💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 758
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 2 100
Във ФБ обаче Мудев го правят на мармалад. Joy
Явно много се е омазал, отново.
Не знам какво е казал на Момчил, но явно е било...доста  лицеприятно.

Момчил ги мотивира и им дава някакви съвети като капитан преди играта, а Убавеца РР каза: Да глупости, изобщо няма да го слушам.
По време на играта също гаднички подмятания и тъпи синхрони.

# 2 101
  • Sunshine state
Аз най-вероятно съм с капацитета на Радо относно комбинативността, и ще се радвам някой да ме светне какво трябваше да направят Мишо, Радо и Рълев, за да си изиграят по-добре картите?/сериозна съм, чета че са постъпили глупаво, но не мога да измисля по-добър вариант/ Към момента, в който говориха с Калоян, те какъв по-добър ход биха могли да направят от това, което сега сътвориха? В смисъл, те са трима срещу  коалиция от четирима, в това число капитан с два гласа. Не знаеха за Цвети, защото не беше минал съвет та да разберат, че тя рязко е сменила лагера, като хора явно са коректни и не могат да си представят, че ще говорят с някого, който убедително ще каже, че ще играе с тях, и той после ще им намаже ските, аз не бих направила така и най-вероятно няма да очаквам и другия да го направи. Заявката на Калоян никога не е била, че е играч, стратег, напротив той все залага на имиджа, че е добро момче, как да очакваш, че ще те гледа в очите и ще те лъже, никой не му е опрял пистолет в главата, можеше да каже - съжалявам обещал съм да играя с другите и да се приключи.
Ами явно си, няма как да помогна в случая. Радо за мен е абсолютен инвалид в социалната игра. Трябваше да послушат Рълев и да изпратят Даниел. В началото му симпатизирах на Радо, но Гатьо ще излезне прав - бурсук си е.

# 2 102
Здравейте, банда. Аз отначало ви следя, но чак сега смогнах да прочета всичко. Изключително много ме е яд, за отпадането на Цецо! По-несправедливо нещо в този сезон до тук, не съм виждала! Жалко, силни играчи си отиват просто ей така, нямам желание вече да гледам Игри на Волята. За мен Цецо си беше най-силният играч в този сезон.  Беше ми й фаворит, сега остават Момчи и Рълев, на които също симпатизирам.
Стискам им палци.

Много съжалявам и даже не мога да повярвам, че Цецо отпадна.
Надявам се, че само Племето на Изгубените е напуснал. Надявам се, че бедства на някой плаж като отшелник. Не може да върнат Мартин, когото също харесвам, а да отпратят Цецо.
Между Цецо и Мартин, съм повече за отбора на Мартин, но не е редно Цецо, супер атлет!!!, да отпадне така. Силен мъж, с присъствие, с характер - идеален е за Игри на волята. Държат ми вътре някакви Дани-Мани-Сополани, а играчи като Цецо са аут.
Очаквам, че все още е в играта.

Абсолютно, аз също се надявам на такъв обрат и изненада, но едва ли! Жалко за хъса и неразгърнатия потенциал. Но това е, просто според мен се лека по-лека се губи зрителския интерес.

# 2 103
Във ФБ обаче Мудев го правят на мармалад. Joy
Явно много се е омазал, отново.
Не знам какво е казал на Момчил, но явно е било...доста  лицеприятно.

Момчил ги мотивира и им дава някакви съвети като капитан преди играта, а Убавеца РР каза: Да глупости, изобщо няма да го слушам.
По време на играта също гаднички подмятания и тъпи синхрони.
Все таа му било Simple Smile

# 2 104
  • София
Във Фейса има подписка за връщането в игра на Цецо и срещу Нова и продуцентите. 😀😂

Фифо, Морунов и фенстраницата на ИВ за Цецо.
Следват в скрита секция отзиви за него от (подред ги карам):
Калоян, Марто Елвиса, Крум, Жорката (сезон 4), Васил, Момчил, Ралица (сезон 4) и Алекс (сезон 2)

Скрит текст:

# 2 105
  • При семейството си
Радо бил робот (готина аналогия), логично, предвид спорта, в който се изявява, трябва да е доста хладнокръвен, плюс това индивидуален, а не социален играч.
Момчил, абсолютно очаквано и логично поведение. Той си е малко нърд (предвид професията), в същия момент е живял в азиатска държава и то коя, тренирал източен боен спорт. Това беше желан завършек на неговата капитанска седмица, най-успешната до момента за амазонките. Може да си позволи да покаже реакция. Гатьо и Старейшините да си страдат за техните племена, Момчил в момента е Амазонка.
Румен…не много сложен, да не кажа друга дума, образ. Ще му се да се мери и конкурира с Момчил (в момента), ако беше в друго племе, щеше с друг.
Рълев все повече и повече ми харесва. Дано не му спретнат и на него някоя “изненада”.
Мишо ме израдва. Точно на Дани и Сие, както и заучените им приказки и принципи, само защото са от “оригиналните” Гладиатори, няма нужда да им мълчи. Сбъдна си мечтата, в основните племена е, дано го оставят още малко да поиграе:

# 2 106
Дано Момчил спре с тези патоси и надъхвания, защото започна да ми прилича на Алекса. Той така много обичаше да слуша гласа си и да надъхва останалите преди и след битка. Нормално е някои играчи да се дразнят.
Точно за Алекса се сетих и аз. Даже си мисля, че Момчил го прави нарочно, за да е по-интересен за камерите. Другият вариант е просто играта да го погълнала. Но както знаем продукцията обича да натрива носове и много скоро очаквам Момчил да падне на някоя игра, един вид да му покажат колко е самонадеян.
Дунев както си чака щерката да не стане така, че той да си тръгне преди нея. Дунева засега е бетон и колкото повече напредва играта, толкова по-пазена ще е. Никой няма да изгони най-слабия играч. Joy
За Мудев всичко сте казали, очаквам да видя дали при едно гласуване ще решава той или жена му. Joy
Рълев се е подготвил физически и стратегически за играта, по учебник е отличник. Но в класът на двойкаджийте той е вечно прецакан. Joy Радо, Калоян, Мишо бъркат разни стратегии и накрая Рълев го отнася.

# 2 107
Факт е, че Момчил преминава през препятствията бавно, но сигурно, докато Рълев прелита през тях. Крум също е много пъргав, но прекалено се пали и остава лошо впечатление, когато дава воля на емоциите си. Момчил ги превъзхожда точно по умението да преценява ситуацията и да проявява хладнокръвие и в играта, и когато го провокират.

Мартин също минаваше много леко, с финес препятствията на капитанската.

Коригирам си мнението, че двамата гладиатори няма да наредят Ханойската кула. От промото се вижда, че Мастагарков ще е номиниран. Миличкия, с неговия умствен потенциал не го виждам как ще я нареди.

# 2 108
Момчил не ме дразни! Вчера супер неуважително беше отношението на Ралица към него, едно такова ехидно когато сбърка цвета! Радев няма да го коментирам, прост човек.
Всяка година съм за сините, и тази година са най-интересното племе. Само Виолета да не се върне... 😂 Дени ме дразни на моменти. Иска мъжете да се самопредлагат за елиминации, макар че са останали само пет човека и този ход е много рискован! Мартин се предложи,но втория трябва да е жена

# 2 109
Хубави коментари за Цецо, аз съжалявам, че отпадна. Имаше още какво да се види от него и със сигурност Игрите щяха да са по-интересни с негово участие.

# 2 110
Това пък, че Момчил си има някакви методи да се справя в игрите пък не знам защо да е лошо. Тупкал си главата, кон си представял, на другите какво им пречи точно.

# 2 111
Цецо задължително да го викнат в All Star сезона, дължат му го!
Виктория как я вкараха още в този сезон, след като бутаха Михаела.

# 2 112
Съвсем резонно си замина Цецо. Най-комплексният , най-заслужилият претендент падна на битка от изпосталялите полуумрели обитатели на Чистилището. Ама килограмите му тежали , ама играта била женска (мъж я спечели). Ами да му намерим специална игра за фукане и да е на финал. Социална игра нулева. Беше Гладиатор - тръгна там да шикалкави ту в единия ту в другия отбор. Пратиха го да спасява бедстващи жени. Ей на Момчил с малко хитрост стана герой. Същият шанс имаше и Цецо. Но реши , че най- лесното нещо на света е да разцепи жените. Не че е задача трудна , да влезе млад , здрав прав мъжага в женски колектив и всите моми да се хванат за екстешънитИ ...но тук греда. Сигурно и всите психолози ,аналитици,съветници и всекви "джъри" на продукцията са в потрес и шок.Цецо скочи да ги командори , но не случи на жени. Когато се разбра , че мацките (понеже хапнаха доста сол заедно ), няма да се самоизядат чак толкова лесно, и са склонни да пращат и "спасители" на номинация...стана доста заплашително за "любимеца на народО" Момчи. Та Цецко срочно трябва да е отстранен. Не чета спойлери, пазя се и от всякакво инфо и от други източници. Това са ми усещанията, както се оказва с Умнарев сме съзодийници , та му усещам логиката

# 2 113
  • Sunshine state
Съгласна съм с мнението, че Вики бе вкарана от гузна съвест как нагло побутнаха Михаела, за която на практика играта бе приключила.

# 2 114
Съгласна съм с мнението, че Вики бе вкарана от гузна съвест как нагло побутнаха Михаела, за която на практика играта бе приключила.

Не, че нещо, но точно тези продуценти са такива пердета, че едва ли имат гузна съвест.

Общи условия

Активация на акаунт