💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 836
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 1 740
Тази жълта доминантност и самочувствие свръх небесата дразнят. Дано да ги отслабят по някакъв начин.

# 1 741
  • Варна
Аз останах с впечатлението, че Гатьо се подиграва с коментара на Мастагарков, а не се ежи на Момчил о.О
и аз така

# 1 742
Много е грозно това, което направиха с Цецо. Един от най-силните мъже не само този сезон продукцията буквално му отряза ритуално главата.

# 1 743
Аз останах с впечатлението, че Гатьо се подиграва с коментара на Мастагарков, а не се ежи на Момчил о.О

Абсолютно, Гатьо се бъзика с Момчил 😂

# 1 744
  • София
Цвети сега ще се откупи ,Радо ще иде на камънака.Старейшините ще си номинират 2 жени сигурно.

Ама това ще е мега смях! На Виктория не дадоха да прати никой, ама сега Цвети ще праща... Щото сценария го изисква, налЕ

# 1 745
Виктория има ли имунитет?

# 1 746
Прав е Пеньо за Момчил.

# 1 747
Момчил си е особняк, то в това му е чарът, а и дразненето. Нали си каза във визитката, че малко си е ОКР-тип. Но докато при Мастагарков е донякъде оправдано негодуванието, Румбата злепоставя повече себе си, отколкото умело да предаде, че на моменти Момчил е действително нервиращ.

# 1 748
Цвети май пак ще вади торбата с хитрините, пардон, с грошовете! Ай, сиктир, бе! Ако влезе пак, накрая, по Тупаревите закони, от грошове ке падне!

# 1 749
  • София
Ще замоля сценаристите и режисьора, да почнат да им намират работа на тези хора извън игрите, че като почнат да мислят се излагат....
Мастагарков би бил Даниел например, но не би бил Рълев, Момчил или Румен.

# 1 750
Момчи не се изхвърля. Можеш да се изхвърлиш , ако го правиш лично за себе си. Когато го правиш за племето е друга думичката. Искрено си се зарадва момчето, печеливша им е цялата седмица  и за сефте няма да са на съвет.Бравооо амазонки. Браво и на Ива  и Ситнилска ! 👏👏👏 Защото водещата другия си го похвали, ама те пак минаха между капките.

# 1 751
  • Варна
Дали ще може да прати някого Цвети? Ако стане така ще е смях..
 Не искам още Рълев да отпада, доста игри изнесе на гладиаторите

# 1 752
  • София
Радо ще е големият губещ, лош избор с Цвети, хем Рълев го каьа това. Калоян си ги извози наивно.

Радев почва да ме дразни с това злобеене срещу Момчил. Ами добър си е Момчи и си има самочувствие, Радев да се докаже, не само да мрънка.

# 1 753
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Момчил е жив човек не машина, има право и той веднъж да покаже емоции. Момчето искрено се зарадва, че победиха не беше дребнав и заядлив като Фъфлещия.
Само се търси под вола теле, толкова ли е трудно да се повярва, че има интелигентни, възпитани и нормални млади мъже в Бг?
И да, има пълното право и подплатено основание да се зарадва бурно, веднъж и той да не носи сам победите.

# 1 754
Искам анкета за играч с най-лоша седмица и ще гласувам с две ръце и два крака за Рълев. Нито за Цецо, нито за Калоян ми е жал, но на Рълев съчувствам с цялото си същество. Сега ще се върне Цвети и нагледно ще му покаже колко калпава му е коалицията изцяло без негова вина.

Общи условия

Активация на акаунт