💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 148 123
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 930

Като имаш проблеми с вестибуларния апарат и вътрешното ухо, ти се гади и повръщаш....няма общо с това дали си ял или не.

Точно. И няма нищо общо със силата на волята или с психиката.
Жалко, че Калоян си го изтълкува като слабост, а си е чисто физиологична особеност и е просто малшанс да му се падне такъв елемент на битката.

Все едно да решим, че всички, на които им става лошо при пътуване са със слаба психика  Sunglasses

Съотборниците му май също не вдянаха, че Калоян няма вина и бяха много разочаровани.

# 931
Понеже аз съм единственият човек, дето не харесва Момчил да си се оплача, че отново ме разочарова, а така се надявах, че този път ще ми се издигне в очите Grinning еми, не..... наистина до последно мислех, че ще вземе грошовете и гласовете. И му се искаше, но пак за да не се скара с никой и за да го харесат останалите взе предимството, което всички знаем реално какво "предимство" е на битката. Ами Тупарев не харесва чак толкова добри и кротки момчета, които по прекалено очевиден начин избягват всякавки конфронтации. Сега разбирам защо го е "сготвил". Жалко

# 932
Какво не ти харесва в Момчил?
Обективна съм и честно казано няма нещо в него,което да не ми е харесало досега.Говорим за битките и отношенията му в играта. Какъв е навън не знам,нито ще имам възможност да го опозная.
Та,на какво се базира това твое нехаресване?

Не взе грошовете,защото:
1. Вече има достатъчно и групата много го уважават, гласуваха му доверие за Капитан и логично им е лоялен.
2. След предимството на сините да пратят човек на Чистилището, точно това предимство,което му предложиха звучи апетитно. Може да е всякакво,затова и пое риск..

Страхотен Момчи.Дори малко повече ми харесва от Фифо и Андрей (двамата ми топ фаворите досега).
Много го искам в Олл старс.

# 933
  • Sunshine state
Никак не харесвам Калоян, но ми дожаля за него, ужасно въртяне.. Аз съм с вестибулопатия и след подобна игра трябваше да ме взимат с линейка. Направо бих отказала да я играя всъщност. Очевидно и на него му е слабо място вестибуларния апарат. И не е вярно, че като се въртиш наобратно след това се оправяло, напротив!
Момчил е перфектен, както винаги! Абсолютен фаворит ми е.
Много се радвам, че Мишо успя да се измъкне от гадното тресавище, а леля Виолета остава още там. 😁 Дано утре Мишо избере Даниел, та да не изгонят Цецо тия двете. Никол отново падна първа и е пак номинирана. И си стои все така едра.. Дано най-сетне отпадне - не заслужава място вътре, според мен, много слаба подготовка.

# 934
Ами много бяга от конфронтации, ама много, наистина много..... Айде донякъде е ок, ама той го прави по прекалено очевиден начин. Примерите са доста, но най-шокиращият беше когато гласува за Вили за капитан на втората седмица само и само да и се подмаже и да спре да му се нахвърля Grinning Grinning Сложи си ръка на сърцето и кажи би ли гласувала за капитан за човек, който до предния ден те атакуваше нон стоп. Отговорът е ясен. Сравнения между Фифо и Момчил не може да има, извинявай. Фифо никога не се е подмазвал на Джаферович и никога не й е мълчал. Освен това Фифо е по-силен и комплексен участник на арената. Разбира се че Момчил е силен признавам, но не мисля, че има шанс срещу Фифо на многокомпонентна битка. Иначе разбирам защо Момчи е масово харесван и няма лошо в това, 95 % от аудиторията търсят добър и възпитан герой особено пък жените, а това е женски форум и това обяснявва защо тук няма как да видим лошо мнение за Момчил Grinning просто аз отдавна търся съвсем различно нещо в подобно риалити и за това не мога да харесам поведението му. Нормално е да имаме различия в критериите иначе нямаше да е интересно ако всички мнения са едни и същи Grinning

# 935
  • Sunshine state
А защо пък всеки трябва да се конфронтира с някого? Когато Виолета грачеше срещу него, той много интелигентно и елегантно й затвори устата. Защо да пада на нейното ниво? Други конфликти е нямал, явно го харесват като нас.

# 936
Беше много гнусно как Димо обвини Калоян в малодушие, защото му е прилошало. Бе тези хора от продукцията в ред ли са с главния мозък? То бива липса на емпатия, то бива безхаберие, ама те са си чисти садисти. Гаденето си е физиологичен процес, който не зависи от силата на волята.

# 937
Аз Момчил не го намирам за конфликтна личност, да ти се развика, да ти скочи насреща,да те обижда - абсурдно ми звучи.
Дори нещо да е издразнен и озлобен,стиска зъби,псува си на ум и продължава с още по-голям хъс за борба и победа.
Не го виждам открито да се конфронтира,с който и да е било.Специално за вота за Виолета Капитан,те тези неща са си ги обсъждали много преди да ги снимат на масата и вече е било ясно накъде духа вятъра.
Дали ще гласува за нея или не, мисля,че в този момент е било от без значение,но е избрал позицията на човек,който открито заявява,че не е тук за панаири,скандали и че всичко би приел,в името на това,Племето да върви напред.

За физически съпоставки Фифо - Момчил,не мога да кажа кой е по-добър,защото не сме ги виждали двамата на терен един срещу друг.Ако е за по-силови игри - Фифо,ако е за кардио и пъзели - Момчил.

# 938
Иначе разбирам защо Момчи е масово харесван и няма лошо в това, 95 % от аудиторията търсят добър и възпитан герой особено пък жените, а това е женски форум и това обяснявва защо тук няма как да видим лошо мнение за Момчил Grinning просто аз отдавна търся съвсем различно нещо в подобно риалити и за това не мога да харесам поведението му.
То той е нещо различно в подобен тип риалити. Рядко можеш в българско риалити да видиш възпитан мъж, а пък умен и възпитан - един на хиляда. Доброто възпитание включва освен всичко останало и да не влизаш в ненужни конфронтации, а умните хора се стремят да привлекат враговете си на своя страна и да крият истинските си чувства. Доста добра стратегия има Момчил в тази игра. Би бил добър и за Сървайвър.
Иначе лично на мен има нещо в него, което не ми допада, но то си е чисто субективно.

# 939
A мен ме изкефи Калоян когато се върна в племето колко чистосърдечно си каза че са го разбили. Дори и не направи опит да замаже провала.

# 940
Ето и Анкетата за качество на епизод 28       (от 3-ти октомври).   

Кликнете картинката.

# 941
Не бях много обръщала внимание на Мишо, но вчера много ми хареса. Как каза Благодаря на Бога! Изглежда ми за момента и по-свестен от Радо.

Момчил е моя фаворит, но бих искала да го видя и как ще се справи в маратона на смъртта. Аз съм за победа наистина на най-добрия. Ако тази година победата отиде при някой с твърде много късмет, ще се разочаровам.

Цецо ми е ок, силен е, но не бих искала да го видя победител.

Никол май ще си ходи. Не е лошо момичето, но не виждам смисъл от нея в игрите.

# 942
Момчил ми е топ фаворит. Умен, добре изглеждащ, силен и спокоен. Искам такъв мъж до моите дъщери.
След него са ми Мишо и Рълев.

# 943
  • SF
Сит Лъв.
Аз така и не го разбрах,  Помислих си, че е проговорил на китайски  Simple Smile

Само да не закачат моите любимци: Момчи и Теди. Страшен тандем са. Няма излишни приказки, имат хъс за битка, не се отказват от нищо. Казват и тръгват.

И аз харесвам Момчил и Теди. Теди само да мълчи. Диалектът, на който говори въобще не й отива. На моменти не я разбирам. Много заваля думите. Сигурно за десети път питам в темата от къде е тя. Възможно е всеки път някой да ми отговаря, но не проследявам отговорите.

# 944
  • Sofia
От Русе. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт