Не ми се стори да се подиграва на Калоян, а напротив - сподели, че му е станало неприятно, но и трезво оцени, че Калоян е сринат психически.

Тъкмо мислех да кажа, че на мен Цецо няма да ми липсва и ми е безинтересен и Ралица реши да намила и да събуди съчувствие у мен.

# 793
  • Другата България
Аз не мисля, че има значение, че си помагат с крак. Това не ти спестява завъртане!
Но го забързва, а е въпрос на време все пак.
Не, че Мартин щеше да настигне Момчил, но пък това не би му попречило да го изтъкне когато се наложи, ако се наложи. Щом Мартин е замесен, очаквам всичко.

Аматьорите току що подсказаха, че Мишо ще влезе.
Горкият Цецо, подиграват му се за пореден път.

# 794
  • Дубай
Оф, Цецо...

Общи условия

Активация на акаунт