💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 148 171
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 1 395
Странно предимство беше това снощното. В смисъл, старейшините с какво го заслужиха? Защото реално и те се възползваха от него.

# 1 396
Ох, този Радо.. От самото начало ме дразни. Не мога да отрека физическите му качества ама като тръгне да мисли и да говори, със самите му жестове и мимики изключително ме напряга, даже на моменти с тези жестове ми прилича на нашите политици Sweat Smile Кой беше ти, че се помисли за кукловода на племето? Айде сега с обръщането на палачинката от страна на Калоян да му излязат криви сметките. Мишо и Радо все едно са отгледани в различни семейства, определено симпатизирам повече на Мишо.

# 1 397
Е, Мудева има добри моменти. Ситнилска е направо "невидима". Освен спечелената капитанска битка няма други звездни участия.

# 1 398
Или не и ги показват на Ситнилска участията?
Продукцията не отделя еднакво време за всеки един участник във всички отбори.

# 1 399
Е, Мудева има добри моменти. Ситнилска е направо "невидима". Освен спечелената капитанска битка няма други звездни участия.

Носенето на варелите тя и Оряшкова го изнесоха изцяло, двете, докато другите стояха и гледаха. Ситнилска е тиха, но действа. Много малко я показват, но е силна опора в много елементи по трасето.

# 1 400
  • София
Снощи се подразних на Радев - от вчера е там, а вече взе правосъдие да раздава, кой трябва и не трябва да отиде на номинации, кой бил заменим и кой не ... алоу, ти също си заменим. Нямало кой да му реди пъзелите, на него - великият играч... Симпатизирах му на чистилището, но истината е, че не е с много силна психика, дори Никол беше/е с по-бодър дух от него... А със слаба психика няма как да бъде номер 1, както явно му се иска.

Другото, което ми направи вречатление е премереното и разумно държание на Рълев. Честно казано, в началото не го харесвах, но сега оценявам възможностите му, много е оправен, добро момче изглежда, умно.

И накрая, но не на последно място Гатьо и тестото на Мудева ...ох Laughing Добре, че е Гатьо, иначе ще гледаме само драмата на Гладиаторите и словесните излияния на Елвиса.

# 1 401
  • SF
Замислих се няма ли да е по-добре, ако правилата забраняват обсъждане на номинации и правене на коалиции..Говоря за сезон в който няма роднини. Така всеки сам ще решава, без натиск и всички ще са в неведение до последно. Нещо като в Биг брадър, където наказват, ако някой сподели с друг за кого ще гласува.
Тука са много предвидими ходовете..
То пак ще я има социалната игра, но по-завоалирана...

Еее, ти така искаш да съсипеш целия формат.
Няма смисъл да се забранява нещо, което не може да се проследи и контролира.
И ако някой все пак се наговори с друг, какво следва??
В резултат само зрителите ще бъдат лишени от излъчване на разговори с наговаряне. А предимно такива ще има. Те там за друго почти не се сещат да говорят. На нас ще ни излъчват разговори за времето и дръвчетата и ще ни излъчват пейзажни кадри. Нема нужда.

# 1 402
Извън оценките за Румен - кои би трябвало да номинират амазонките? На племето трябва ли му пъзелист или може да си го похарчи и да изкара още 3 седмици на реката, вече има натрупан опит. 

# 1 403
  • SF
До характер е. Калоян не е по-млад от Радо. По-чувствителен е.  Но пък всъщност Калоян прецака Радо, като му обеща да играе с него, а след това проведе и откровен разговор с план за прецакване с Крум и Дани.
Дани им е напълно излишен в това племе. В спортната част не го бива, като плувец да не говорим, на пъзелите никакъв го няма. Ползват го за глас в коалицията.
Цвети е по-добра от Дани.

# 1 404
Подобно на Радо, социалната игра на Цвети е нулева. Тя не положи усилие да се впише при Амазонките. При Гладиаторите пасивно чакаше някой да й предложи да направят коалиция. Изпусна момента да изпозва женския си чар. Освен това е обидчива и често се изолира от останалите.

# 1 405
Може би съм една от малцинството, но определено не смятам Момчил за този чист образ, който монтажът изгражда и се е наслоил и в мнението на публиката. Лично според мен играта му е изключително калкулирана и целенасочена, далеч не е породена само от алтруистичната му природа.

Очевидно стъпва на криво, защото не един или двама души са го споменали вече,макар да не е излъчвано пред нас, но също така и за разлика от всеки друг, за когото се сещам в тази игра, успява да се адаптира и да се върне в правият път.

Румен беше прав и оправдан в думите си, но има сигурност, която Момичл няма и си позволява първичност и свобода, които без контрол на емоцията действат отблъскващо.

Но единственото, което искам да кажа в негова защита е, че Момчил трябваше да е при него в Изгубените, а не в Старейшините или по-скоро Изгубените да са племето в играта, а Старейшините на острова, ако имаше правила...Но тъй като няма - Румен е точно толкова легитимно в племената, колкото и Момчил.

# 1 406
Аз много харесвам Момчил, обаче и в думите на Румен имаше доза истина- Момчил твърде много иска да изглежда като герой, само дето не е фалшив. Както и че проявява наивност да иска постоянно да е номиниран, защото винаги има риск и е леко нелогично, противоестествено. На мен ми се стори прозорливо, не видях някаква злоба. После много искрено се радваха заедно на победата след пъзела.

Аз не видях Момчил да иска и да се натиска да е номиниран.Просто когато го номинират казва добре, и толкова. Не прави драми, но и не съм чул да казва искам да ходя на номинации.

# 1 407
  • софия
Брутро, диванна армия! Кафето е готово, може да заповядате.
 Румката ме изуми със скоростта с която изора дъното. Разсъжденията му бяха правилни, да, но перспективата от която ги гледаше и наглостта  му да коли и беси на втория ден в който се присъедини по милост ми дойдоха в повече.
 Момчи е разкошен хамелеон. Много адаптивен и много мислещ. Мадагаскарков се опитва да играе същата игра, но там положението е плачевно.
 По кринджав момент от този на Калоян и Радо до сега не съм виждала. Може би Симеон, докато правеше безумни опити да сваля Красима.
 Знамето на ГЛАДиаторите е в огромна опасност. Шансът да мухляса от сълзи и сополи, докато е в ръцете на този капитан е огромен. Толкоз от мен на събуждане. Ако ми дойде музата, после ще дописвам.
 Аааа и искам Вили вече да влиза в играта, толкова потенциал има тази жена, че е престъпление да я държат на чистилището.

# 1 408
  • SF
Това със спането с шоколада беше шега. Не е спал с шоколад между него и Мудева.

# 1 409
Калоян не разбрах защо толкова искаше да го пази този Дани, че чак да играе против собствената си съвест. Трябваше да остави Радо да си прави каквото иска и да не се замесва в интриги. При всички случаи щеше да бъде изпратен човек от тяхната коалиция (Цвети нали мина на тяхна страна), та нямаше значение кой точно. Ама не, Дани трябваше да е спасен непременно. Странно. Още повече, че Дани при всички случаи щеше да е един от номинираните при евентуален съвет и няма големи шансове за връщане от елиминационна, та голям праз, че го е спасил от чистилището. Оттам нататък като сгафи, поне не трябваше да се тръшка, Ами да го изиграе по-добре. Или да играе срещу Крум и Дани, защото за него това би било по-изгодно в момента така или иначе, или на съвета директно да прецака Радо, все едно го е заблудил стратегически с обещанието си. В този случай само една от коалициите щеше да му се сърди поне, а сега и двете му се сърдят.

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 12:19 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт