💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 148 193
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 1 050
Рълев по не се набива на очи. В първоначалните Гладиатори беше извън четворката на мъжката дума и едва ли не аурсайдер. Но успя да вземе хубавото от това. Жалко, че брат му не можа да се пребори за място в истинската игра.   На последната териториална битка Румен и Рълев стартираха първи за племената си и преднината на Рълев беше съвсем малка, при условие, че не беше гладувал седмици наред както Румен.

# 1 051
Дяволо, колкото продукцията помага на Мартин, толкова и на Румен който харесвам, но не мога да не призная, че и него го побутнаха, за да се махне от Чистилището. Да не говорим за бутането на цялото племе на Амазонките, където ако не им бяха подарили Гатьо, Цецо и Момчил още щяха да "гният" на реката.

# 1 052
  • София
Така е.

# 1 053
Дяволо, залата е обичайната им среда, в която един спортист си прекарва живота. Трасетата в ИВ не са залата. Атмосферата в ИВ не е в залата. Ще дам шанс да я видим тази "нова" Вики, но не е работа, това което е решила и направила.

# 1 054
Е, ако пък не бяха измислили изцяло женско племе в състезание с основно силови игри, можеше и да не се стигне до побутване на Амазонките.

# 1 055
Дяволо, колкото продукцията помага на Мартин, толкова и на Румен когото харесвам, но не мога да не призная, че и него го побутнаха, за да се махне от Чистилището. Да не говорим за бутането на цялото племе на Амазонките, където ако не им бяха подарили Гатьо, Цецо и Момчил още щяха да "гният" на реката.
Румен има една единствена роля в тази продукция. Любовно драматичен сериал. За съжаление всичко има своя добър край в къщи

# 1 056
Твърде рано е още, но си мисля, че Денислава е по комплексна от Виктория. Ще видим
А и мисля, че ако Дени не беше вътре с майка си, ще има по голям шанс.

# 1 057
  • София
Сладкото Вики и Моника в На Кафе при Гала 😊
Ужас хора, ръката на Моника си остава завинаги леко деформирана и ако не я дразни как изглежда трябва да се подложи на допълнителна операция. Тц тц

Виктория и Моника от “Игри на волята“ 5: На Резиденцията се зараждат най-големите интриги
Отпадналите участнички разказва за емоциите, предизвикателствата и трудностите, през които преминаха в екстремното риалити

# 1 058
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Аххх как ми се иска някой играч да успее да ги осъди тези, въпреки тъпите им договори. И един такъв въпрос, освен Тупарев кой още е продуцент на игрите, Фродо или Тушев?

# 1 059
  • София
Фродо.
Тупарев няма почти нищо общо вече. Той е най-отгоре и си има хора с пълната власт за конкретни предавания.
Фродо коли и беси за ИВ и ХК, а Тушев за Ергенът и евентуално Брадъра ако се завърне.

# 1 060
За Николчето - вярно е че не е за там и си я критикуваме, но също така е вярно че като човек оставя едно от най-хубавите впечатления сред всички участници.
Просто подсъзнателно в изискванията си екстраполираме. Вземат се първоначалните данни - че има баща олимпиец и че спортувала и тя и се прави (неправилният) извод, че едва ли не и тя трябва да е на олимпийско ниво.

# 1 061
Моника беше нелепа при гостуването в ‘На кафе’. Въпреки че Мартин малко ми падна в очите след вчера, беше дребнава и злобна. Тя наистина си е слаб играч и не го разбира. Вики е готина и лъчезарна и е по-умна.

# 1 062
Моника беше нелепа при гостуването в ‘На кафе’. Въпреки че Мартин малко ми падна в очите след вчера, беше дребнава и злобна. Тя наистина си е слаб играч и не го разбира. Вики е готина и лъчезарна и е по-умна.

Не ми се изясни точно каква е Вики, но ми правеше впечатление, че когато най-много мрънкаше на реката в началото, винаги имаше и синхрони с усмивка. Никога не е била сдухана като Румен например.

# 1 063
Моника си беше нелепа и в предаването. Не е чак толкова слаб играч, но е глуповата и си показва непремерено емоциите. Например, ясно е, че несправедливо и лошо я нападат, че се чувства уязвена и ѝ е гадно, но не е необходимо в синхроните през зъби да казва как всеки щял да си получи заслуженото.

# 1 064
Доколкото те разбирам хвани едната  ............другата. Един дол дренки. 😀

Общи условия

Активация на акаунт