💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 148 090
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Esmee, доколкото знам Теодора е от Русе, но други подробности не знам, май беше живяла в друг град, но, ако някой знае да пише. Кофти ми стана вчера за Калоян, защото това си беше вид мъчение за него, въпреки че не го харесвам особено. Радвам се за Мишо, че най-накрая влезе в играта и ще видим ще има ли шанс Цецо да остане.

# 946
Да от Русе е Теди, живее във Варна обаче.

# 947
  • Дубай
И на мен ми стана кофти за Калата, момчето до последно се мъчеше, но просто си има проблем с вестибуларния апарат и не успя.Ако бях аз щях да се откажа, това си е вид мъчение.

# 948
Ако не е Цвети, Цецо има шанс с бивш съотборник да изгонят Никол
Никакъв шанс няма Цецо. Какво- съотборник мъж от гладиаторите ще предпочете силният физически Цецо пред изпусталелите жени? Това е игра, а не място за мъжки приятелства.

# 949
  • Пловдив
Сезон 5 Епизод 28, Пеньо: "Най-якото нещо е когато човек се събуди и не е умрял."
Достоен конкурент на Божинката Joy

# 950
  • софия
Добро утро, успешни, млади хора! Кафе за всички. В горния десен ъгъл и мляко съм оставила. В долния е ясно, че е краварката.
 Освен кафето ви оставям и новия разбор на Ванката.

# 951
Може пък Гатьо да очаква някоя амазонка да го убие в съня му.

# 952
Класацията на фаворитите ми е същата като на Денси. Мишо не го забелязвах досега, но вчера ми направи много добре впечатление. Ще ми е интересно да го гледам, колкото и Момчил. И двамата изглеждат състезателни натури, усмихнати и лъчезарни. Колкото Радо изглежда студен, стегнат и с полъх на асоциалност, толкова Мишо прави обратното впечатление, забавна двойка братя са определено.

Новото Вики нито на терен, нито извън него ми е интересно засега.

От Загубеняците искам Николче да си ходи, Цецко и Заразното зло имат още хляб в тях.

# 953
И аз не искам Цецо да си ходи въобще. Никол е толкова слаб играч. Не ме радват постоянните протекции, които се въртят около нея и баща и. Той също вече никак не ми е симпатичен.

# 954
А, направи ли ви впечатление, как снощи Калоян като разказваше за битката, няколко пъти спомена, че изобщо не бива да подценяват Мартин.

# 955
И аз съм фен на Момчи и на Мишо и Радо. Страхотно възпитани момчета. Искаше ми се само Васко да беше останал повече в играта. А от жените категорично Теди. Дори се надявам да видим и двете близначки в All stars. Ама като гледам как се подигра продукцията с тях, липсата на синхрони и ...не го вярвам. А за мен определено  са в топ 10 на подготвени жени за ИВ. Рълев , Цецо и Крум също много добри на терен , но нещо в държанието им ме отблъсква. Ако беше изцяло спортно състезание сигурно щях да заложа на Цецо , но за риалити дори не ми е в топ 10. А за моделчето ми, добре че е красавец.😉😁

# 956
Може пък Гатьо да очаква някоя амазонка да го убие в съня му.
Хахахаххахаха, падам! LaughingКоварни жени, лъжат го, мамят го, кроят му шапката, бродят нощем по прашки с ножове между зъбите, плачат и се хилят, за да го измамят, за да го прелъстят и после захвърлят, но той бди и ще ги разконспирира и разобличи!:laughing:Laughing

# 957
Добро утро на всички!
Приятно ме изненада Мишо: по- общителен, открит и сговорчив е от брат си. Защо го държаха толкова много време на реката, трябваше да си е при титулярите от самото начало.
И победата на мъж в тази игра с Разпятието е голямо постижение, браво на Мишо, отвя леля Вили1

# 958
  • Буркина Фасо
И аз не искам Цецо да си ходи въобще. Никол е толкова слаб играч. Не ме радват постоянните протекции, които се въртят около нея и баща и. Той също вече никак не ми е симпатичен.
тя въобще не е играч. Smiley

# 959
  • Дубай
Според мен, Никол е просто притурка към баща си(тоест ако той не беше влязъл, тя едва ли  би се класирала на кастингите) ... Не е лошо момичето, но няма никакви качества за игрите.
Интересно, какво предимство ще вземат жълтите.

Общи условия

Активация на акаунт