💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 458
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 2 760
  • София
Това ли са Топ желаещите да участват? Защото започвам да се замислям, да кандидатствам и аз 🤪

# 2 761
  • София
Ваня и скроиха шапката на полуфинала и беше много ядосана и разочарована, но никога не е бълвала огън и жупел.
На мен ми е неприятно, когато Димо напомня за 30-те секунди, които делили Ваня от финала, защото всички видяхме как първият финалист (и бъдещ победител) си избра опонент, като му помогна да реши пъзела си, само защото не искаше да се изправи срещу жена на финала. Дори начинът, по който Милен се държа с Ваня в последния ден и на импровизирания символичен съвет, оставя горчив вкус в мен. При положение, че цял сезон беше по-нисък от тревата.

# 2 762
Явява се на кастинг не може да плува, няма сила да хвърли 1кг. На 5 м., измори се на първата обиколка. Абе какъв е тоз кастинг .

# 2 763
  • Пловдив
Казано честно по-интересно ще е ако Ваня загуби, но надали.
И защо еднолично че се решава кой да се обади. РР е нетърпим.

# 2 764
  • София
Май гледаме различни предавания.
Ваня > Дени
Нека ги пуснат двете и да има здраво халки и стени... Grinning

# 2 765
Не знаех срещу кого е играла Ваня, но Натали я помня от кастингите, недоумявах какво виждат в нея.. А сега като я видях на терен още повече... Какви жени имаше на каста, а да викнат нея срещу най-силната жена от предните сезони е меко казано идиотщина...

# 2 766
Снимките на предаването не започват ли юни? Тогава медицината още имат изпити. Ако завършва е друго.

# 2 767
Искам да видя Ситнилска или Оряшкова на тази битка. Ще къртят.😉😁

# 2 768
Не знаех срещу кого е играла Ваня, но Натали я помня от кастингите, недоумявах какво виждат в нея.. А сега като я видях на терен още повече... Какви жени имаше на каста, а да викнат нея срещу най-силната жена от предните сезони е меко казано идиотщина...
Очите и са интересни,светят 🙂

# 2 769
Пффф, жалко, няма да е следващата седмица разформироването на Амазонките. Нацелих идеята на сценаристите, но стигнах само до предложението им, не и до реализацията. Много слаба Натали.

Ауууу, отново Мич Бюканън на терен! А, няма да го видим. Жалко.
Мичът /да не се бърка с Мичмана/  ще има работа тоя сезон! Сугур и Гала няма да му устои!

# 2 770
  • София
Май гледаме различни предавания.
Ваня > Дени
Нека ги пуснат двете и да има здраво халки и стени... Grinning
На Ваня кануто изглежда надуваемо, с такава лекота го носи. И на халки би отвяла, и на стени, изобщо няма място за сравнение и то не само с Денислава.

# 2 771
  • София
За да нагласят играта, как защо...

# 2 772
  • Другата България
Явно целта е била Амазонките да НЕ загубят.
Аз друга причина не виждам. Само ни подлъгаха с това пред/по/ложение за амазонски разпад.
Нищо де, поне ни дадоха жокер за петък.

# 2 773
Не знам защо изобщо Натали се явява за участие? Абсурд е студент по медицина да може да отсъства 3 месеца.

Може да завършва или да прекъсне по уважителни причини.Пък по-голяма част от снимките са през ваканцията.
Кога почват снимките? Юни? Възможно е да издърпа някои изпити в началото на юни, а другите да остави за септември. Ако е по- горен курс, медиците май учеха  и на цикли, не знам дали изпитите не са им непосредствено след определен цикъл, така че не е изключено.

# 2 774
  • София
Чупят гърнетата и какво беше??… имаше ли пъзел ?

Общи условия

Активация на акаунт