, но Аз казах ли ви? Не само за Цецо, за всичко, и всички. Няма да спра да го повтарям. Всичко, което съм писала е било не само на база лични хипотези /за сезон първи и за миналия/, аз наистина в първи сезон “изгорях“ покрай Юлиян и гаврата с него, с толкова хора съм говорила - и участници, и близки на участници, и хора от екипа, и чатове в ИГ имам, и участничка от родния ми квартал имаше в него....още от онзи преиграван финал в Софийското поле и последващият театър с СМС-ите лично на мен ми стана ясно, че това не е предаване за сила и воля, а за рейтинг и реклами в праймтайма. Неудобните и говорещите много, искащите нормални условия и безопасност се стъпкват на момента, отпадайки по някакъв начин, често сътворен в движение. Договорите са обвързващи, глобите са големи, неустойките космически. Сеира продава, интригите продават, скандалите продават, провокират коментари в социалните мрежи и карат хората всяка вечер отново да пуснат ТВ-то, за да попържат отново.....гледайки. И за мен продължава да е непонятно как въпреки това кандидатите са хиляди, изключвам бамбини ала Моника и Виктория, които са влезли, за да станат известни, инфлуенсърки, да трупат последователи, да припечелват от реклама. Визирам младите момчета и мъже като Цецо, като братя Василеви, като Радостин, дори като Даниел. Ами Туньо? Който дори работата си е напуснал, за да участва? И за чието психическо здраве са знаели същите продуценти? Те просто употребяват хората, с една единствена цел - лична изгода, кинти, рейтинг, слава. И това е именно защото ние, зрителите, им го позволяваме. А защо им го позволяваме - защото предаването няма конкуренция в този часови пояс. И колелото се върти, и докато е така, този евтин театър ще продължава година след година, докато ....не знам, вероятно докато Тупарев не се реши отново да започне с ББ, или някакво друго ШООЛ, в което няма стъкмистика.

А моята реакция беше Препоръчани теми