💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 744
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 2 115
  • София
Във Фейса има подписка за връщането в игра на Цецо и срещу Нова и продуцентите. 😀😂
Много ясно, че ще има...докато всички си траем, ще има такива своеволия и всеки ще се възмущава, без да се предприемат никакви мерки.
Нищо няма да постигне подписката, това е ясно, вече е сниман финалът, но поне срещу продуцентите може да се протестира, защото са жалки и безобразни мухльовци Rage

# 2 116
На фона на вчерашния епизод, искам да кажа едно наблюдение: Румен рязко ни стана антипатичен, откакто стана редови играч, започна да опропастява иначе добрата си игра на терена. Цецо, ако чете, трябва да е по- скоро доволен, че играта се разви по този начин за него и, че ние се ядосваме и искаме да го върнем. Логиката ми е следната: На мен лично НЕ ми беше любим, имаше нездрава надъханост и за мен надигащи се комплекси, а качества определено има. Смятам, че ако беше останал още в играта, щеше да покаже повече нелицеприятната си страна, както Румен и нямаше да има толкова симпатии на своя страна. Сега е моментът да се вземе в ръце, качества определено ИМА и определено е за тази игра. Ако отработи вътрешните си несигурности и арогантност и се бори за влизане в All stars сезон, като нищо да е сред най- добрите там.

# 2 117
От снощи в социалните мрежи ври и кипи, а Фродо доволно потрива ръце. Smiley

Не зная за какво пък да ги потрива. Когато се изгавриха с Юлиян, пропуснах следващия сезон. Не че някаква воля проявих, просто ми беше гадно да гледам и слушам. Не мислех да се връщам - направих го зарази Димо и Ралица, които много харесвам. Сега попадаме на втора такава гавра с участник и на очевиден манипулативен сценарий. Продукцията губи по няколко линии - намален брой зрители, намален брой качествени кандидати, погнуса от диригентите на шоуто.
Иначе поведението на Радев - необяснимо неадекватно. Някой нещо го излъга това момче, че да си повярва толкова, след като реално не спечели правото си на участие. Никол е абсурдна също. Все пак тези хора не са подрастващи, че да си разрешават да са толкова неспособни на обективна самооценка. Радо е просто глупав - нелош като състезател, но далеч не става. На обратния полюс ми е Мартин. Никога не съм си представяла, че може да ми е толкова симпатичен някой, забъркал се с фолкпевица. С удоволствие го слушам и наблюдавам. Фаворити - Рълев, Момчил, Дани,Мишо - в този ред. И то само защото горкият Цецо беше безобразно изпържен и осъден да не разбърка картите на финалния етап.

# 2 118
Те с такова задоволство го изритаха, та се съмнявам изобщо да получи покана за all stars

# 2 119
Не само Румен го плюят във ФБ. Никол я правят на нищо. Какви са епитети и сравнения не е истина. Дунев също го отнася.

# 2 120
  • София
Те с такова задоволство го изритаха, та се съмнявам изобщо да получи покана за all stars
А и той едва ли ще се съгласи, нали има претенции към тях ...

Фродо много го харесвах като футболен коментатор, беше удоволствие да го слушам.. Но като продуцент е една 0, даже е две 00 ..

# 2 121
Цецо задължително да го викнат в All Star сезона, дължат му го!
Виктория как я вкараха още в този сезон, след като бутаха Михаела.
Е, те го изгониха така позорно, заради това, че е негодувал срещу продукцията, едва ли ще го поканят още веднъж.

# 2 122
Според мен Рълев, Крум и отпадналият вече Цецо, са много по-добри от Момчил. Не, че той не е силен и добър в много от игрите, но според мен е по-слаб от тези тримата като цяло. В отделни компоненти и други го превъзхождат. Честно казано играта, която спечели Васил, за да влезе в племето, аз не мисля, че Момчил щеше да я спечели, ако беше на мястото на брат си.

Споделям мнението. За мен също изброените играчи превъзхождат Момчил.

# 2 123
  • Другата България
Защо Момчил е наказван за емоциите си? Радо хейт щото нямал такива, Момчил хейт щото си показал радостта, Мишо що бил с такова поведение на съвета, ми щото са живи хора. Всеки със свойте добри и лоши страни, странности, слабости, падения и лоши преценки. Но играят, има хъс и воля за победа, не се предават, дошли са водени от страстта си към игрите и спорта, и желанието за чиста, заслужена победа. Не са станали котви, галеници, не им пазят реномета, кариери, имена, не се крият зад падрета, половинки, пари. Евала на такива играчи, искам да гледам Игри на волята, а не Игри на връзкарството и мишкарството. Всички знаем как е в реалния живот, мнозина сме изпитали несправедливостта, нечестието, играта с нас от други по-силни хора с власт и пари, затова поне в това шоу искам да гледам честна битка, искам подготвените, нахъсани и можещи играчи да продължават напред. Искам феърплей и най-достойния на игрите да победи, а не любимецът на продуценти и тям подобни.
Плюс 100, както се казва.
Обаче монтажът и манипулациите на продуцентите са докарали хората до такова ниво, че да търсят във всяко поведение някаква поза, някакъв фалш, някаква маска за пред зрителите. Трудно ни е да повярваме, че наистина може просто да има такива хора, такива характери, такива манталитети, които благодарение на психолозите на формата се подбират съвсем целенасочено именно с цел “развитие“ по време на тези три месеца, в зависимост от това как ще се развие играта и взаимоотношенията между участниците. И виждаме колко е лесно с помощта на монтажа и реплики и дуплики от водещите зрителската любов/хейт да се манипулират и насочват към определен персонаж в зависимост от това каква роля му е отредена в комедийния им сериал. И когато се появи някой хем добър физически, хем добър интелектуално, който им пообърка сметките, се търсят други начини да го дискредитират. Същото се получи и с Филип, да не забравяме, че и той не беше професионален спортист, едно инжИнерче. Но понеже щеше да отвее Алекса физически, вкараха линията със сексизма и жените. Blush И му противопоставиха повелителят на женското царство, който “заслужено“ му натри носа. Сега отново има любимец на публиката, който отново не е професионален спортист - пак инжИнерче, с жените всичко е ок при него, затова дай да му търсим други кусури. Blush Много познато, макар и изтъркано. Аз съм сигурна, че няма да спрат с калта, тепърва ще има “приземяване, приземяване, приземяване“ за Момчил. Дано му позволят поне да стигне на финал. Обаче, след случилото се с Цецо, все повече си мисля, че победителят този сезон НЯМА да е от т.нар. спортисти и напомпани и нацепени батки ала Крум, нито ще е Мастагарков, и съм сигурна, че и Дунев няма да е. Все още залагам на Калоян, въпреки, че и неговия образ започнаха да превръщат в някакво подобие на мъжко представяне. Радо също съм го изключила, вече. Останаха Мишо и Рълев. Лично аз искам да е Мишо, ако изборът е между двамата. Но някак с вече започналия да се изгражда winner edit на Рълев все повече ми светва червената лаМба за него. И не е спортист, а е зъботехник. Blush Да видим де.

# 2 124
  • Sunshine state
Мен друго ме дразни - играчите с имунитет да имат право да гласуват. Според мен не трябва да е така. Значи хем да не се "джуркат" с другите на номинация, хем да имат право да номинират. Ами не е честно, ама го в това шоу кое ли е, та..

# 2 125
За мен пък Рълев не се отличава с нищо. Минава игрите, но иначе нищо не ми е направило впечатление при него. Може да е победител, поне не са го очернили. Но Момчил имаше някакви перипетии, местене, развитие някакво, провокации, разговори, победи. Рълев засега нищо особено.
Честно казано откъм дълбочина на персонажите, май Мартин и Момчил са ми най-интересни, донякъде Гатьо, а от Теди, Ситнилска и Орешкова искам да видя повече за да преценя. Останалите мъжаги са ми кръгла нула. Достатъчно видях и не ги искам. Може би Рълев и Мишо да покажат повече, за да си съставя мнение.
Такива като Виолета, Румен и Дани са просто крайно безинтересни. Те нищо ново и различно няма да покажат.

# 2 126
Аз пук не мисля ,че ще очернят Момчил ей така за спорта. Гласят си го за финалист дори твърде очеизвадно. Рълев да не е рода на някой , че да го предпочетат. Два варианта виждам Момчил да не е финалист - да се вземе твърде на сериозно , и започне да предявява някакви претенции и изисквания ,с което да издразни някой шеф. Или ( гледам на предаването като шоу , в което главните събития се дирижират и са заложени ) да решат "филма" да завърши за по -голям драматизъм , трагично ,гътвайки Главният герой на метри от финала Grinning Това ще побърка публиката от емоции. Все пак помним по-дълго , тъжните филми

# 2 127
  • Другата България
Относно Момчил и това колко е “добър“, аз също смятам, че физически силен, ако от тази гледна точка го  погледнем, далеч не е най-силния. Напротив. Дори моят “фаворит за спечелване на формата“ Мудев /ау, ау, ау/ е трениран и се справя прилично, почти колкото Момчи на терен. С пъзелите видяхме, че също е бърз и добър.
Цецо, Рълев, Крум, Дунев....това са все силни мъже, тренирани, тренирали, готвили се при тоя и при оня.
Момчил за мен е най-комплексен. Което пак подчертавам, че за мен е по-важно от другото. Той играе с мисъл, на битката мисли, не се хвърля урбулешката. Преценява си силите, разпределя ги равномерно за различните компоненти, знае къде е най-бърз, най-силен, къде трябва кардио, къде е необходима ловкост.....просто играе умно. Това го отличава от останалите, иначе за физическа сила далеч не е най-силен. Но пък и видяхме със силните какво се случва. Този сериал не е направен, за да побеждават силните в него.

# 2 128
Тази година нито лайфове се правят като хората ,а ако се направят не се запазват ,нито могат да канят напусналите участници ,нито кастинга им като кастинг ,абсолютно нищо .Виждат ,че Цецо е достоен за ИВ да бяха измислили някаква схема,че да се върне.Като гледам и последователите на участниците ,и там зле положението .Още с това менкане по племената ,че и 4 племе "Изгубени" ,стана ясно че концепцията им куца.Много хейт отнасят .

# 2 129
Това което Момчил го правеше с потупването по главата си е техника за намаляване на стрес и засилване на паметта (EFT Tapping). Вероятно я практикува покрай учене и т.н.

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 16:48 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт