💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 148 189
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 765
Е, още можеше да си покажете задниците

# 766
Момчил май си помогна с крака при последното завъртане
Да, пред погледа на Димо. Blush

Всички понякога правят по нещо такова

Явно не е забранено, защото целта на упражнението е да се въртиш и да ти се завие свят, а не да се тества умение за въртене само с тяло.
Но на мен нещо друго ми е много чудно - като деца сме се забавлявали с всякакви игри с въртене и много добре знаехме, че ако си се въртяла в дадена посока и ти се е завило свят, за да се оправиш е достатъчно да се завъртиш няколко пъти в обратна посока. Никой от тях явно не знаеше този трик.
по таблетите, лаптопите и телефоните не ти става лошо като се въртиш! Даже и като те убият, па нищо ти няма!

# 767
Румен защо е още с такава меланхолична интонация, не трябна ли да е на седмото  небе

# 768
Мудева си сложи шини, Ситнилска с цветни лещи от самото начало, брей.

# 769
  • София
Много са позитивни всички амазонки, Момчил и той. Bowtie
С изключение на Гатьо. За разлика от него, Момчил има 200 гроша, та какъв е проблемът? Бъди благодарен и тих. Grinning

# 770
Много кофти ще се подиграят с Цецо. Дават игра в която има минимален шанс за победа. Яд ме е да гледам направо .

# 771
Гатьо няма грошове 😢😢
😂😂

# 772
  • Варна
Нещо не разбрах каква награда взе Момчил и защо изобщо отказа грошовете …
предимство за племето. Отказа парите и още два допълнителни гласа на съвета. Отказа грошовете, много имал😁

# 773
Момчил от тия грошове нужда няма. Има двеста, които на този етап са 4 гласа или дори имунитет, ако реши. В момента му трябва доверието на Амазонките и да осигури предимство му е много по-ценно от еднократни гласове на съвет, които може и да не му потрябват.

Харесва ми как Гатьо не може да е сам с жените и му трябва охрана, ако ще и Румен да е. Гатя сам с девойките не може.

# 774
Много са позитивни всички амазонки, Момчил и той. Bowtie
С изключение на Гатьо. За разлика от него, Момчил има 200 гроша, та какъв е проблемът? Бъди благодарен и тих. Grinning
Той  сега осъзна, че в играта раздават грошове, а на него-нищо!
След Андрей и Елизабет трябва на всеки участник да е ясно, че колкото и да се скатаваш от номинации, една торба грошове може да извади и Господ от битката!
А грошове се печелят с победа на номинации!

# 775
  • На Изток от Рая
На Цецо шансът му е минимум втори, надявам се той да взима решение при равенство, а не този който ще дойде.

# 776
  • Другата България
Моля някой да ми припомни на тази игра на Изгубените дали някой от тях се подпираше/засилваше с крак по подобие на Момчил сега. Нещо не мога да си спомня.

# 777
Харесва ми как Гатьо не може да е сам с жените и му трябва охрана, ако ще и Румен да е. Гатя сам с девойките не може.

Нали го страх от жена му😂
Развод го чакал като разбра, че отива в женско племе
😂😂😂😂😂

# 778
  • BG-DE
Дени се засилваше с крак също.
Моля някой да ми припомни на тази игра на Изгубените дали някой от тях се подпираше/засилваше с крак по подобие на Момчил сега. Нещо не мога да си спомня.

# 779
  • София
Лицемер!

Общи условия

Активация на акаунт