💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 520
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 2 580
  • Другата България
Аз си имам теория и си държа на нея.
Даниел беше поредния, който просто трябваше да отпадне от предаването. Можеше да е всяка друга игра, “случайно“ му се падна такава с плуване и пъзел. А аз на случайности в този формат не вярвам. Синьото племе е това, в което са любимците и фаворитите на продуцентите, и от наличните в момента всички без Виктория предвиждам да стигнат до последни 10. Което автоматично означава, че победителят няма да е от тях. Blush

# 2 581
  • София
Крум пак обърка стратегията... Рълев може да е мозъкът на коалицията (и единственият в нея с такъв), но е и терминаторът на другата коалиция. Сякаш хич не помисли за тук и сега и да избере по-слаб (от Рълев) противник за Дани.
Sob Sob Sob

# 2 582
Мартин го мислех за безотговорен и капризен мъж, който влиза само за слава, а Дунев  беше истинският спортист, мъжкар и пр.
Само с два епизода си промених мнението и за двамата.
Още не мога да си представя, че олимпиец може да е такава мижутурка.
За щерка му изобщо не искам да се хабя да пиша.

Мижитурка е, защото не е свободен, а играе с цел да се събере с дъщеря си и да и помага.
А Елвиса, при всичките ни предубедености, си играе и не се дава.

Иначе Даниел си беше обречен, спор няма. Решение на продуцентите.

А Дени ми направи много добро впечатление освен с хъс и натренираност (тях ги знаем) и с мисъл - просто си личеше как се учи в играта и с всяко минаване си подобрява техниката. Това е рядкост, повечето играят тъпо и упорито.

# 2 583
То цялото племе играе, за да се събере Дунев с дъщеря си. Ако ще турско да стане, ама те да се съберат. Дали на Дени щеше да ѝ се усмихне късметът, ако ѝ бяха пратили Крум или Калоян, които си плуват, а и по някой пъзел са наредили? Шансът ѝ беше само с Даниел.

# 2 584

Мижитурка е, защото не е свободен, а играе с цел да се събере с дъщеря си и да и помага.
Ама тя дори и да влезе в играта, той колко толкова може да й помогне, ако не играе добре и си я изгони племето. Вече доста оредяха и не могат да държат слаби играчи заради симпатии.

# 2 585
Мойта теория за отпадането на Даниел е съвсем проста - от двете племена на номинации и четиримата играчи, той беше най-слабия или хайде, най-некомплексния участник. Както видяхме, и Дени не е кой знае каква плувкиня, да не говорим тежестите, които трябваше трябваше да пренася и дърпа.
И наистина е крайно време да престане тази драма около пъзелите. Подобен пъзел с плъзгащи се плочки (15 от 16 позиции) едно време се падаше в Зрънчо, а и отпреди това беше стандартна занимавка за деца по време на път. Сега изведнъж се оказва голяма спънка.

ПП Сега отварям линка за такива пъзели, даден няколко поста назад. Има го с картинка Мики Маус, Пепа Пиг и други детски анимационни герои. Все още ли някой има съмнение, че това са детски игри?

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 11:39 от Блу

# 2 586
  • София
Даниел беше най-слабият от останалите участници от трите племена, единствено срещу Цвети можеше да е равностойно, за Ситнилска не съм сигурна. Дори Мудева се справя много по-добре от Даниел. Никол не я броя.

# 2 587
  • София
Ауткаста с новото си видео

Веско Панчев е присъствал на снощната елиминационна битка

# 2 588
Паулина победи на тази битка Борис,който също беше със жилетка с тежести.Победи един от най-силните и комплексни играчи.

Всъщност Борис не беше с жилетка, а с верига, което е много по-неудобно. Тежестта на веригата беше 25кг. - с  5кг. повече, отколкото на Даниел. Имаше и други разлики в играта. В трети сезон канутата бяха заровени, като това на Борис, доколкото си спомням, беше заровено доста по-дълбоко от това на Паулина. В самото кану Борис имаше допълнителна тежест.
Изобщо в сравнение с Даниел Борис беше поставен в много по-неизгодно положение. Просто силите и уменията на агронома не бяха достатъчни да победи Денислава.

# 2 589
Даниел си позволи да бъде истински джентълмен, когато вече си беше дал ясна сметка, че тая игра е загубена. През цялото време в главата му дрънкаше римайндерът, че колкото и да се поти на плуването, накрая го чака пъзел. Пъзел, пъзел, пъзел... Евала му правя, че помогна с хвърлянето на чука на Дени в морето, но ако нещата бяха аха-аха, дали щеше да й помогне? Ако в такъв момент й метне чука - признавам го! В дадената ситуация дали го хвърлил или не го хвърлил напред, нямаше никакво отношение нито към временното класиране, нито към крайното.
Дени не е яката плувкиня, но Даниел никакъв го няма на плуване. Той си беше пътник от самото начало. Просто се чудех в кой момент ще отпадне.
Дени също "подкрепяше" Даниел, когато вече го водеше с една обиколка. В такъв момент всички се държат снизходително и джентълменски. Каква беше шегата? - за малка сметка всеки се натиска да я плати.

Права си, но не ни разваляй радостта, че все още има кавалери по тази земя.

# 2 590
Дани също ,като Цецо вече е  излишен за сюжета и съответно си тръгва. Иначе няма да има грам интрига в племето на Гладиаторите. Ако беше играл срещу мъж , според мен си имаше надеждите без тазо жилетка . Но такава му била ролята. Лично на мен ми беше много симпатичен ,чисто човешки , като съм наясно , че този тип хора не са "победители". Не съм и няма да чета хейтърите и диалогът им във фейсбук. Но моето хуманно мнение е , че светът, би бил една идея едно по -уютно местенце , ако имахме право да разстрелваме поне двама такива на ден Rolling Eyes
Мартин , какво да кажа , ясно беше че е на пангара , за това се и предложи. Избра си и за противник -жена. Не вярвам в жестокостта на продукцията да ми го изтърсят за финалист. Ако спечели той , това наистина ще бъдат моите последни Игри. Но ще влезе според мен в челната тройка , от там , ще бъда доволна да спечели който и да е , само да не е Марто. И това ще е моето утешение , ако фаворитът ми не спечели

# 2 591
  • софия
Паулина победи на тази битка Борис,който също беше със жилетка с тежести.Победи един от най-силните и комплексни играчи.

Всъщност Борис не беше с жилетка, а с верига, което е много по-неудобно. Тежестта на веригата беше 25кг. - с  5кг. повече, отколкото на Даниел. Имаше и други разлики в играта. В трети сезон канутата бяха заровени, като това на Борис, доколкото си спомням, беше заровено доста по-дълбоко от това на Паулина. В самото кану Борис имаше допълнителна тежест.
Изобщо в сравнение с Даниел Борис беше поставен в много по-неизгодно положение. Просто силите и уменията на агронома не бяха достатъчни да победи Денислава.
Борис си пречупи каяка, докато се опитваше да го изрови, оттам положението вече нацяло зазля за него, освен всичко друго.

# 2 592
  • София
Да, Боби отпадна заради калпавия каяк.

Викинга отговаря на 5 неудобни въпроса. Лоол 😮😀

# 2 593
Дадохте ми храна за размисъл с тези спойлери в игрите. Ще направя предположение кой ще спечели този сезон: според мен това ще е Дени. Справки разговорът с Цецо на последния съвет на изгубените, думите на Дани при отпадането му, присламчването на Дени към Мартин и/или обратното. И това, че на Дени са и подшушнали да скочи на Мастагарков. А как само и дадоха същия пъзел... без думи. Също така и на Момчил кроят шапка. А Гатьо усети накъде духа вятъра и в прав текст се подмазва на продукцията. Но лошо няма, догодина нормалните няма да гледаме. (Както направих и с Един за друг). В крайна сметка, ако заблуждават хората, ще продължават да кандидатстват честни хора, които после ще им правят проблеми. По-добре така всичко да е видно, че им казват: елате при нас всички кифли и кифляци, жадни за бърза слава да се перчите на екран и по социалките. Всичко е точно!

# 2 594
В Инстаграма- Рълев и Мартин си гледат двамата епизода.А отделно -Даниел,Крум,Ива,Калоян ,Стратимир,Генчо ,Пух и Гайтанов са заедно в апартамент.
Ива да не се е залюбила с някого от компанията? Stuck Out Tongue
Даниел си каза,че харесва Ива ,ама едва ли затова тя е там .

Общи условия

Активация на акаунт