💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 148 184
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 1 035
Какво предимство имаха Мишо и Виолета пред Цецо в снощната игра, че го надиграха?

# 1 036
Какво предимство имаха Мишо и Виолета пред Цецо в снощната игра, че го надиграха?
Никакво. Баха по леки като килограми.

# 1 037
Дяволо, не харесвам колажа, който си направил за Вили. Мисля, че и приписахме черти, които не притежава. Бори се, играе играта, справя се. Не знам защо ви дразни толкова. Дори нововлязлата Пенелова вече се опитва да заиграва. Но не със същия успех като на Виолета. А от дете ненавиждам пренасяне на качества заради това как някой изглежда. Въпреки че за Вили дай боже всекиму на нейна възраст да е в тази форма. Не че одобрявам постоянния грим- но това си е нейният избор. Като играч е много добро попадение.

# 1 038
Не съм съгласна, че Цецо не е играл добре играта и за това ще отпадне.
Засилиха го в изгубените, защото е много силен конкурент от чуждо, а не от неговото племе! И то явно поръчан от продукцията чрез Вики!

# 1 039
Мишо е по-висок от Цецо. Не съм убедена, че е много по-лек от него, ако изобщо е. Ако все пак е по-лек, то е заради продължителната диета, на която беше подложен от продукцията.
Вярвам, че Цецо ще има още един шанс да се върне в играта, друг е въпроса дали ще се впише вече някъде.

# 1 040
Момчил за разлика от Цецо играе играта правилно. И той е страхотен в игрите както и Цецо, но за разлика от него не ходи да се бута и изтъква и ето я разликата между двамата, единия е в племето, а другия е на косъм да си тръгне. Тук продукцията не му е виновна.

# 1 041
Не съм съгласна, че Цецо не е играл добре играта и за това ще отпадне.
Засилиха го в изгубените, защото е много силен конкурент от чуждо, а не от неговото племе! И то явно поръчан от продукцията чрез Вики!
Ами и аз да съм ще гледам да се отърва от силен играч. Не е нужно продукцията да ми казва. Играч който постоянно говори че е най добър във всичко-естествено ще гледам да го разкарам по най лесния за мен начин

# 1 042
Това е така. Само, че не забравяй първо:
1. Цецо не се е провалил нито в социалната, нито във физическата игра и вече е ... извън играта.
2. Мартин се провали в социалната /номинираха го на съвет/ и физическата игра /завърши последен на елиминационна битка/, но е още в играта.
И всичко това по каприз на продукцията. Така, че за мен Цецо стои по-стабилно от Мартин в играта, пък ако ще Мартин и до финала да я докара и шампион да стане.

Ама то и в живота е така - правиш планове, но късмет и стечение на обстоятелствата може да ги объркат. И накрая просперират не непременно най-умните, най-работливите, най-предприемчивите... 
Да не говорим, че точно както и в живота, така и тук, човек си прави планове без да има пълна информация за бъдещето и избира даден път, а този път може да води нагоре, или надолу или да свърши в тупик. Ми 1:1 с живота Wink

# 1 043
  • София
Не е мой колажът 😉
Просто е смешно малко и го пускам.

Чакайте, чакайте малко.
Мартин дето много хора го хвалят за играта му:
1) Беше изгонен
2) Беше елиминиран
В играта е само и единствено благодарение на продукцията!

Момчил беше номиниран на дуел цели 2 пъти.
Всяка една игра носи риск да отпаднеш. Не ти е ден или може да се контузиш.
Това е всичко друго, но не и добра игра.
Но да, социално играе добре с публиката. Ако има есемеси, ще спечели.

Вили също не е пример за социална игра.
Гонена и нетърпима от почти всички.

Добър социално е Гатьо. Всички му се кефят. Може да е простак ама го слушат.
И Рълев. ТОП играч. Ама за Рълев почти нищо не се пише. Все Момчи, та Момчи.
Много ще ми е интересно двамата да се срещнат на едно подобно трасе и да видим дали е чак толкова непобедим Момчил...

Цецо, дразнещ, напрягащ, НО
1) Не е бил гонен
2) Беше ''пленен'' от продукцията (не от Вики)
3) Беше изпратен на чистилището от продукцията (не от Мастагарков или Вики)
4) Дадоха му кръста, за да няма никакъв шанс да оцелее. Все пак тук килограмите са най-важния фактор.
Социалната му издънка е, че се е карал за условията и им е държал сметка за игрите, които ОЧЕВАДНО не са честни и според нас.
Цецо знае колко много може и знае и не понася неправдата и е кибритлия. Веско Панчев е бил същият.
Цецо ще ги скъса всичките вътре на сложно трасе.

Та толкова за социалната игра и уменията на този или онзи.

А ТВ монтажът е велико нещо иначе...

# 1 044
Дяволо, само че ако бяха дали сложно трасе снощи тук щеше да е вой, че е направено за него и с цел да разкарат Мишо  да речем.

# 1 045
Цецо не се е провалил в социалната игра. Дали сам ще се похвали, че е силен играч или не, няма значение. Очевидно е и за нас, и за участниците. Сега общува с всички, ако беше някакъв нетърпим персонаж, щяха да го избягват.

# 1 046
Не казвам че е не търпим, а именно че е силен играч и много държеше това да се знае от другите
Не е не търпим, но е конкуренция и то много сериозна.
Да сте чули Момчил или Рълев да се изтъкват чак толкова. А те също никак не са за подценяване

# 1 047
Гледах Моника и Виктория в На кафе.Мони е много сърдита и ядосана на Марто и до ден днешен не си говорят .Той я обиждаше още в предаването.Каза,че Марто е влязъл там за да си вдигне авторитета и да бъде по-запомнящ се ,защото парите иначе си ги има .Обичал да тъпче жените.Моника е станала дружка с Емануела и Еми и тя е казала,че и с нея се е държал отвратително и я обиждал.Винаги е искал да изпъкне,щели сме да му видим лицето по-нататък в предаването.Виктория ,каза че Гатьо и бил много обиден ,защото го е откраднала от Гладиаторите .После тя е искала да си смени решението ,но продукцията не е дала.

# 1 048
  • София
За Вики.
Очаквах тези резултати, ама не е виновно момичето, а продукцията...
Точно от това се опасявах. От любимка след сблъсъка с Мишето сега няма да я хареса публиката. Много ме е яд, защото е изключително момиче и голям характер. Личен фаворит ми е.
Ако си спомняте бях писал и тук и в спамочата още преди да е започнал сезонът, когато беше началото на снимките и се издирваха кои ще играят. Е, тя още тогава ми беше фаворит номер 1. Шокиран съм, че не беше взета.
Трябваше да изиграе своята игра от началото, от 2024 г. ако ще има сезон 6 тогава.
Но тя не е искала да рискува, защото винаги има рискове. Било и е мечта да участва. Обадили са и се и ако е отказала няма никаква гаранция, че ще я викнат за следващ сезон. Продукцията не обича да и отказваш

За мен Пенелова е топ 5 материал. И тепърва ще видите колко е комплексна. Виждал съм да прави страхотни неща в залата.

Новият Надкаст излезе 💪
МОМЧИЛ Мачка, ГАТЬО Дърпа Конците | Игри на Волята 5

# 1 049
Цецо не умее да мълчи, там му е проблемът. Според мен всичко тръгна от монтажът му как се ядосва, че е попаднал в "това пробито племе". И продукцията си каза - Така ли? Оплакваш се от амазонките, ето ти изгубените!

Общи условия

Активация на акаунт