еми, не..... наистина до последно мислех, че ще вземе грошовете и гласовете. И му се искаше, но пак за да не се скара с никой и за да го харесат останалите взе предимството, което всички знаем реално какво "предимство" е на битката. Ами Тупарев не харесва чак толкова добри и кротки момчета, които по прекалено очевиден начин избягват всякавки конфронтации. Сега разбирам защо го е "сготвил". Жалко
Сложи си ръка на сърцето и кажи би ли гласувала за капитан за човек, който до предния ден те атакуваше нон стоп. Отговорът е ясен. Сравнения между Фифо и Момчил не може да има, извинявай. Фифо никога не се е подмазвал на Джаферович и никога не й е мълчал. Освен това Фифо е по-силен и комплексен участник на арената. Разбира се че Момчил е силен признавам, но не мисля, че има шанс срещу Фифо на многокомпонентна битка. Иначе разбирам защо Момчи е масово харесван и няма лошо в това, 95 % от аудиторията търсят добър и възпитан герой особено пък жените, а това е женски форум и това обяснявва защо тук няма как да видим лошо мнение за Момчил
просто аз отдавна търся съвсем различно нещо в подобно риалити и за това не мога да харесам поведението му. Нормално е да имаме различия в критериите иначе нямаше да е интересно ако всички мнения са едни и същи
просто аз отдавна търся съвсем различно нещо в подобно риалити и за това не мога да харесам поведението му. 
Препоръчани теми