💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 457
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 2 625
  • Sofia
"Аз пък мога да кажа, че е зорлем, защото не дават абсолютно нищо друго за Радев освен коментари срещу Момчил. Нали не мислите, че 24/7 говори само за него. Завързва се някаква сюжетна линия там - може би единият ще победи другия в пряк двубой, ще видим. Не е случайно".

И шоколада, и шоколада, с който ще спи, вместо с Мудева. Сюжетната линия е ясна, както и това, че от еднопластов и ограничен персонаж не може да очакваш чудеса. Горките сценаристи, съчувствам им, пот им капе от челата, докато изкопчат едно-две смислени изречения от тоз уникален играч. 😂
А мънкането натоварва допълнително. Убедена съм, че хич не им е лесно и ги разбирам. 😆
@Тупарев, двоен надник да им дадеш, че то това трудно се издържа.

# 2 626
ЛейдиЧарминг, за съжаление от продукцията грам не се притесняват, че са очевадни в побутванията и нагласянията... Ми че те дадоха победа на Тошко жиужицото с грешно нареден пъзел! И след масови недоволства в интернет дори не си направиха труда да го прокоментират или да се извинят.

Амазонките, ако изгубят залога, може да трябва сами да отпратят двамата играчи. Аз не вярвам, че жените ще се изгонят една друга и най-вероятно ще запазят Румен заради Мудева.

# 2 627
  • Другата България
С Мудев не смятам, че опетняването е “зорлем“.
Неприязънта му към Васил си личеше, и той не я криеше.
Сега е същото и с Момчил. Аз по-скоро го отдавам на някаква “мъжка“ завист, вероятно е очаквал той да е един от фаворитите на сезона, и като не му се получи си показа рогцата. Далеч съм от мисълта, че и Васил, и Момчил харесват всички, но поне съумяват да не го показват, пак стигаме до интелигентната игра. Докато Мудев си реагира като типичния мъж, на когото са отнели предимството да е такъв.
Аз пък мога да кажа, че е зорлем, защото не дават абсолютно нищо друго за Радев освен коментари срещу Момчил. Нали не мислите, че 24/7 говори само за него. Завързва се някаква сюжетна линия там - може би единият ще победи другия в пряк двубой, ще видим. Не е случайно.
Е, затова хората сме различни, защото не мислим по един и същи начин. Аз пък казвам, че не е зорлем. Що се отнася до Мудев, и това, че не дават нищо друго за него, също не съм съгласна, на Обиталището даваха негодуванието му срещу Васил. Blush А откакто е с Амазонките, явно на фона на Гатьо и Момчил е толкова безличен, че то и няма какво толкова да дават. Това разбира се, си е личното ми мнение, и съм сигурна, че нищо друго няма да има между двамата, защото няма да изкарат още дълго в едно племе. А, всъщност ако Момчил отиде при Старейшини, или Гладиатори, може да отстрани Мудев в пряк двубой, права си, да. Но при жълтите това ще са им отношенията, така мисля. Дано приключат по-скоро.
Естествено, допускам, тоест, вярвам, че има “игра“ с монтажа, и целенасочено наблягане на някакво отношение в негативен план на Мудев към Момчил. Но в случая си е наблягане, на нещо, което го има, а не режисиране на изкуствен скандал. От друга страна Мудев си е съвсем ок с Гатьо. Нищо против него няма. Просто защото в негово лице не вижда никаква заплаха. За нараненото си мъжко его.

# 2 628
Румен е от тези, които изпитват респект от хора като Гатьо. Не, това не е точната дума "респект". Него просто го е страх от такива като Гатьо и си трайка. Той се правеше на герой пред Веско, сега пред Момчил, защото знае, че нищо страшно няма от такива хора. Плъзгав, че чак хлъзгав. Не ми харесва Винету и това е Simple Smile

# 2 629
  • Sofia
Да си го кажем направо - страх. Simple Smile Бабаит е само пред Мудева и по синхроните. А, забравих и там мънка, мрънка и се жали. "Жална Ралица".

# 2 630
Довечера ще съм на линия - Ваня ми е любимка  № 1 от всички сезони.
Стискам палци, дано се представи достойно и победи безапелационно. Simple Smile

# 2 631
Btw, информацията за промяната на часовете за излъчване потвърдена ли е ?

Защото гледам програмата на Нова тв за следващата седмица и там от 20ч все още е някакъв сериал?

# 2 632
  • София
И аз много си го харесвам Ванчето.
А с този залог...чувствам се замислена.
Момчи-ясно-той е Амазонка Simple Smile Но Гатьо...та те едва ли не му казват "къци-къци,ела си при нас",че и гащите си не е сменил.
Ще го гледам с интерес,то не че по друг начин го гледам.Довечера обаче очаквам да даде всичко от себе си да заложат грешно Simple Smile

# 2 633
  • Другата България
Иначе мнението ми за това кого все още не са “очернили“ сценаристите е за трима до момента - Рълев, Крум, и естествено, Мартин. Това относно мъжете, защото все още смятам, че и този сезон победителят няма да е жена. А, и Мишо.

# 2 634
  • София
Предпочитам Амазонките да заложат на новата участничка и са загубят, отколкото Ваня да загуби. Ако бях Ваня, аз лично не бих го погледнала този формат, да не говорим да се съглася отново да участвам.

# 2 635
И според мен амазонките ще заложат на новата, защото много няма да са гледали сезон 2 и ще изгубят залога. Точно Ваня не вярвам да загуби кастинг битка.

# 2 636
  • Sofia
Мери, за Мишо леко ще поспоря. Simple Smile Мисля, че положиха началото, при сценката с Даниел. Беше леко арогантен и наблегнаха на това. Единици ще са тези, които ще излязат чисти от формата. И победителят, разбира се!

# 2 637
  • София
Аз имам друго предположение - както знаем двойките бързо-бързо ги разформироват и РР ще бъде разделен отново от Мудева. И пак ще го гледаме как страда.

# 2 638
"Виолета е имала връзка с Вальо в Щатите".
Лоол, такава тъпотия не бях чела наскоро.Тя откровено не го понасяше и се чудеше как да го разкара от играта.
Още повече,не са показвали по никакъв начин някаква симпатия или че се познават от преди това.

А,че Цецо го разкараха,защото не им е удобен ,в това съмнения няма.

И аз й се чудя на акъла на Ваня,защото се е съгласила.Продукцията доста се постара да я очерни.
Аз си мисля,че днес ще падне (амазонките ще заложат на нея).
100% съм сигурна,че Гатьо мечтае да загубят баса. Laughing

# 2 639
  • Sunshine state
Във facebook някой беше писал, но мнението му е изтрито вече, че е Виолета  имала връзка в Щатите с бащата на Никол и заедно са решили да участват в предаването. За по-сигурно се разкарали Цецо от игрите, за да не се объркат сметките на продукциятя
Глупости са това, според мен. Пишат си хората. Нищо общо нямат освен, че имат две дъщери и, че са живяли в САЩ. Виолета все още, де.

Общи условия

Активация на акаунт