И му противопоставиха повелителят на женското царство, който “заслужено“ му натри носа. Сега отново има любимец на публиката, който отново не е професионален спортист - пак инжИнерче, с жените всичко е ок при него, затова дай да му търсим други кусури.
Много познато, макар и изтъркано. Аз съм сигурна, че няма да спрат с калта, тепърва ще има “приземяване, приземяване, приземяване“ за Момчил. Дано му позволят поне да стигне на финал. Обаче, след случилото се с Цецо, все повече си мисля, че победителят този сезон НЯМА да е от т.нар. спортисти и напомпани и нацепени батки ала Крум, нито ще е Мастагарков, и съм сигурна, че и Дунев няма да е. Все още залагам на Калоян, въпреки, че и неговия образ започнаха да превръщат в някакво подобие на мъжко представяне. Радо също съм го изключила, вече. Останаха Мишо и Рълев. Лично аз искам да е Мишо, ако изборът е между двамата. Но някак с вече започналия да се изгражда winner edit на Рълев все повече ми светва червената лаМба за него. И не е спортист, а е зъботехник.
Да видим де.
Това ще побърка публиката от емоции. Все пак помним по-дълго , тъжните филми Препоръчани теми