💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 754
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 2 055
Аз искам да видя Румката като капитан. Да прави стратегии, да надъхва племето, да отиде на капитанската и да спечели предимство за племето. Simple Smile Досега само хленчене виждаме от него. Още с визитката си така започна.
Вчера на играта освен, че иззлорадства при отпадането на Момчил, сякаш се зарадва когато и Мудева сгреши.

# 2 056
Аз искам да видя Румката като капитан. Да прави стратегии, да надъхва племето, да отиде на капитанската и да спечели предимство за племето. Simple Smile Досега само хленчене виждаме от него. Още с визитката си така започна.
Вчера на играта освен, че иззлорадства при отпадането на Момчил, сякаш се зарадва когато и Мудева сгреши.

Той няма да е капитан, а ВОЖД 😁

# 2 057

А, вярно Trollface

# 2 058
  • Брюксел / София
Румен е такава флегма, че е труден за гледане. Изобщо не му се впечатлявам: доста бавно му тече мисълта за учител. И тялото му е несъразмерно: висок, строен с къси крака, за което не е виновен той, разбира се. Просто торсът му е по-дълъг.
Гледам във фейса хората се вълнуват за Цецо, ама то при всеки сезон е едно и също: продукцията се гаври с участниците, някои ги срива със земята, ама всяко чудо за 3 дни. Утре никой няма да ги помни. И за следващия сезон пак има наивници, които си мислят, че на тях няма да им се случи и налапват въдицата с целта да осребрят 5те минути слава от това да ги дават в прайм тайма известно време. И така до следващия сезон. Само в сезон едно нещата бяха оставени за малко на самотек и затова финалът беше преигран 3 пъти...   
Та, изобщо не се впечатлявам от тази сапунка: гледам когато имам време. С всеки созон игрите стават все по-брутални, предимно от глупостта трасето да се минава по сто пъти, разчита се на интриги, (ако ги има, ако не продукцията удобно ги създава) защото този сезон: о, изненада! интригите не са при амазонките, а при "мъжкарите" Simple Smile
И нова си трупа рейтинга Simple Smile

днес съм "бяла и добра" Simple Smile

# 2 059
  • София
Не знам откъде да започна...
Е, казах ли ви... Така ме е яд за Цецо, но си го знаех, какво да се направи, това е положението.
НО, той излиза с високо вдигната глава и като герой, продукцията си лепна поредно тежко петно, а който и да спечели сезона някак си ще нагарча, защото няма да се е срещнал с Цецо на Арената.
Пак ще се повторя за пореден път, но като обща комплексност от всички търсени качества в един играч за Арената, от този сезон за мен лично Цецо е номер 1. От това което съм видял от всички на Арената. И от това което знам.
Писал съм много за Цецо и защо му резнаха главата, няма да се повтарям отново.
Толкова за него в сезон 5.

Успех в живота, Цецо! 💪
Жалко, че не успя да разгърнеш истински играта си и дано да получиш втори шанс в Максимал, там където ценят участниците и това което те могат...

Упс, правила ли? Правилото е, че правила няма и никога не е имало!
Правилата са от днес за утре и според това кой е от другата страна. Наш или чужд!

Продукцията, защо Вики не изпрати никого на Чистилището???
Продукцията, защо Румен Радев не изпрати никого на Чистилището???

Аз ще отговоря вместо вас!
Защото Амазонките по сценарий трябва да са най-много като бройка заради жените, които ще пазим до последно. Нищо че ги видяхме като племе само от жени колко могат и на какво дередже бяха три поредни седмици. И защото именно най-многобройното племе ще бъде разпаднато, за да може да захрани двете по-малобройни с бройка и така да имаме втора фаза от 16 човека (примерно).
Толкова сте елементарни за прочит!
Но има и друго, защото старейшините се пазят под една или друга форма!
Ами там са връзкарите и явно сценарият тази година е да добутаме колкото се може повече от тях в топ 10, дано само не и в топ 5 или 3, че на фона на останалите топ атлети ще олекнат за пореден път.
От ден първи гладиаторите са на мушка. Не че и там не бяха вкарани няколко препъни камъка, но и с тях пак биеха наред. Имаха няколко шанса да се изчистят от някои по-слаби звена и какво правим? Без да загубят битка им взеха най-силния воин, както и лидера на племето. Вкараха им още един пояс, че и с претенции да не влиза в морето. И сега когато отново имат шанс да елиминират едно по-слабо звено (той не е в никакъв случай слаб, просто от останалите гладиатори в момента има най-малко шанс в една многокомпоннетна битка заради плуването си и ръста си ако дадат игра за гъвкавост) и да станат мега плашещо племе (представете си племе с трима топ плувци (имат си и пъзелист) + лекоатлет + мозъка и всичко можещ Крум) хайде пак променяме правилата и връщаме котвата с пояса и махаме световният рекордьор!
Браво гении, как не се сетих аз? А? 😀

Срам и позор сте!

За играта
Това е класическа Сървайвър игра, една от най-любимите ми. Обожавам я.
По принцип който спечели тази игра винаги ми се е издигал адски много в очите.
Така че само респект и почитания към Ива, Ситнилска и Румен Радев!
Изчетох доста неща как бил слаб на пъзелите или че бил глупав. Няма такъв филм. Когато си гладен, мозъка мисли за други неща и няма как да си съсредоточен и да мислиш рационално. А гладът се отразява много по-лошо на мъжете, особено на активните спортисти.
На пъзела онзи ден редеше рамо до рамо с Момчил, даже ми се видя и по-адекватен от него в разсъжденията си кое къде трябва да се постави.
Браво и на Мартин, че остана последен срещу трима, но предвид, че е покерджия очаквах една идея повече от него. Но пък Ралица каза, че е имал проблеми с цветовете. Това в голяма степен го оправдава. То не че и е необходимо да се оправдава.

Е, познах отново. Сценарият едно към едно се повтори спрямо сезон 4. Най-слабото племе изведнъж чудодейно печели 4 поредни битки или голям шлем. Тогава Супергероите с Алекса, сега Амазонките с Румен Радев, въпреки че тук решаващото звено е Момчил. Подробности...

По-късно, Мартин прояви и смелост като се самониминира пред останалите, а дали те ще го послушат ще видим тази вечер.
Би трябвало Дени и Вики да гласуват за него след молбата му. Но всичко ще зависи от Мастагарков. Ако и Дунев гласува за Марто, то той с 3 гласа ще е ясен. Но ако Дунев гласува за Благо, то всичко ще е в ръцете на последния с 2 гласа, че и с предимство ако има равенство...
Според мен най-логичното нещо е да отидат Мартин и Дени. Вики трябва да е с имунитет.

Хах, браво на Радо, че в последния момент явно е получил факс свише и гласува за Дани вместо за Крум. 😀
Ако го бе направил на битка щяха да се озоват именно Радо и Рълев. Сега поне Рълев ще е с по-слаб противник.
Според мен Рълев няма защо да се тревожи за братята. Има право да си има своите съмнения, но ще играят заедно докрай, докъдето им стигнат силите, то се вижда. Братята никога няма да го предадат, в това съм на 100% сигурен. Вярвам, че и той няма да предаде тях. Тук съм само 95% сигурен. Но не, няма...
А и няма за какво да се опасява, че могат да го отстрелят на по-късен етап защото е силен. Те са спортисти, гледат да излязат чисти от предаването, никога не биха предали брата. Тримата ще са много силна коалиция, а то вече на финалната седмица всички игри са си сам за себе си и само на съвет е важно да имаш свои хора, за да няма втори Жоро от сезон 4...

Ясно е, че Цвети ще си отмъсти на Радо (тя за това бе и изпратена от Ралица, с този завет), но силно се надявам Радо да успее да се пребори срещу Никол и Вили и да се завърне.
Реално това чистилище или ще бъде закрито или на по-късен етап ще се използва за втори шанс на елиминирания на дуел, като последния оцелял на чистилището ще се завърне в обединеното племе за финалната седмица.
Но на този етап при само трима на чистилището няма как да има и съвет. Ще има игра, защото тя е на ред и който остане последен в нея би трябвало да е АУТ от играта. А двамата оцелели би трябвало да се върнат в племената. Това сочи елементарната логика.
Дано дадат истинска битка на Радо, а не някаква женска тъпотия, защото имам страшни опасения, че тези халтурници искат да отпадне и той, само и само да си пазят заразното зло и на тати златното момиченце.

Още не сме стигнали втората фаза, а според мен и този сезон е опропастен!

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 11:51 от Diavolo

# 2 060
На бас се хващам ,че хората които са гласували в тая анкета че Никол е "герой" са същите които са гласували, че Цецо "заслужено" е отпаднал😂🤦И аз не му бях фен,но гледам реално на нещата.Беше сготвен и сдъвкан от продукцията😉

# 2 061
Аз искам да видя Румката като капитан.
Това беше добро. Satisfied Stuck Out Tongue Closed Eyes Satisfied

# 2 062
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Добър ден, успешни млади хора! Днес се събудих жива, което в моя случай не е най-оптималното, но пак е добре.
Прожекцията загрубя, всички откачиха без някаква видима причина, Цецо си тръгна, Николчето цъфти...
Рълев е прав да се съмнява в Радо. Той е в коалиция, в която коалиционният му партьор играе си играе сам и нехае за него. Какво значи "Нямаше какво да кажа срещу Крум и затова си промених гласа"? Това е несериозно! Игрите са изиграни отдавна, гласовете са разпределени предварително, Радо и по време на уговорката кой за кого ще гласува е нямало какво да изтъкне против Крум, но явно не е счел за нужно да го сподели. Няма такава коалиция, в която всеки си прави каквото си иска.
И сто пъти изтъкна пред Рълев колко по-добре се е получило така - неволно, защото той самият не е номиниран. Rolling Eyes

Румен ме озадачава с неприязънта си към Момчил. Кога успя да го опознае и да види черти, които така да го дразнят, че да е толкова язвителен и груб, за мен си остава загадка. Но е много грозно и отблъскващо поведението му, сега се чувствам недобре от това, че толкова го съжалявах.

Гатьо при Амазонките смени тактиката - с Гладиаторите караше на команди, грубо налагане и "Строй се, преброй се!", докато при жените действа на принципа на китайската капка - с дуднене, мрънколясване и намилане се налага над всички и си постига, каквото си е наумил. Не съм сигурна, че го прави съзнателно, но важното е, че му се получава прожекцията.

Марто ме изненада приятно с това, че се предложи за номиниране, не го очаквах, честно казано. Въпреки че има логика и е страшно вероятно той да не е там за парите, а просто за преживяването, но играта увлича и малко хора биха го направили. Дано успее да се спаси, вярвам, че ще се справи на кулите!
Интересно ми е кой ще е вторият номиниран? Трябва да е или Виктория, или Денислава. Мастагарков иска двете жени да отидат на елиминация. И дори момичетата да номинират него, Дунев няма да ги подкрепи, Мартин също. Дунев не могат да пратят, защото той е с мисия и е неприкосновен - чака дъщеря си. Joy Дени няма да гласува за него заради майка си и евентуалната бъдеща коалиция, а Дунев ще гласува най-вероятно за Виктория по същата причина или за Мартин, защото изрази желание.

П.П.: Обезопасяването на игрите е на световно ниво - "Дръж се да не паднеш!" Joy

# 2 063
Румен ми беше леко антипатичен още от самото начало. Сега вече ми е тежко антипатичен Smile
Момчил действително се пренавива на моменти, но все още ми е любимец. Просто отчитам един негов малък минус, който не е болка за умиране, и той е човек все пак.
За Цецо, макар че и него не го долюбвам особено, не одобрявам това, че го размятаха из племената, без от него самия да зависи нещо в това отношение. Иначе за играта на кръста, на която си падна и за отношенията, които си е създал с участници и продукция, си е отговорен той. Поне си направи добра реклама и мисля, че не би трябвало той да се ожалва толкова, колкото ние в момента го жалим.
Радо действително постъпи малко глупаво, но него и Рълев не ги мисля толкова, те са силни на терен и имат големи шансове да се спасят и двамата. Положителното нещо е, че след цялата тази драма (която за мен не е чак такава драма де), ще си вземат поука как не се прави и как да действат в бъдеще.
Само не разбирам тези, които твърдят, че по този начин Радо прецакал Цецо. А Цецо мислеше ли за него и за Рълев, докато беше при гладиаторите, че сега Радо да го щади и пази? Двамцата "нови" в червеното племе бяха и щяха докрай да си бъдат набелязани и номинирани от Цецо и останалите пичуи, така че това е последното нещо, за което Радо беше длъжен да мисли.
Никол и Виолета нямат никаква вина в случая, те играят тяхната си игра. Дава им се възможност да отстранят силен играч - действат. Трябва да са лоботомирани, за да не го направят. Друг е въпросът защо продукцията постави така нещата и условията в този сезон. И на мен не ми харесва, абсолютна манджа с грозде стана, и моят интерес малко взе да спада.

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 18:59 от Мила Атова

# 2 064
Нещата станаха много интересни, предполагам че това Цецо да виси на косъм и съспенса покрай него бе търсен ефект на продукцията. Но колкото и да се горещят хората, Цецо си отпадна от битка. Още щом пристигна на чистилището, много добре знаеше, че единствено сам може да се спаси и има точно 1 опит. Да, и аз предпочитам той да беше успял, а Никол да си замине. Ами да беше останал втори след Мишо поне. Мишо е също тежък, освен това беше изпусталял от глад, спечели си т.нар "женска игра" като победи по-леките и уж по-гъвкави жени. Не може всички игри да са трасе, а ако битката за спасение бе такава игра, това би означавало, че в такъв случай другите 3-ма ще са ощетени, защото той влизе свеж при тях.
Също така, ако не Цвети, а Даниел бе отишъл на плажа, не смятам че щеше да подкрепи Цецо, предвид опасението, че ще му е съперник в играта после.

# 2 065
Три-четири епизода имаше едно Цецозатишие, зрителите го забравихме, участниците спяха спокойно разкарали далеч "най-най-във всичко"! И днес ефекта е постигнат, мрежата кипи.
Никол си изкара един месец плаж, тя е като домакин на къмпинг "Изгубеняците", идват и си отиват гостите. Как да ѝ се сърди човек? В края на сезона ще събере палатката и кой откъде е с някой и друг последовател.

Гладиаторите си ги прекръстих на Радиаторите, не стоплят навреме тез момчета, така по-бавничко след съвет, че и след ден-два, когато Цвети, която има повече синхрони, отколкото битки се завръща да мъсти!
От техния съвет разбрах, че сливите са червиви! Smiley

Умен Адев нещо и той се бъгна? Да не му вляха някаква отрова в болницата преди да се самогласува за влизане при Мудева? Ясно, че го провокират с подходящи въпроси, но той и на терен взе да се излага с това жалко злорадстване.

Краси Дунев чака ли, чака детето, иначе да е отишъл и да се е върнал и пак да чака...

# 2 066

Що за определение и то от официалната страница на продукцията...
Май са сменили и екипа, който я поддържа тази година, защото не помня преди да е имало чак толкова подигравателни постове!

# 2 067
Да, доста е паднало нивото и там.

# 2 068

Що за определение и то от официалната страница на продукцията...
Май са сменили и екипа, който я поддържа тази година, защото не помня преди да е имало чак толкова подигравателни постове!

Не само подигравателни, но и политически некорекни и унижаващи реално незрящите хора. Официална медия на продукцията не може да си позволява да използва "кьорав" .

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 13:02 от cool_style

# 2 069
Надявам се скоро Амазонките да понамалеят, много взеха да се надуват, дори и Момчил на който симпатизирам по принцип. Мудеви са сбъркали формата, да ходят в Един за друг. Радев е страшно нагъл за човек, който се присъединява последен в това племе. Дано скоро да отпадне и ако може да е от Момчил.
Цецо си беше пътник,независимо дали щеше да е втори на кръста. Щяха да измислят нещо друго, примерно да не предложат тази сделка на Цвети, за да си номинира и тя Цецо.
Като цяло симпатизирам на Момчил,Рълев, Мишо и Мартин този сезон. Засега играта им им допада.

Общи условия

Активация на акаунт