💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 541
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 2 565
Чудя се тези, които мислят Дани за добряк и джентълмен чели ли са му изказванията в социалните мрежи? Тук доста ги постваха преди време. Обиди на килограм, ужасен език. То вярно, че отговаряше на хейт, ама по-добре да си беше мълчал, отколкото да пада на толкова ниско ниво. Аз оттогава си промених мнението за него.

# 2 566
Даниел накрая забави много темпото, ясно му беше, че не може да навакса, но и не искаше да се предаде напълно. Той сам си го каза, че само чака Димо да извика "край". Да, хубави бяха последните му думи на сбогуване с Игрите, но като цялостно представяне за мен остава един неприятен играч. Хвърлянето на чука на Дени изглеждаше джентълменско, но нямаше кой знае какво отношение към скоростта на който и да е от двамата на етапа в играта. По-скоро, съвсем в началото на първата игра, между четримата още, Даниел бутна Дени да тръгва преди него по кубовете, но може и тя да е там преди него.
Много тежки бяха и двете игри (не разбирам нуждата), надявам се Дени да успее да се възстанови. Не разбирам и на кое казвате предимство. Че вече е редила подобен пъзел? Даниел също би трябвало да е редил като част от подготовката му за Игрите.

Ол старс сезон не бих гледала, но един кратичък сезон в реално време с продуценти и водещи, като зрителите гласуват и променят правилата в движение, би бил забавен. Не е осъществимо, разбира се, но пък е приятно да си го мисля.

# 2 567
Джентълменството не е мъжкарство Simple Smile
Явно не подценява жените като играчи, за да иска да ги закриля. Приема ги като равностойни играчи, които знаят къде са отишли и какви изпитания ще имат. Това с чука беше просто реакция, която подсказва положителни черти в него.
Иначе какво - да беше отишъл да й каже :
 Дени, дай да ти влача кануто, че ти е тежко, пък аз съм джентълмен и мъжкар.. 🙃

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 10:55 от cool_style

# 2 568
  • Буркина Фасо
Денислава скршом се радва, че беше номинирана. това е шанса да спечели пари, да си купи имунитет и да си гарантира още време в игрите. иначе мъжете са такива-онакива. Smiley
но пък има сила за комплексни игри. ако снощи на нейно място беше мрънкалото, което го побутваха от продукцията какво ли щеше да се случи ? Червеният щеше да е сила и мощ.

# 2 569
Дени е дъщеря на майка си. Самомотивира се с отмъщение на Мастагарков 😄

А Мартин си я харесва като играч, радва ѝ се истински май
Според мен снощи настъпи прелом в играта на Мартин. Струва ми се, че той взе решение да свали подкрепата си към Мастагарков и да заеме страната на Дени.

# 2 570
  • София
Не гледах внимателно и не мога да коментирам джентълменството на Даниел, но дали заради плуването, дали заради 20кг жилетка, беше доста по-зле от Денислава.
Не съм съвсем съгласна, че племе от жени няма никакве шансове. Просто бяха грешните амазонки. Дени, Виолета, втората Виктория биха дали съвсем различен облик.

# 2 571
  • SF
Не трябва да й влачи кануто. Това пък защо да го прави?

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 10:25 от Esmee

# 2 572
Чудя се тези, които мислят Дани за добряк и джентълмен чели ли са му изказванията в социалните мрежи? Тук доста ги постваха преди време. Обиди на килограм, ужасен език. То вярно, че отговаряше на хейт, ама по-добре да си беше мълчал, отколкото да пада на толкова ниско ниво. Аз оттогава си промених мнението за него.

Не съм ги чела, аз във фейса не влизам, там има само хейт и отврат.. Там нивото е такова- на минус, и той е влязъл в същия ритъм. Не го оправдавам де, но го разбирам . Доколкото се сещам и любимеца Гатю имаше такива реплики и дуплики.
Никога няма да приема за нормална комуникация обиди, и то нецензурни към хора ,които не познаваш, пък и да ги познаваш. Но това е токсичната страна на социалните мрежи

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 10:25 от araselia

# 2 573
За мен изобщо е излишен този цирк с обясненията кого и защо номинираш. От пет човека трима трябва да отидат. Ами, не е лесно да изберат кои. За всеки има плюсове и минуси, както и всеки играч им е ценен. Мъжкото обяснение, че можело да има игра за изометрия и затова да пратят жени леко ми издишаше, защото очаквам Дунев да е добър в такива игри, най-малкото да е много по-добър от който и да е от Гладиаторите, но пък той си чакаше Никол. Сякаш извън Игрите няма къде да се засекат. Но пък може и наистина да не се засичат - ако се бяха подготвяли заедно, сигурно щеще да знае, че дъщеря му не е в топ форма.
Дени продължава да ми е сред топ фаворитите сред участниците.

# 2 574
  • Sofia
Хем харесвам Мартин като играч, заради качествата му, най-вече на горния етаж, хем не мога да преглътна отношението към съюзниците му. Първо бяха много грозните изблици спрямо Моника. Сега взе да кове и Мастагарков. Не се прави така, с хора, които най-малкото заради коалицията ви трябва да цениш. Критиките се правят насаме. Може пред камера, но никога пред опонент. Мартин го прави абсолютно нарочно така – притиска ги пред другите, знаейки умствения им потенциал и бидейки почти сигурен, че ще се изложат яко. А той остава белият и достойният, щото нали честен и обективен е бил Grinning  И си обира някакъв личен позитив. Умен, находчив, хитър, но тотално не му пука за другия, човещинка сякаш му липсва.

# 2 575
  • SF
Е, това с "аз чакам Николчето" си е чисто дъра-дъра. Може да отидеш на битка, да се върнеш и пак да я чакаш.
Те затова хората (и зрители, и участници) недолюбват роднински или любовни двойки в този формат. Все носят някакви привилегии.
Дунев чака дъщеря си и е оправдан, а Мадагаскарков, понеже никого не чака, да ходи на елиминации...
Наистина щеше да напляска с лекота Даниел и да си има 100 долара, но... Сега пък Дени ги има, както и правото да бъде считана за най-силната жена сред жените.

# 2 576
В Инстаграма- Рълев и Мартин си гледат двамата епизода.А отделно -Даниел,Крум,Ива,Калоян ,Стратимир,Генчо ,Пух и Гайтанов са заедно в апартамент.
Ива да не се е залюбила с някого от компанията? Stuck Out Tongue

# 2 577
Е, това с "аз чакам Николчето" си е чисто дъра-дъра. Може да отидеш на битка, да се върнеш и пак да я чакаш.
Именно. Тъкмо и по-бързо ще му мине деня.
Голямо разочарование е Дунев като поведение.

# 2 578
Да се включа и аз с коментар за вчерашната битка. Като цяло, мъжка силова игра, Дани според мен доста го забави именно плуването, жилетката с 20кг отгоре също си каза думата, поне на второто му преминаване на трасето. Браво на Дени, силен играч е, бих казала най-силната жена в този сезон.
Ще видим Радо дали ще победи в битката при изгубените, а ако победи ще е интересно дали отново ще прати Цвети на чистилището, за втори път. Така или иначе, тя вече си похарчи грошовете.

# 2 579
Добре де хора как може да дадат пъзел, който Дени вече е решавала ? Не само, че дадоха двата компонента по много, в които Дани е най-слаб, но и дадоха пъзел, който е решаван от другия участник Grinning Grinning  ясно е, че Дени е доста силна и щеше да спечели така или иначе, но трябваше поне малко да прикрият сценария и да дадат поне друг пъзел....така битката беше ясна още в момента, в който двамата стъпиха на арената. Никаква интрига, никакъв съспенс.

Този пъзел, за разлика от онези с драконите например, е класически и ВСЕКИ, тръгнал да участва трябва да го е преговорил и разучил. А ако не е, да е . Пъзелът го има и в електронен вариант, и в евтин пластмасов вариант.
https://logicbg.com/product/plazgasht-pazel-s-tsifri/

Общи условия

Активация на акаунт