💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 148 207
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 915
  • софия
Какво извика Момчил два пъти /при победата и когато тръгна със знамето/?
Сит лъв.
По-добрият брат влезе в играта. Кеф.
 На Марто, след днешната изцепка му качвам левъла. Освен да е заточен на самотен остров с Вили, Минка и Емануела му сипвам и всяка вечер церемония на розата с Наум поне 2 часа. Към 3:30 нощеска Димо на уше с И ДА!!!
 Сутрин Ралица да го буди с приказки за герои. Тоз човек изкарва всичко черно в мен.
 Момчи е боК! Жесток!

# 916
  • София
А всъщност може вече инфлацията да е поразила племето на изгубените и тия сто гроша, дето ги има Цвети, да не стигат за билет обратно, а само за допълнителен глас, примерно. Кой знае?! Grinning

# 917
  • Другата България
А всъщност може вече инфлацията да е поразила племето на изгубените и тия сто гроша, дето ги има Цвети, да не стигат за билет обратно, а само за допълнителен глас, примерно. Кой знае?! Grinning
Ииииии, да! Доста добро предположение, дано да е вярно.
Така Цецо си отива елиминиран от женска тройка. Той така или иначе вече е елиминиран, и по погледа му тази вечер си личеше, че е наясно с това.

# 918
  • София
Доста се обсъжда коментара на Мартин, както и засилването с крак на Момчил, но засега от гледна точка на монтаж, смятам, че Момчил получава един от най-положителните монтажи в сезона, заедно с Оряшкова, той просто повече изпъква физически. Постоянно е усмихнат, дава всичко за племето, уверен, но продукцията го разграничава от Цветелин, като показва и скромната му страна (когато дава кредит на останалите), да не говорим, че го представят като спасителя на жените. И Ралица и Димо не са му казали и една лоша дума в обръщенията си към него. За сега определено продукцията иска да го издигне като фаворит, нещо може и да му е попречило да спечели, и все пак искат да го запомним като герой (в стил Морунов).

А думите, че е научил някой и друг трик от Старейшините, според мен бяха препратка, че въпреки че вече е част от Амазонките, все пак е научил нещо и от "по-мъдрите" си бивши съплеменници.

# 919
  • София

Игри на волята: България (03.10.2023)
Сезон 5 Епизод 28

ТОЗИ ВИД ЛИНКОВЕ (без реклами) се отварят в браузър на КОМПЮТЪРА ,
след инсталиране на разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

За МОБИЛНИТЕ - не са нужни добавки .

За съжаление не са трайни и след 12 часа, стават невалидни.

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 12:13 от Mari_Mar

# 920
Какво извика Момчил два пъти /при победата и когато тръгна със знамето/?
Сит Лъв ! 😁

# 921
Не видях да сте го писали. Марто каза, че Момчил е него вия фавор ит.
Каквото и да са си казали там на арената, той харесва Момчил.

Пп ужасен е този редактор на телефона.  Ще ме побърка Simple Smile

# 922
  • София
И изгубените се засилваха с крак, а Калоян дори слизаше. Да, лошо му беше, но не виждам защо Момчил трябва да се обвинява. Сетил се е, направи го. Щом Димо не е направил забележка, а Момчил да продължи въпреки това, значи всичко е точно. Не е като да се е крил.

# 923
Мартин като е такъв отворко да беше направил същото. Какво се прави на светец.

# 924
Сит Лъв.
Аз така и не го разбрах,  Помислих си, че е проговорил на китайски  Simple Smile

Само да не закачат моите любимци: Момчи и Теди. Страшен тандем са. Няма излишни приказки, имат хъс за битка, не се отказват от нищо. Казват и тръгват.

И все още не се е появил някой, който да ме дразни кат о Алекса Simple Smile  Това е чудесно.

# 925
Ще падна с феновете, и това са се сетили да питат. 😄

# 926
  • Някъде в Матрицата
... За сметка на това с отношението към Калоян и на Калоян към самия себе си, моето кристално кълбо отново се изпоти от предположения.....

Вчера, докато гледах в пламъците, нищо чудно да съм видяла Калата като краен победител, а не победител в тази капитанска. 🤔😉🤣🤣
Не мога да си обясня защо, но Калата не ме дразни изобщо. Нямам против да стане победител. Но пък до момента и Михаил не е влизал в ничии сметки, та нямам против и него да го видя с чек.

# 927
Не е вярно, че сексът е абсолютен мираж. Продукцията пр**бава половината каст Trollface

# 928
Не е вярно, че сексът е абсолютен мираж. Продукцията пр**бава половината каст Trollface

😂😂😂😂😂

# 929
  • Другата България
Много добро! Joy

Общи условия

Активация на акаунт