💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 698
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 1 935
Момчил отива при сините след разпадането на Амазонките 😉

Как решават кое племе ще се разцепи, с покледните от битка ли? и как решаваг кой в кое от другите отива? (за първи път гледам предаването)

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 23:53 от cool_style

# 1 936
За всеки друг участник бих се съгласил, но в случая той няколко пъти каза, че каквато и битка да му се падне, е един вид непобедим (баланс, изометрия, всичко). Затова не разбирам всеобщия потрес на хората. 😃 Може да е много комплексен играч, но все на нещо да се издъни, както и обратното - някак да му провърви. Но битка имаше, а това, че не е била неговата е съвсем различно нещо, което може да се случи на всеки един от участниците и поради което излиза, че не е напълно непобедим супергерой.

Цецо не можа да вземе второто място,защото е тежък(поне 10-15кг над Мишо) и това може би е единствената игра,с която Продукцията можеха да го съборят.
Още повече,че той вече я е играл и е отпаднал сравнително рано(ако помня добре).
Абсолютно целенасочено Цецо беше изгоден и не от жените,а от екипа на предаването.

Тъжно ми е,че такъв хубав формат бива продуциран от едни нещастници и лъжци като Тупарев и компания.
Представете си ИВ в ръцете на честни продуценти . .Pensive

# 1 937
Никол трябваше сама да си отиде. На колко игри завършва последна със служебни номинационни гласа и все я спасят.
Обаче се изтъква, че е последната "Изгубена" сякаш е за хвалене, че е най-слабият участник на Арената.

Баш! Аз си мисля, че ще си остане последно момичето и така ще отпадне от играта. И ходи се хвали, че си най- слабият играч от игрите. По- гадно и от това да отпаднеш първи ми се вижда No Mouth

Те направо за победител я гласят така като гледам...
Направо да ѝ дават парите и да се свършва целия цирк

# 1 938
  • София
Пак се наложи да изгледам началото на епизода по-късно. Доплака ми се от съвета на Гладиаторите, но не заради съобщенията от близките им, а заради липсата на мисловна дейност. Тя там е сведена до 1. А Мишо като каза, че е против всякакви коалиции и да, ако се издъни на битка, дори брат му трябва да го номинира, то Рълев разбра, че ще си ходи на елиминации всеки път, защото коалиционните му партньори дори не вярват в коалиции...

# 1 939
  • София
Това спойлер ли е?
По-скоро предположение, породено от други спойлери.

Кога ще се разпадат/сливат племената от 3 на 2 и как решат кое да се разцепи? (за първи път гледам предаването)
Разпада се едно от племената в осмата седмица обикновено, обикновено чрез битка.

# 1 940
За всеки друг участник бих се съгласил, но в случая той няколко пъти каза, че каквато и битка да му се падне, е един вид непобедим (баланс, изометрия, всичко). Затова не разбирам всеобщия потрес на хората. 😃 Може да е много комплексен играч, но все на нещо да се издъни, както и обратното - някак да му провърви. Но битка имаше, а това, че не е била неговата е съвсем различно нещо, което може да се случи на всеки един от участниците и поради което излиза, че не е напълно непобедим супергерой.

Цецо не можа да вземе второто място,защото е тежък(поне 10-15кг над Мишо) и това може би е единствената игра,с която Продукцията можеха да го съборят.
Още повече,че той вече я е играл и е отпаднал сравнително рано(ако помня добре).
Абсолютно целенасочено Цецо беше изгоден и не от жените,а от екипа на предаването.

Тъжно ми е,че такъв хубав формат бива продуциран от едни нещастници и лъжци като Тупарев и компания.
Добре, Виолета Trollface

# 1 941
Никол има кой да я лансира, че то по тази логика има деца пълни сираци, но за тях никой не хае...
Е те си лансират и почти сираче.Цвети се откупи и дори ще изпрати някой на своето място. Куче го е яло Мишо, че и Радо и Рълев. Важното е на продукцията да и вървят скандалите и да си бута напред любимците. Цвети нали Гого "ще бие", не може току така да отпадне.

# 1 942
  • София

Игри на волята: България (05.10.2023)
Сезон 5 Епизод 30

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 13:53 от Mari_Mar

# 1 943
  • На Изток от Рая

Да, но той тази битка вече я беше играл и продукцията знаеше, че той не само ням да спечели, но и сигурно са се надявали да е последен, ама Никол ги изненада.

# 1 944
  • София
Никак няма да се учудя, ако изведнъж върнат острова на отшелника.... Сега ми хрумна.

# 1 945
  • Дубай
Цвети има доста хляб докато бие Гого...Няма лошо да има самочувствие, но да има  база покритие. Тръгна с голямата кошница, но се издъни яко Цвети...не е нищо особено.

# 1 946
  • София
Никол трябваше сама да си отиде. На колко игри завършва последна със служебни номинационни гласа и все я спасят.
Обаче се изтъква, че е последната "Изгубена" сякаш е за хвалене, че е най-слабият участник на Арената.

Баш! Аз си мисля, че ще си остане последно момичето и така ще отпадне от играта. И ходи се хвали, че си най- слабият играч от игрите. По- гадно и от това да отпаднеш първи ми се вижда No Mouth

Те направо за победител я гласят така като гледам...
Направо да ѝ дават парите и да се свършва целия цирк

Може последният от Изгубените да играе директно на финал с победителя от племената Joy
Но се чудя каква битка да и дадат, за да спечели?! За най -дълго задържана усмивка ?!

# 1 947
  • Другата България
Във ФБ обаче Мудев го правят на мармалад. Joy
Явно много се е омазал, отново.
Не знам какво е казал на Момчил, но явно е било...доста  лицеприятно.

# 1 948
  • Дубай
Мудев злорадсва и то грозно... Нормално е хората да го хранят, от два дни е в племето и не е спрял

# 1 949
  • Някъде в Матрицата
Край! След днешната прожекция,аз започвам да гледам това предаване като сериал.
То бива,бива,но такава липса на правила...
Единствено думите на Ралица ме накараха да се почувствам замислена-Цецо,ти напускаш завинаги племето на изгубените ?!

Във ФБ е написано "Цветелин отпада от Игри на волята ЗАВИНАГИ." и е забит като cover photo.

Относно разпадането на племе - то се случва по време на териториална. Последните се разпадат. Другите две племена си взимат членове от разпадналото се племе, като победителите избират първи.

Общи условия

Активация на акаунт