💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 992
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 1 125
Калата да се беше барнал с Цвети, като Фейгин и Жорката.. поне да се разсейва, да не реве за себе си толкоз.

# 1 126
Ох омръзнаха ми тези. Дайте Гатьо и тестото.

# 1 127
  • Брюксел / София
Калоян е изключително посредствен. Да даде дума, за нищо го няма. Предаде Крум и Дани, предаде и Радо, и Мишо.
Къде ги намират тези шушляци, без грам достойнство.
И само реве, страшен сопол е този.
А, Дани и той “интелигентът” на компанията…

# 1 128
  • София
Ей, голяма драма, че ще ходят на битка. Нали затова са там, да играят . На чистилището ли предпочитат?

# 1 129
  • София
Виолета можеше да се съюзи с Цецо и да изпратят Николчето вкъщи...и без това само седи диван чапраз...

# 1 130
Ау,Калоян много хлъзгав,зле!
Прие уговорката,а сега се отмята.
Довечера как ще спи?

# 1 131
Според мен Цвети е непредвидима дали ще действа бинарно или флуид, може и да подкрепи Цецо и Никол срещу Вили. Цецо умее да омойва девойките с приказки и усмивки.
Ако и на нея й дадат опция да се върне срещу грошове, тя на съвета няма да гласува … и остават двете жени срещу Цецо

# 1 132
Агрономчето и Крум как не ги е срам, като те през цялото време правят същото ??? Ако това е разбирането им за социална игра, ми е жал за такива дребни душички. Лицемери и страхливци.🤮

# 1 133
При Гладиаторите всичко стана паприкаш. 🤣🤣🤣

# 1 134
И сега какво стана ,Калоян даде дума ,че ще играе с др.коалиция ,а на евентуален съвет ще се извърти и ще номинира Рълев / най-вероятно /

# 1 135
  • Sofia
Той Радко не е от най-умничките. Интелигентният и съобразителен участник няма да се обърка цели два пъти, за разлика от наш Радко. Липса на акъл в комбинация с голямо его - неочаквано "добра" комбинация.😂

# 1 136
  • Пловдив
Радо като говори, тръпки ме побиват.
Има нещо много особено в него.

# 1 137
  • Fire & Blood
"Мъжката дума" показно как се спазва. Калоян всичко изтропа от Радо,
той нека си живее в неговия си свят и му вярва. Яд ме е, Радо е прекрасен атлет, удоволствие
е да го гледаш как плува, но сега главата му е на пангара. Първо заради собствената
му самоувереност и грешна преценка, и заради Калоянчо фурнаджийската лопата.
Калоян такива ги надроби, така ги злепостави момчетата, че сега ще ги сготвят един по един.
Егати помията забърка и хвърли към Радо и компания, ще го отнесат и Рълев, и Мишо.

# 1 138
Според мен Цвети е непредвидима дали ще действа бинарно или флуид, може и да подкрепи Цецо и Никол срещу Вили. Цецо умее да омойва девойките с приказки и усмивки.
Ако и на нея й дадат опция да се върне срещу грошове, тя на съвета няма да гласува … и остават двете жени срещу Цецо

Никол нали има два служебни гласа против, ако двете гласуват за Цецо и станат 2:2, а Цвети не гласува, кой ще реши?

# 1 139
Калоян е мъка да го гледаш и слушаш. Оправдавах го, че е на 18-19 г. Ама не! Той бил на 22 години 🤣🤣🤣 Свестно момче е, но някъде малко е забавил развитието си.

И Радо като него. 100% са им подавали рекликите в оня разговор, иначе няма как да се справят самички.

Общи условия

Активация на акаунт