💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 148 000
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 1 155
Мудев кога влезна, кога му почерне гъзо!

# 1 156
Амазонките без Момчил няма да излезнат от реката, ама иначе той бил заменим на другите компоненти извън пъзелите. Да го върнат на старото му племе и да гледат как ги мачка.

# 1 157
Румен дето беше полужив се наяде, нагушка и надигна глава

# 1 158
Щели да бият Момчил на всеки един компонент освен пъзел.Румене едно и също предаване ли гледаме???😂Излезнеш ли срещу него си фитка още на първата час,за жените даже няма да коменирам 🤦

# 1 159
Румен и Момчи диктуват в амазонките ,Гатьо мълчи там не смее да се обади Laughing

# 1 160
Ауууу, вече знам защо НЕ харесах Румен Радев още от ден едно.

Ами с интелигентност ползва хитростта Момчи, ти с какво искаш, Радев, с простотия?
“На МЕН ми е важно да има кой да МИ решава пъзелите“.
Алоу, Радев, ти кой беше? Като си отвори устата, тъй или иначе нищо не му се разбира, по-добре да си мълчи.

Мудева интелектуално подхожда към интелигентната хитрост на Момчи 😁

# 1 161
Гатьо с червените гащи. Не се предава

# 1 162
На ревльото му подадоха пръст, той отхапа ръката...
"Кой ще МИ решава пъзелите?". Клоун.

# 1 163
Еее, Румен Радев, толкова те подкрепях, ама май те харесвах на Чистилището повече. Мудева е първата, която може да бъде заменена, макар че ми е безкрайно симпатична. Момчито им решава проблема с поне един за номиниране и те против и това намериха нещо да кажат. Ама, браво, наистина Момчил е единственият за всички сезони дотук, който искрено казва, че не се страхува да бъде номиниран и само на него му вярвам, а и на Гого де, но той в такова племе беше, че там нямаше как да го номинират...дори във Фифо понякога усещах, айде не страх, но притеснение.

Само да не закачат пак Тедито, много ще е грозно от тяхна страна.

# 1 164
Румен е добро момче, красиво и с качества, но ми се струва по- ограничено мислещ, нестабилен и плашлив. Тези реплики за заменяемостта на жените също не са ОК, на фона на това, че приятелката му  е там и се справя супер , но незаменяеми реално наистина са Ива и Оряшкова от жените. Дано не върви по тази линия на егоизма Румен, защото ще спра да му симпатизирам окончателно.

# 1 165
Кефи ме новият боен вик на Амамазонското племе! Адаптират се към новите реалности!
И жените още не са се заскубали!

# 1 166
Единия не се пребори. Вие си му дадохте карт бланш. Недей лъжи Ралице !!!

# 1 167
Руменчо да не е агент от Старейшините, срещу Момчи 😄 /нали се снима в клип на Емануела(певицата) , която пък е ала-бала с Мартин.. 🧐😄/

# 1 168
  • Fire & Blood
Гатьо ще излезе по-свестен и по-голям пич от доста картонени "герои".
"Президента" беше полужив, сега ще държал Момчил да му решава пъзелите, смях.

# 1 169
Да знаете момчета, ако участвате в следващ сезон да псувате жените и да ги мачкате, защото ако не го правите не сте истински и подхождате с интелект. Много прост тоя Момчил да се сдържа и да е възпитан.

Общи условия

Активация на акаунт