💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 148 117
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 960
  • Буркина Фасо

Сигурно за десети път питам в темата от къде е тя. Възможно е всеки път някой да ми отговаря, но не проследявам отговорите.
когато те интересува - попитай гугъл де. веднага ще ти отговори. Smiley

# 961
Из Гатьовите мъдрости: "Събуждаш се и или дишаш или не" Wink

# 962
Явно няма драма между Момчи и Мартин. 😃

# 963
Събудих се, значи не съм умряла.
Стана ми мъчно за Калоян снощи. Аз не го харесвам, но реакцията му беше много човешка, личеше си колко е разочарован от себе си. Мартин му каза много хубави неща, но подигравките, когато разказваше на племето за битката, бяха грозни.

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 20:16 от System Error

# 964
Аз не харесвам Пенелова. Не виждам някакви изключителни атлетични качества. Нито голяма хубост. Слагачка ми се вижда. Надявам се бързо да изчезне от полезрението.

# 965
Харесвам Момчил, но не мисля, че е кой знае какъв пъзелист. Както някой каза на принципа проба-грешка е. Но явно другите са хептен зле.

# 966
Според мен, Никол е просто притурка към баща си(тоест ако той не беше влязъл, тя едва ли  би се класирала на кастингите) ... Не е лошо момичето, но няма никакви качества за игрите.
Интересно, какво предимство ще вземат жълтите.

Размяна някаква???

# 967
Аз не харесвам Пенелова. Не виждам някакви изключителни атлетични качества. Нито голяма хубост. Слагачка ми се вижда. Надявам се бързо да изчезне от полезрението.

+ няколко милиона.

Ако въобще е възможно за уж големите лишения, Николката снощи ми се стори дори по-едричка от преди.
Ухиленка, веселка, цъфти и върже туй момиче. С удоволствие ще се лиша от бъдещото й присъствие в игрите.

Гатю е цар на бисерите Grinning няма такъв образ безподобен. И как му се искат грошчета и на него, завалийката, сякаш е дошъл да върти алъш-вериш там Grinning

Момчил е моят тотален фаворит. За мен той е победителят този сезон, без значение кой ще стане накрая.

# 968
# 969
System Error, освен, че си се събудила, даже си и дишала Satisfied
На Калоян явно точно това да се вдигне, след като е паднал му е "червен бутон" и Мартин го окуражи добре. Хубави думи! После за да се поизтъкне малко пред съотборниците си друга песен запя.

# 970
Момчил в началото много ми хареса и подготвен, и добър, и всичко.. ама чак пък тозкоз...нещо почна да ме човърка, не ми е естествено и нормално. То човещинка, ама..Направи ми впечатление как съскаше и за момент си изпусна нервите към не помня коя жена от сините за брат му. За мен той е прикрит и добре се владее. Все пак тук повече гледам физ.качества и как се доказват на арената, а не на масата.
Калоян продължава да не ме дразни толкова и да си го харесвам. Много тежки думи от Димо към него, не помня друг да е толкова подиграван без причина. Калоян е млад още, не е така шлифован, ще му дам шанс.
Не искам Цецо да си ходи пак да напиша. Нито е честно, нито е нормално това, което правят с хората там. Не им се дава еднакъв и реален шанс нито за оцеляване, нито за битки. Направо са пешки на продукцията, това не е предаване , а някакъв социален експеримент за мен.
Хареса ми Мишо, не го бях заглеждала изобщо, но има чар този човек, има чувство за хумор, естествен, отделно и доста добър физически, има дух, характер, нещо го преоткривам и ще го наблюдавам.
Никол да си ходи най-после, става досадно и неприятно за гледане съвсем.

# 971
Браво на Момчил и Мишо. И двамата заслужават финал.
Засилката с крак на въртележката не е в нарушение на правилата.
Поздравявам и Мартин. Справи се в битката много добре и каза на Калчо добри думи.

Светилището - лошо. Цецо не харесвам, но не заслужава да си ходи от игрите. Жалко.
До момента на дундата даваха 2 гласа, а сега, удобно само 1. Да е сигурно, че няма да си замине тя, а Цецо. Продукцията са идиоти.

Мишо и Васил направиха страхотна игра, когато спечели Васко. Дано има шанс да покаже повече. И да изпрати Цвети, която да си купи билет за у дома.

Гатьо да поостане. Къде е тръгнал сега за грошове? Да седи и да се буди жив.

# 972
В зависимост от това, кой ще дойде при изгубените от гладиаторите, може и Виолета да си тръгне. Цецо и новият изгубен ако гласуват за нея, Виолета и Никол да гласуват за Цецо, то новият изгубен има решаващият глас. Ама де толкоз акъл у тях.

# 973
  • София
😆
Пловдивската група е доста многобройна- Момчил, Мадагаскарков, Дунев и Дунева ии Гатьо... Може и други да има.

# 974
Хубав епизод.
Момчил отново доказа, че е най-комплексния играч, но пак има нещо около него, което ме човърка, много овладян и прикрит ми е.
Мъчно ми стана за Калоян, без да го харесвам иначе. Момчето явно има проблем с вестибуларния апарат, не знам дали това може да се тренира, знам със сигурност, че не е нужно Димо да е толкова гаден, но явно толкова може.
Мартин показва все повече качества в играта си на терен, но заради отношението му към Моника никога няма да го харесам. Щом е толкова умен, щеше да намери подход без да я унижава толкова.
Браво на Мишо! И аз като Радо, почти вече го бях отписала и ако беше комплексна, а не статична игра, не знам дали щеше да успее. Важното е, че успя. И иначе изглежда много точно момче, по-адекватно от брат си, да видим довечера какъв избор ще направи.
След толкова хвалби от страна на Цецо колко е добър и как нямат шанс срещу него, стана ми приятно, че Виолета го победи. Все по-малко държа да се връща той в играта.
Никол е време да си ходи.

Общи условия

Активация на акаунт