💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 996
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Другата България
От всички сезони и всички напуснали играчи заради нагласени от продукцията игри, Цецо е най-голямата жертва! Така грозно го прецакаха.
Не мога да се съглася, след като в трети сезон дадоха на Валентин една от две нерешими комбинации на слайд пъзел, без никакъв шанс за победа в битката.
Аз този не съм го гледала, но задачата на Панчев /на второто преиграване/ също беше сгрешена. Сезон едно. Затова и толкова време се буташе на нея. И тук не коментирам представянето на Веселин по дефолт, а само продукцията и начинът да го прецака, него лично. И успяха. После с Юлиян знаем какво стана.
Но пък за тази сметка “математикът“ Добрин пръв реши своята задачКА-закачКА.....
Учителите отдавна не се онова, което бяха, за съжаление.
Румен Радев е и модел. Спомням си от визитката му, че го поканили за някакви снимки в САЩ, но му отказали виза и не успял да замине.
Снима се и във фолкклипове, Масагарков също 🙂
О, какви “известни“ хора, успели....ама какво се изненадвам, след като по време на едни от разсъжденията си Мудева, ронейки сълзи се чудеше как в реала имат дилема на кое заведение да седнат и каква кола да си купят, а тук вече оценили “дреболии“ като храна и легло....приоритети, сър.

# 1 336
ИВ сезон 5 - Пазете пъзелиста!

# 1 337
  • София

Снима се и във фолкклипове
А би трябвало и в някой уестърн да го поканят...идеален е за Винету..

# 1 338
От всички сезони и всички напуснали играчи заради нагласени от продукцията игри, Цецо е най-голямата жертва! Така грозно го прецакаха.
Не мога да се съглася, след като в трети сезон дадоха на Валентин една от две нерешими комбинации на слайд пъзел, без никакъв шанс за победа в битката.

Еее..what about Юлиян в такъв случай?! Където изобщо не беше обявено , че ще има вот на зрителите за определяне на победителя. Победата буквално му беше отнета под носа. Защото ако знаеше, принципно , можеше да съобразява повече социалната си игра.

# 1 339
Ех, Радо, Радо толкова е силен физически, толкова подготвен, но твърде праволинеен и много зле в социала.
Първо Цвети, че капризничеше ясно, но трябваше да си преглътне егото, за да остане в тяхната коалиция. Много слаб ход, но е нищо пред следващото стратегическо фиаско.
Разкри картите си пред Калоян и го принуди да го изиграе. Всъщност Радо сам се изигра.
Калоян, ако  е лоялен към старите си съюзници и иска да играе с тях, няма как да остави да изгонят Дани, т.е. ще трябва ще, не ще да излъже, че ще играе с Радо, защото иначе остават само двама.
Слаб две за иначе толкова подготвения Радо.
Стисках му палци, но е един от най-слабите в стратегически план играчи във всички сезони.
Не става само с мускули, трябва и акъл. Жалкото в случая е, че е интелигентно момче и акъл има, но е много аджамия, много праволинеен, просто не е за тази игра.
Дано Рълев и Мишо не го отнесат, заради наивността на Радо.

п.п. Стана ми жал за Калата. Първо мислех, че преиграва, но съм бъркала. Иска да е лоялен, иска да не е предател, да не е манипулатор, но в тази игра е почти невъзможно да се избегне, а той попадна в ситуация, в която трудно ще чист пред съвестта си, както и да беше постъпил.
От промото стана явно, че  иска да го номинират, защото се чувства много зле от ситуацията, в която попадна. Първо, заради предложението на Радо, което се принуди да приеме и второ заради  предложението на двамата си авери да играят мръснишки на Съвета и да отстрелят двама от другата коалиция.

п.п. Дани е котвата на отбора, но ще си го дотътрят докрая май?!

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 10:03 от sineva 1

# 1 340
Румен Радев е и модел. Спомням си от визитката му, че го поканили за някакви снимки в САЩ, но му отказали виза и не успял да замине.
В кои клипове се е снимал Румен?

# 1 341
Тъкмо ще видим стратегията на парашутиста. Накрая от толкова умуване да не номинират.....Гатьо.
Гатьо в предишни епизоди това искаше. Да ходи на битки за грошове. Това мисля , че цели иМомчил.
Радев има някакъв говорен дефект, мисля че  идва от проблем със захапката.

# 1 342
В кои клипове се е снимал Румен?
На Деси Слава (Нотариално заверен) и на Емануела (Мъже милиарди) , а Мастагарков на Галена (Мама ураган)

# 1 343
Пак си пуснах частта с Румен - няма такова разочарование. Момчил се изразява прекалено сложно за нивото на Румен и най-лесно беше да го обвини, че е фалшив. Според мен вижда в Момчил това, което той не е. Момчил е учил, реализирал се, заедно със спортната кариера. Докато Румен не е успял - не е заминал за Щатите със стипендия, станал е модел, върнал се е в родния си град да преподава. Няма лошо, но явно това го е комплексирало и озлобило.
Допълвам, че сега се сетих и за злобния му коментар за Цецо, че ще бъде елиминиран от жена.

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 23:46 от Jeri-sweet

# 1 344
  • Sofia
Незрял и много лабилен е Калоян. Като пате в кълчища се оплете. Жорката го е хвърлил на вълците направо. Нереална оценка и самооценка от двамата, а Жоро много го харесвам.
Доблестно би излязъл, щом му е важно, ако признае пред всички и си раздели гласовете м/у двете коалиции. И да спре да мрънка и драматизира. Опитал да е играч, не станало и толкоз, нататък.

Хич не ми е жал за Цецо. И изобщо не хейтя Дунева. Много грозни думи се изсипват за нея. Каква вина има момичето, че участва в шоу без правила и без справедливост?! Килограмите й ви избодоха очите!
Всеки, който е кастнат има правото да е там и не е заел ничие място, споко. Очевидно това не е Олимпиадата, колкото и да ни е драг на всички олимпийският принцип.
Изрично отбелязвам, че не съм фен на Никол, нито на баща й.

# 1 345
Аз не разбрах - кои са слабите, които иска да номинира Румен - жена му и кой друг?

# 1 346
  • Някъде в Матрицата
Да, и аз малко в защита на Калата. Няма да го обясня много смислено, ама напълно разбирам какво му е.
Младичък е, добричък. Възможно е, това да му е първата ситуация, при която трябва да прояви хитрост и да се адаптира някак си, а той няма такива умения. Как няма да се сдуха? Ние не знаем, как са го "подковали" близките му преди да влезе и дали не са му начертали норми на поведение, които трябва да се спазват.Като добавим и разочарованието от загубата и ето до какво води желанието да покриеш чуждите очаквания.
Ще мине време, ще нахитрее. И ще трява да запомни, че "днешните вестници утре са в кофите за боклук". 😉
Утре Калоян ще даде 2 -та гласа за себе си,ще отиде той и  дългия на елиминационна битка.
Изобщо няма да се изнадам, ако се случи точно това.

# 1 347
  • София
Аз този не съм го гледала, но задачата на Панчев /на второто преиграване/ също беше сгрешена. Сезон едно. Затова и толкова време се буташе на нея. И тук не коментирам представянето на Веселин по дефолт, а само продукцията и начинът да го прецака, него лично. И успяха. После с Юлиян знаем какво стана.
Но пък за тази сметка “математикът“ Добрин пръв реши своята задачКА-закачКА.....
Разликата е, че при Валентин (беше вторият най-добър пъзелист в своя сезон, след Неделчо) нищо не беше "зад кадър", дори не се поколебаха да покажат кадър с пъзела, и в страницата в Уикипедия на този същия пъзел, тази и още една комбинация бяха показани като нерешими. Т.е. третата година вече дори не се опитваха да излъжат зрителите, а директно бяха сложили картите на масата. След това Валентин сподели, че веднага след приключване на битката е помолил Неделчо да пробва да реши пъзела му и Неделчо също е казал на продукцията, че комбинацията е нерешима, и нищо в крайна сметка не е последвало.

# 1 348
Каква “изненада“. Цвети на чистилището. А Рълев направо си каза какво ще се случи, когато Цвети се върне - ще прати Радо там. Blush

Само тези, които идват след битка пращат друг на тяхно място

# 1 349
  • София
Да, и аз малко в защита на Калата. Няма да го обясня много смислено, ама напълно разбирам какво му е.
Младичък е, добричък. Възможно е, това да му е първата ситуация, при която трябва да прояви хитрост и да се адаптира някак си, а той няма такива умения. Как няма да се сдуха? Ние не знаем, как са го "подковали" близките му преди да влезе и дали не са му начертали норми на поведение, които трябва да се спазват.Като добавим и разочарованието от загубата и ето до какво води желанието да покриеш чуждите очаквания.
Ще мине време, ще нахитрее. И ще трява да запомни, че "днешните вестници утре са в кофите за боклук". 😉
Утре Калоян ще даде 2 -та гласа за себе си,ще отиде той и  дългия на елиминационна битка.
Изобщо няма да се изнадам, ако се случи точно това.

Нямат право да гласуват за себе си на съвет. Залагам на Дани и Рълев. По един за всяка мъжка дума 😁

Общи условия

Активация на акаунт