💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 520
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 2 550
Мартин го мислех за безотговорен и капризен мъж, който влиза само за слава, а Дунев  беше истинският спортист, мъжкар и пр.
Само с два епизода си промених мнението и за двамата.
Още не мога да си представя, че олимпиец може да е такава мижитурка.
За щерка му изобщо не искам да се хабя да пиша.

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 19:08 от *Биле омайно

# 2 551
Скрит текст:
Скрит текст:
Хора, помислили са го.
Четете между редовете.
Бяха много изненадани, че Цвети ще праща някого.

За мен всичко се изясни.

Не е слаб ходът им.

То няма какво да го мислят? Той Рълев директно каза да не пращат Цвети, защото има грошове.И Радо му вика : Какво като има? И тогава Рълев му разясни, че ще се върне и ще прати Радо в чистилището.Само че Радо хич не се и замисли.
И след като всичко стана така, както пророк Рълев предрече, Радо се изненадва? Явно Рълев освен да им каже какво ще стане, трябваше и да им го нарисува на пясъка, че да го разберат.

Тц, пак не си схванал какво се опитвам да кажа...

Първо,
Разбра ли за кои спойлери ти говорех? За тези от самата продукция. Във всеки сезон ги има. Те са по-брутални и от самите участници с техните спрени подкастове и лайфове под мониторинг.
Какво каза Румен Радев за Цецо? От кого ще отпадне? От жена. Случайно ако не сме разбрали, после Заразното зло го повтори поне два пъти.
Е, сега вече знаем, че Виолета ще отиде при гладиаторите. Думи на Ралица.
Защо? Ами за да ги спъва и да им трови живота, за това. В сезон 2, Йоанна разказа целия сезон, вклюително и победителя. Йоанна и нейните сънища.

И сега за цитираното от мен.
Знаеш много добре, че ние виждаме и чуваме това което от продукцията искат. Кое умишлено, кое за да има изненади и обрати...
Е, според теб защо са изненадани Радо и Мишо? Той и Рълев беше изненадан. Всички бяха в шок, когато им каза, че ще трябва да праща някой на чистилището.
Защо?
Защо това което видяхме в разговора им относно Цвети и грошовете стигна само до Рълев и неговата реплика към Радо, ''Тя има грошове и може да се върне и на пангара ще си ти'' И стоп. Спряха сегмента и ни прехвърлиха в друго племе.
Нима мислиш, че не са обсъдили, че няма как да стане това, защото Вики се е върнала по този начин и не е изпратила никого. Че Румен Радев също се е върнал без битка, но по друг начин и той също не е пратил никого обратно. Нима ги мислиш наистина за толкова глупави? И те не си говорят и не обсъждат там 24/24 часа, а само 5 минути пред операторите..
.
Първо, така го направиха, че да изглеждат глупави и наивни, а Рълев умен. Защо? Защото аз отдавна съм го разконспирирал като потенциален победител или поне финалист. Той трябва да е умния, те глупаците, които са там само за сила и чест.
А защо нямаше реакции на братята и на Рълев, когато Цвети по този нечестен начин използва ръката на продуцията за ''вендета'' Сигурно са се възмущавали как е възможно това, досега не е било така. Може Радо да е казал на синхрона за това, но е било изрязано, защото няма да върви с филма. Не се връзва на историята им.

Simple Smile
Diavolo, сега остава да напишеш, че и Радо и Цвети са били първи приятелчета зад гърба на Рълев, ама продукцията само някакъкви откъсленични добре изиграни етюди ни е излъчила Grinning

Радо също ама изобщо не е искал да праща Цвети на Чистилището, ама Рълев е настоявал и се е дърпал, онези кадри с обясненията на Рълев доста ловко са ги сглобили, защото той Радо е този, който е разбирал, че тя ще се върне заради грошовете си. Ама на, отново пуста продукция. Казали са му, че няма да я връщат и са инструктирали Мишо да обработва Калоян, мръсници Grinning

А Рълев защо бил учуден, ами продукцията, която редовно го обработва какво да прави сигурно, нещо го е забаламосала зад кадър този път Simple Smile

Между другото, казват, че хората показват най-много какви са в неочаквани ситуации, защото нямат време да изберат стратегия за поведение. Затова и след последната териториална битка  симпатизирам на Рълев и Радо, които искрено се зарадваха на победата на Амазонките, но не и на Крум и Калоян.

# 2 552
ИВ по пътя на конкуренцията си смениха часа от 20 ч . Smile .Ама по-добре така ,че иначе като се проточи до  23 ,30 и направо вече едвам гледах Sleeping

# 2 553
Аз изгубих доверие в добродетелите на Мартин от момента, в който тормозеше Моника.
Елвиса е добър манипулатор, но не и добър човек.

# 2 554
  • софия
А, брутро! Съботно и палачинки с кафето.
 С това мазало, сега вече ми се изяснява защо ще има ол старс. Зорлем си скапват рейтинга.
 Започнаха и бързите размествания на часовете, което си беше запазена марка за спасяване на Сървайвър.
 И на мен до един момент ми харесваше това темпо на разбъркване, но пресолиха манджата.
 Довечера наистина очаквам Амазонките да оплетат конците и амазоняците да бъдат върнати по старите си племена. Яд ме е, че Гатьо има опасност да отиде при ГЛАДиаторите и да му се върнат фабричните настройки. Момчи ще оцелее навсякъде.
 Мудьо го искам сам петел сред кокошки, да му пооскубят перушината и да му кльофне гребенчето. Тъкмо ще има терен да ни покаже, колко е як и как никой не може да му стъпи на малкото пръстче.
 tisa, псилютно съгласна. Снощи пак същото гледахме. През трупове ще минава, само и само да додрапа до челно място. Обърна палачинката в момента в който надуши,  че Мадагаскарков е в неизгодна позиция.

# 2 555
  • Буркина Фасо
Мартин го мислех за безотговорен и капризен мъж, който влиза само за слава, а Дунев  беше истинският спортист, мъжкар и пр.
Само с два епизода си промених мнението и за двамата.
Още не мога да си представя, че олимпиец може да е такава мижутурка.
За щерка му изобщо не искам да се хабя да пиша.
и какво трябва да прави Дунев за да не е мижитурка ? - постоянно да иска да е номиниран, да минава само той на халките, да бута/вдига тежести ...
и защо всеки мъж е такъв ако реши да номинира жена?

# 2 556
  • SF
Даниел си позволи да бъде истински джентълмен, когато вече си беше дал ясна сметка, че тая игра е загубена. През цялото време в главата му дрънкаше римайндерът, че колкото и да се поти на плуването, накрая го чака пъзел. Пъзел, пъзел, пъзел... Евала му правя, че помогна с хвърлянето на чука на Дени в морето, но ако нещата бяха аха-аха, дали щеше да й помогне? Ако в такъв момент й метне чука - признавам го! В дадената ситуация дали го хвърлил или не го хвърлил напред, нямаше никакво отношение нито към временното класиране, нито към крайното.
Дени не е яката плувкиня, но Даниел никакъв го няма на плуване. Той си беше пътник от самото начало. Просто се чудех в кой момент ще отпадне.
Дени също "подкрепяше" Даниел, когато вече го водеше с една обиколка. В такъв момент всички се държат снизходително и джентълменски. Каква беше шегата? - за малка сметка всеки се натиска да я плати.

# 2 557
  • Буркина Фасо
През цялото време в главата му дрънкаше римайндерът, че колкото и да се поти на плуването, накрая го чака пъзел. Пъзел, пъзел, пъзел... Евала му правя, че помогна с хвърлянето на чука на Дени в морето, но ако нещата бяха аха-аха, дали щеше да й помогне? Ако в такъв момент й метне чука - признавам го! В дадената ситуация дали го хвърлил или не го хвърлил напред, нямаше никакво отношение нито към временното класиране, нито към крайното.
надали това му е дрънкало в главата. Smiley  надали знае превода на тази дума.
според мен захвърли чука от яд - че е щяла да го фрасне по главата.

# 2 558
  • SF
А може и това да е джентълменската му постъпка. Simple Smile

Той живее в Англия. Трябва да знае и повече думи от "римайндер". Но в случая тази дума я използвам аз. Мога да перефразирам така: През цялото време Дани знаеше, че на финала го чака И пъзел, компонент, на който Дени е добра, а той не е.

# 2 559
След като всички видяхме нагледно,че племе само от жени (независимо колко са силни физически и подготвени) просто няма как да е равно по възможности на изцяло мъжки или смесен отбор - ами,просто е смешно да се продължава с тази криворазбрана Женска сила,която е такава само,когато е угодно,ама иначе мяу-мяу като опре до номинации,мъжете са мишки 🐭

И аз да съм на мястото на Благо, и аз ще искам да се опазя колкото се може по-дълго,защо зорлем да се бутам и да рискувам да се контузя?

По-добре да съм здрава и "мишка" в нечии очи(които грам не са фактор в живота ми),от колкото да се правя на герой и после зад гърба нещо друго да се измисли и да ме тролят,защото с хора като Дени,майка й,Мартин(когото харесвам,само да подчертая) винаги ще се намери за какво да те захапят.

Освен това Дени защо не иска от нейната коалиция да я спасят, демек Дунев, ами пили на главата на Благо? Че и Марто взе да й приглася?

Ето това е нещото,което не харесвам в Елвиса - много бързо се настройва срещу хората и започва да ги напада,мачка и да им вменява вина.
А Мастагарков е наистина искрен в отношенията си с него (като се сетя как го чакаше като кученце,когато го пратиха при Изгубените) и все гледа да му угоди, а Марто много кофти се възползва от това и после го изкарва като слабост,малодушие,липса на мъжество.

Жалко,жалко...

Та, основната ми мисъл беше - женки, спрете с тези тъпотии и се старайте да сте качествени играчи както физически,така и като характер и като сте заявили,че сте топ играч и сте се записали в смесено състезание, не мрънкайте и не обиждайте мъжете,защото те не са ви длъжни с нищо, в крайна сметка и само жени да останете в един момент пак ще трябва да се номинирате и да ходите на битки.

Една Теди (близначката) нагледно показва как се прави и какъв е правилният профил на жена-участник в ИВ.

# 2 560
Би било абсурдно Даниел да ѝ помага, ако са в оспорена битка и всяка стотна важи срещу него. Но жестът му показва, че не таи човешка злоба за това, че вижда, че изостава и вероятно ще си отпадне. Приема спортсменски и некомплексарски, че жена води пред него.

---

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 10:07 от cool_style

# 2 561
Не мога да харесам истински Дени и Мартин, въпреки качествата на терен. Денислава има качества, но битката снощи беше много в нейна полза, което...Еми не е ок. Не говоря за тежестите, а за това, което и вие. Отделно, майка й...
Мартин показва много добри качества, но постоянно прозира нещо друго. То избива и трови впечатленияра от доброто представяне и уж добрата социална игра и е просто - не.
Съгласна съм с коментара, че монтажа изкривява. Не много, но достатъчно. На една Виолета да кажем няма какво толкова да изкриви, там няма нищо под повърхността ,но при други участници и ситуации очевидно има.

# 2 562
  • При семейството си
А в момента кои имат грошове?

# 2 563
Колкото до Амазонките и женската сила - е, те не говорят за физическа сила 🙂, а за воля. Факт е, че физиологията на мъже и жени е различна. Иначе нямаше да го има проблемът налегнал световния спорт с участието на транс жени в женски категории срещу цис жени - помните случая с плувкинята, дето докато е била при мъжете е 160-а, отива при жените и се закотвя на номер 1-а от раз.

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 10:54 от cool_style

# 2 564
  • SF
Не таи злоба и ясно си е дал сметка, че победител няма как да стане. Да, ще постои още някой ден на Реката, ще подкрепи братчетата си от първоначалната коалиция, с които са си дали дума, но няма да може да победи Крум, даже Калоян... Има битки, в които не се знае, но в повечето се знае. Пече се на потник и разсъждава върху врътките в играта. Като цяло е безполезен, само на съветите е ценен за неговите хора. Иначе защо да е злобен.
Но и джентълмен не е. Преди Цвети да влезе в коалицията му, какво му беше отношението към нея? Да не би да видяхте джентълменство? Защо, когато я пратиха на чистилището, си отдъхна от избора на Мишо, а не скочи да му каже Ти луд ли си бе! Това е жена! Прати ме мене, като си толкова мъжкар!
И от сорта джентълменски прояви.

Общи условия

Активация на акаунт