💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 148 220
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Но ще се радвам да ме изненадат и да не действат традиционно с изхвърлянето на жена, макар да го заслужава.
Честно казано, бих жертвала Цвети, ако това означава, че още утре няма да ми се налага да слушам цецовите разсъждения. След миналия сезон - направо да ме канонизират за издържаното, радвам се, че тук подобният storyline и герой ще приключат по бързата процедура. Take one for the team, Tsveti. Joy

# 901
Мери от , благодаря ти за отговора !
Наистина се пише прекалено много и като се почне с едни локуми , например сега вълна Цвети и се изписват по двайсетина страници и то просто няма изчитане …

Утре изглежда доста интересна играта , но не знам защо имам чувството , че Амазонките скоро няма да се върнат на резиденцията и по-скоро сега трябва да й се насладят на макс …

Тази Никол наистина дано отпадне скоро !

# 902
Обзор на епизода:
Гатьо потвърждава думите на Сократ, че когато имаш лоша жена, ставаш философ. Откакто е в женското племе, той е истински такъв и напомня, че човек трябва да е щастлив всеки ден, в който е жив и се събуди. Мудева облича новия си бански и се изляга край басейна с коктейл в ръка. Румен се наслаждава на гледката.
Виктория се опитва да създаде съюзи в племето на старейшините и опипва почвата.
Гладиаторите понасят тежко глада, а Цвети се отцепва от племето.
На капитанската битка Момчил надвива всички с лекота, както и леко нарушение на правилата, незабелязано от Димо, но отчетено от Елвиса. Калоян има сериозни проблеми с вестибуларния апарат и геройски дава всичко от себе си да не се откаже. Димо не спира да го хока как не се раздава и е със слаба психика. Критиките на водещия докарват момчето до сълзи. Елвиса го подкрепя и се опитва да го вдигне духом. Ралица поема ролята на злия глашатай и разгласява как гладиаторите плачат като малки деца. Момчил избира предимство за племето, а Гатьо откровено отбелязва, че би си взел лично такова, защото в тази игра без грошове си заникъде.
Изгубените се отправят на битка за спасение. Цецо  надъхан за победа, но отново е подценил продукцията. Битката е за изометрия и е може би единствената, която той няма шанс да спечели. По-проницателните зрители вече виждат отпадането на Цецо от Игри на волята. Мишо попарва надеждите на Виолета и печели битката изненадващо. Никол се опитва да подобри рекорда на Ана Мария за най-кратко участие в битка и за пореден път е последна.
Мишо най-накрая влиза в племето на гладиаторите. Цвети, Крум и Даниел са притеснени от бъдещия развой на събитията.

# 903
  • Някъде в Матрицата
На второ гледане, мернах Крум да виси на стълбата. Изборът ще е между Викинга и Цвети.

# 904
  • София
Забравих да отбележа, че капитанството за изненада на Гатьо, все пак не носеше никакъв риск тази седмица, че и миналата. Grinning

# 905
Лелее, не мога да ви стигна.
Само да си кажа: Дано Мишо не е такъв сухар като брат си и не вземе да му се върже да изпрати Цвети.
А и не искам онези двете да изгонят Цецко.
Айде утре ако се събудим и не сме...ще се "видим " пак😉

# 906
  • Другата България
Каквото и да правят и както и да се опитват да омажат Момчил, аз мисля, че той вече е спечелил голяма част от зрителите, и това ще е само в негов плюс. Но си знаех, че ще има нещо и това момче няма как да спечели. То не е сигурно всъщност, но с такъв играч като Мартин човек винаги следва да има едно наум. А когато към него прибавим и Тупарев, картинката се избистря. Да видим, има време. Може да е пореден халосен патрон.

В промото се забелязва отново стратегическа мисъл от Рълев относно Цвети и нейните грошове. Тоест, Радо предлага Цвети, Рълев подсеща за грошовете. Значи ще е тя. Blush Но не мога да не отбележа щракащия мозък на Рълев, за пореден път това ми прави добро впечатление. Неочаквано добра комбинация между физическа подготовка и багаж на втория етаж. Все по-положителен winner edit, което значи, че и той няма да е победител, краен Blush Въпреки, че имат да му връщат за малкото Рълевче. За сметка на това с отношението към Калоян и на Калоян към самия себе си, моето кристално кълбо отново се изпоти от предположения.....
Сега, ако искат да се изгаврят и с Радо и Мишо, по почина на Вили/Дени и Васко/Момчил, и да ги разделят, може наистина да вкарат Цвети при отшелниците, тя да се откупи, да се върне и да върне Мишо пак там. Blush

# 907
  • София
.. може наистина да вкарат Цвети при отшелниците, тя да се откупи, да се върне и да върне Мишо пак там. Blush
  По-скоро би пратила Радо Smiling Imp  Мишо е супер готин и външно и вътрешно, много усмихнат и позитивен..абе пич.

# 908
Какво извика Момчил два пъти /при победата и когато тръгна със знамето/?

# 909
  • Другата България
.. може наистина да вкарат Цвети при отшелниците, тя да се откупи, да се върне и да върне Мишо пак там. Blush
 По-скоро би пратила Радо Smiling Imp  Мишо е супер готин и външно и вътрешно, много усмихнат и позитивен..абе пич.
А, това също е вариант, да.
Дори е по-гаден за Радо.
Но нещо ще направят, за да разделят братята, засега държат заедно Мудеви само по обясними причини.
Не знам какво извика, но ми прави впечатление, че при победа прави ето това, явно е останало от пребиваването му в Китай:

# 910
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На второ гледане, мернах Крум да виси на стълбата. Изборът ще е между Викинга и Цвети.
В анонса дадоха как Радо казва на Мишо, че не трябва да пипат Калоян, Крум и Иван. Логично е изборът да е между Даниел и Цвети. Даниел е слаб, с Цвети разтуриха заверата, а и след вчерашния провал на пъзела... Да не забравяме, че "Радо е егоист, защото бил казал, че ще оценява хорато според представянето им в игрите, вместо по приятелска линия." Joy
Чудя й се на Цвети сериозно ли има претенции, че Радо трябва да я счита за приятел, при положение, че дори не си говорят и тя вече мина в другата коалиция, без да се замисли особено. Rolling Eyes

Според мен ако не се сетят, че Виктория всъщност не изпрати никого на Чистилището, след като се откупи с грошовете, има много голям шанс да командироват Викинга натам.

# 911
Просто нямам обяснение за Никол, толкова слаб участник, че не знам как не й е неудобно да заема нечие място. 🙄
Просто си представям как е станало. Явила се е на кастинга и примерен диалог:
ИВ: С какво се занимаваш? Какъв опит имаш?
Никол: От малка спортувам. Баща ми ме тренира.
ИВ: Така ли? Кой е баща ти?
Никол: Красимир Дунев, олимпийски шампион.
ИВ: О, колко интересно... А той дали би искал да участва? Я, дай да му звъннем...

ИВ: /подмазване/ Имаме едно условие - или сбъдваш мечтата на дъщеря си и влизате заедно, или не я взимаме.

# 912
  • София
Освен ако пак не изменят правилата в движение, никого няма да праща обратно Цвети, щом се връща не след битка, а с купен билет. Да видим дали ще се сетят и за това Рълев и Радо. Дано не се, и да пратят някой от мъжете, последна надежда за Цецо.

# 913

Heщо като сит лъв 😄

# 914
  • Другата България
Освен ако пак не изменят правилата в движение, никого няма да праща обратно Цвети, щом се връща не след битка, а с купен билет. Да видим дали ще се сетят и за това Рълев и Радо. Дано не се, и да пратят някой от мъжете, последна надежда за Цецо.
А, това го бях пропуснала. Благодаря. То, едно ли е....с тези “правила“ и този карамбол, и постоянните трансфери на играчи от едно място на друго....но пък не пречи ако решат да цакат Радо /което предполагам още от миналата седмица/, удобно да “забравят“, че Виктория не върна никой обратно, когато се върна с купения билет.

Общи условия

Активация на акаунт