💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 148 217
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 885
  • Някъде в Матрицата
В промото не видях Викинга и Цвети. Крум също ми се изгуби, ама не вярвам да е списъка за преместване. Някой от тях ще се засили към камъняка.
Утре ми се струва, че Амазонките ще се номинират. Да видим Гатьо дали ще иска да ходи на лов за грошове.

# 886
Скрит текст:
Мишо обяснява как чувствал, че брат му го искал, а 5 минути преди това синхрон на Радо как точно тази седмица не се е сетил за него Grinning
Много различни тези братя.
,колкото единият е емоционален,толкова другият е обран.
Наложи се буква по буква да прочета този пост, защото първоначално прочетох

",колкото единият е емоционален,толкова другият е обраТЕн."

и се зачудих.

# 887
  • Дубай
С каквото и да е подразнил Цецо, Тупарев, не е честно така да си тръгне. Нелепо е, а Дунева да стои и влезе, предвид способностите и.

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 08:47 от I.V

# 888
  • София
На мен Мишо повече ми харесва от Радо. А за Цецо жалко, дори не му дадоха шанс. Да, има стратегически игри, но с равен старт, в случая той трябва да се бори с Виолета и дъщерята на нейния съюзник. Няма да се предадат двете.

# 889
  • София
За Цецо спасение няма. Няма човек, когото да пратят и да предпочете него на битка пред Виолета и Никол, мисля че няма смисъл дори да се преструваме, че има повече от 24 часа още от него.
Даниел ми се струва достатъчно наивен да гласува на база "мъжка дума", въпреки че все пак имам някаква надежда да прояви благоразумие, защото докато Цветелин беше при Гладиаторите и те тъкмо се разделяха на две подкоалиции, Даниел беше от противниковата и не можеха да си разделят капитанството.

# 890
Просто нямам обяснение за Никол, толкова слаб участник, че не знам как не й е неудобно да заема нечие място. 🙄

# 891
  • Другата България
Момичета и момчета, някой дали може да ми обясни тези думи на Момчи, след като Мартин му каза за крака.
И на мен ми стана интересно това изказване на Момчил.
Някаква заигравка с Мартин има явно.

# 892
Аз съм доволна от днешния епизод. Момчил победи на капитанската, Михаил успя да влезе във играта и още подобре че Виолета не успя да се върне при сините.
Аз мисля че който е да е от мъжете гладиатори ще спаси Цецо на съвета. Цвети е възможно да гласува със жените.

# 893
Мишо обяснява как чувствал, че брат му го искал, а 5 минути преди това синхрон на Радо как точно тази седмица не се е сетил за него Grinning
Хаха, да. Мишо ми изглежда като по-големия брат. Радо си е доста недодялан хайванът. Аз ги харесвам и двамата.

# 894
Даниел ми се струва достатъчно наивен да гласува на база "мъжка дума", въпреки че все пак имам някаква надежда да прояви благоразумие, защото докато Цветелин беше при Гладиаторите и те тъкмо се разделяха на две подкоалиции, Даниел беше от противниковата и не можеха да си разделят капитанството.
Даниел ми се струва прекалено страхлив за мястото си, че да кара на мъжка дума. Първият, на когото му затрепери гласът тази вечер беше точно той. И няма да се изненадам, ако всъщност е най-готовият да сготви "пич". Но отново, не мисля, че ще пратят него предвид реакциите след пъзела и Крум. Но ще се радвам да ме изненадат и да не действат традиционно с изхвърлянето на жена, макар да го заслужава.

# 895
Голямо слънце този Мишо! Страхотно момче! Много му се радвам как чисто и искрено ликуваше! Бест фен форевър съм му вече!
Интересно ще бъде кого ще предпочетат - Дани или Цвети.

# 896
Дени се засилваше с крак също.
Моля някой да ми припомни на тази игра на Изгубените дали някой от тях се подпираше/засилваше с крак по подобие на Момчил сега. Нещо не мога да си спомня.
Благодаря. Значи, не е забранено. И тогава не са казали нищо, и сега не казаха нищо.....нооо, въпреки това, от Мартин очаквам и неочакваното.
Мери, то проблема на Мартин беше, че много е силен кракът на Момчил Simple Smile И к'во да напави Момчи като има сила и стабилен  отпор?
Ох, Момчи си е с голяма мощ. Използва я точно толкова, колкото е необходима. Всичко е премерено. И да го очернят, той ми остава фаворит.

# 897
Момичета и момчета, някой дали може да ми обясни тези думи на Момчи, след като Мартин му каза за крака.
  На тарикатлък се е научил от старейшините, да минава по тънката лайсна , така го разбрах .

# 898
Просто нямам обяснение за Никол, толкова слаб участник, че не знам как не й е неудобно да заема нечие място. 🙄

Mного ми е противна,честно казано.
Всички изнемощели,гладни..само тази с голямата усмивка и сланините.Въобще не ми прилича да е била на равни условия с другите.
За представянето й в игрите дори не искам да коментирам. Hands Thumbsdown  Мани ще я отвее на трасе дори.

# 899
А дали това е Ана-Мария от първи сезон?

Общи условия

Активация на акаунт