💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 148 018
  • 3 264
  •   2
Отговори
# 1 185
Румазонка 😁

# 1 186
Оф, тоя пък Румен. Ако не е сценарий, зле за него. То че не е много интелигентен беше ясно, но сега направо заора.

# 1 187
Много плюете Румен, обаче той според мен е прав за едно - на елиминации трябва да се пращат хора, които са слаби, а не силните, защото и силните могат да паднат, само им дайте правилната битка. За справка Мани, която противно на очакванията, си печелеше елиминационните и победи силни играчи. Това е риск, който веднъж ще поемеш, два пъти ще поемеш, на третия път ще си аут.

Искам елиминации на Гладиаторите - ще е забавно Joy

# 1 188
  • София
В този епизод се видя "високата интелигентност" на стратезите и колко държат на думата си 😂.

Някой пита относно Денислава: Дени не винаги е живяла с майка си, като тинейджърка живееше с баща си и баба си.

# 1 189
Румен и Момчи на пъзел. Момчи ще си има котва Joy

# 1 190
Еха, ако махнат Дани от Гладиаторите, в този си състав за мен това е най-силното племе стъпвало на арената някога.
За това ли жертва победата си Момчи, голямото предимство, четирима от тях ( Радо, Мишо, Крум, Рълев) където и да ги сложиш няма как да се изложат.

# 1 191
Румен и Момчи на пъзел. Момчи ще си има котва Joy
Той си ги реди сам и без това

# 1 192
Румен е абсолютно прав, че предвид на какво дередже са Амазонките да хвърлят силните си играчи на вълците е доста рисково. И дори да не харесва Момчил абсолютно осъзнава колко е важен за племето предвид катастрофалните им умения за пъзел. 

# 1 193
Гледам предаването от 3 сезон. Всеки от нашите по- любими играчи си има нещо отличително. При Гого беше изключителният контрол на тялото му, нинджа- силата и гъвкавостта на физиката и ума. При Фифо всеобхват на силата и многокомпонентността му във всяко едно изпитание.
При Момчи лично аз откривам едно абсолютно спокойствие в това да се ходи на елиминации,  готовност и мъжество, от елиминации често бягат и най- великите. Това е моето мнение за големите 3-ма от последните 2 сезона. Ако трябва да ги сравнявам със спортисти, Фифо например винаги ми е напомнял на Новак Джокович по качества, сила на духа и характер, на другите двама не съм намерила точните аналози.

# 1 194
Кубчето на жълтите не преминава с целия обем Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 195
Уау ,Рълев машина !

# 1 196
Отвратена съм от Румен

# 1 197
В този епизод се видя "високата интелигентност" на стратезите и колко държат на думата си 😂.

Някой пита относно Денислава: Дени не винаги е живяла с майка си, като тинейджърка живееше с баща си и баба си.
Личи ѝ по говора! Всички имаме познати, приятели, роднини в САЩ и при децата им има як акцент, ако говорят български!

# 1 198
Румен хубаво осъзнава, че Момчил е важен за племенето, но изказването му беше отвратително. Пъзелите ми?! Явно се смята на финалист ли, победител ли и някакви там като Момчил му изнасят битките и му решават пъзелите, за да върви той напред. Така става, когато продукцията те бута и те вкарва в играта просто ей така, без да си го заслужил след битка като останалите.

Тая мъжка дума я дават за щяло и нещяло, после пак по същия начин си я оттеглят, все едно нищо не е било.

И Калоян, и Радев съвсем се компроментираха в моите очи.

# 1 199
Аз също смятам, че Румен е прав в случая с Момчил. Абсурдно е да се рискува и Момчил да ходи на дуели нон стоп. Все ще дойде момент в който "стомната ще се счупи".

Общи условия

Активация на акаунт