💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 148 047
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 1 320
Какъв учител??? Нали е някакъв модел? Сега пък учител....та той не може да говори! Дано да е по физическо, или по трудово обучение /има ли такъв предмет още?/
Май физкултура на деца и модел

# 1 321
  • Варна
Какъв учител??? Нали е някакъв модел? Сега пък учител....та той не може да говори! Дано да е по физическо, или по трудово обучение /има ли такъв предмет още?/
Учител е по физическо,  модела е Благо

# 1 322
  • Другата България
Май физкултура на деца и модел
А, нацелих. Благодаря ти.
Учител е по физическо,  модела е Благо
Сигурна съм, че и за него Димо каза, че е модел, дори типично в негов стил каза “световноизвестен“, но вероятно е имал предвид “световно НЕизвестен“.

# 1 323
  • София
Има, ТП-Технологии и предприемачество.
Иначе е по Физическо..

# 1 324
Категорично съм за Мартин утре. Той е приятната изненада на сезона. Умът му сече като бръснач, а и с този покер... ще ги издуха.

# 1 325
Не виждам нищо достойно в поведението на Гатьо, иначе подкрепям правото на всеки участник да носи дрехите, които сам реши, включително и неговото. Но това пред отбора си да попита съседния отбор: "момчета, част от вас ли съм" и те да потвърдят, си е социално самоубийство. Амазонките след това са в пълното си право да се отърват от него като съплеменник. Иначе за голяма част зрителите, които гледат за "чест и достойнство", сценката може да се окаже доста емоционална.
Няква слободия цари/не бъркам правописа/! Юлиян и той се пънеше къв цвят е, но чинно си обличаше екипче плюс загадка за истинска принадлежност, но като аксесоар! Сега правила няма нито за екип, нито как се минава правилно трасе! Който как му кеф и най-лесно!
Реално гледаме, каквото гледаме, за за доживеем  Ралицата на съвета!

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 23:28 от Anhela_a

# 1 326
Амазонките могат да вземат акъла, здравето и нервите на Гатьо, но не и гащите му Wear Jeans

# 1 327
  • София
И Калоян е модел, даже виждам, че е рекламно лице на Teodor..

# 1 328
Събрали са се в апартамент да изгледат епизода от вечерта-Крум,Дани,Ива,Мудева с Румен,Рълев,Виктория русата ,Морунов, Стратимир и Андрей.

# 1 329
Аз много харесвам Момчил, обаче и в думите на Румен имаше доза истина- Момчил твърде много иска да изглежда като герой, само дето не е фалшив. Както и че проявява наивност да иска постоянно да е номиниран, защото винаги има риск и е леко нелогично, противоестествено. На мен ми се стори прозорливо, не видях някаква злоба. После много искрено се радваха заедно на победата след пъзела.

# 1 330
  • София
От всички сезони и всички напуснали играчи заради нагласени от продукцията игри, Цецо е най-голямата жертва! Така грозно го прецакаха.
Не мога да се съглася, след като в трети сезон дадоха на Валентин една от две нерешими комбинации на слайд пъзел, без никакъв шанс за победа в битката.

# 1 331
За разпадането на Калоян вина има и агронома.Той ,че Калоян си е детенце и е лабилен е така. Ама вместо дългия да му каже благодаря ,че си ми спасил кожичката, започна да пуфти, ултиматум му били поставили на Калоян. Сплотено племе искал точно пък той, където от началото е срещу двете момчета. Крум и той отстрани приглася.😬А за разговора на Радо с Калата, освен приятелството които имат отвън като плувци , е виновен и Рълев с настояването си , че Цвети ще играе с тях ако остане. И не Рълев се сети за грошовете на Цвети , а агрономчето, от там го чу Рълев. Така, че не му приписвайте пак такива заслуги, защото той е кьоравия ,че Цветка вече ги е предала. Радо много добре си определи двете слаби звена и който и от тях да беше пратил играта щеше да е същата. Ако Калоян беше мъж , а не лапе, щеше или да откаже и те да си решават, или да си удържи на думата и да обясни на старата си коалиция че вече не е с тях. Той затова циври, защото разбра че е малко предателче и няма никаква " мъжка дума ". 🧐

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 23:33 от Joy 05

# 1 332
Фен съм на Момчи. И на Теди също. Румен Радев ми е на кантар - днес се представи много добре в играта, нооо, рано му е за стратегии. По-скромно трябва да го раздава.

При Гладиаторите Калоян и Радо са на двата емоционални полюса. Колкото единият е чувствителен, толкова другият е безчувствен като пън. Психолозите са си свършили перфектно работата - първо при подбора и после като ги противопоставиха. Бравос!

# 1 333
Учителите отдавна не се онова, което бяха, за съжаление.
Румен Радев е и модел. Спомням си от визитката му, че го поканили за някакви снимки в САЩ, но му отказали виза и не успял да замине.

# 1 334
Учителите отдавна не се онова, което бяха, за съжаление.
Румен Радев е и модел. Спомням си от визитката му, че го поканили за някакви снимки в САЩ, но му отказали виза и не успял да замине.
Снима се и във фолкклипове, Масагарков също 🙂

Общи условия

Активация на акаунт