💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 421
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 2 985
Кой пък е тоя тооолкова голям нарушител?? Да не е Никол, че то тая шия не е от туршия, ама пък кучешка колибка.. Тоест станало е в стопанството. 😅
Имаше син, жълт и червен варел - значи всички са се провинявали 😄

# 2 986
  • Sunshine state
Аа, ама само един изгонен. Значи някой е бил и на трите места и е скатавал яко. 😂

# 2 987
  • София
То не е и само за това, но и по съветите Ралица е ужасно груба, надменна и ги гледа с едно такова снизхождение... Изживява се като класна на първолаци и те горките не смеят да и отговорят.
Скоро даваха един филм от 2015 г. с участието на Ралица в ролята на ученичка - 11А. Абсолютно същият маниер и начин на говорене. Не съм я гледала другаде, но май й иде отвътре.

# 2 988
Кой пък е тоя тооолкова голям нарушител?? Да не е Никол, че то тая шия не е от туршия, ама пък кучешка колибка.. Тоест станало е в стопанството. 😅
Имаше син, жълт и червен варел - значи всички са се провинявали 😄

Според мен тези бъчви не си отговарят на племената тъй като на жълтата бъчва имаше остатъци от вафли и напитки които са взимали от резиденцията а на жълтите това им е първата седмица там, така че според мен може и цялата храна да е само на едно от племената или на две от тях.
Вече съвсем отделно ще е и това с телефона, заради който ще изгонят един от играчите.

# 2 989
  • София
Излиза, че само Изгубените са гладували, но дали важи за всички!?  Никол и Виолета изглеждат много добре, все едно са на почивка.

СИНИ

ЖЪЛТИ

ЧЕРВЕНИ

# 2 990
Значи в другите риалити, когато се случи нещо с твой близък даже направо си излизаш (справка Ергенът и смъртта на близката на Пам), но в Игри на Волята не може. Може да те правят на маймуна да се снимаш как се пръскаш с Цикатридина, но не може да чуеш детето си? Ми айде да видим как ще стане една майка да не обърне света за детето си! Твърдо зад играчите съм. Най-вероятно дори щях да бъда от нарушителите ако бях вътре. Играчите имат сериозна комуникация с бивши участници, които им казват кое, как и къде се получава. На мен дори ми беше казано с кой редактор мога да работя най-добре ако вляза. Ми ако знам, че два сезона мога да вкарвам вафли, що да не пробвам и в следващия вместо да гладувам на ориз и банан? Щом вие ми казвате кога да падна и какво да казвам, защо аз да не ям протеинов бар тайно? Искаме честност от играчите? Айде, първо да го поискаме от продуцентите!

# 2 991
  • София
Брей, любимата ни нинджа най-накрая прописа нещо за този сезон...
И то забележете за Натали и Ваня. Явно Гого се познава с Натали, може би тя е била от неговата подготвителна група.

Тук, Ваня отговаря на Гого
Под маймунки може би разбира такива дето фърчат по халки и са повече въздушни състезатели. Вече са две такива. Ваня и Мишето.
п.п. То не че Фифо, Морунов и Андрей не ги минават също с лекота. Но друго се има предвид... Готина закачка. 😊

# 2 992
Защо са махнали пъзела ?

Не е махан, а по-скоро онзи ден го добавиха като застраховка. Ако случайно Викинга е първи Дени да го обърне на пъзела. Тя го реши за 20 секунди Grinning Grinning

# 2 993
Те са подписали договори, в тези договори има определени правила, които не трябва да нарушаваш, иначе следва наказание. Това може да е дело, дисциплинарно наказание или и двете едновременно. Това, че за вас не е кой знае какво това с телефона, за продукцията е много.
В същото време продукцията не се е задължила по договор да пази човешкото достойнство, интегритет и здраве на участниците, а обратното: всячески ги мачка.

***Тършуват и намират остатъци от храна. Но как да знаят кой е ял, може опаковките да седят от 2-3 седмиици в тайник за който племето което обитава в момента тази територия изобщо не знае.***

Последна редакция: нд, 08 окт 2023, 06:17 от tisa

# 2 994
  • София
Моля, гласувайте за изминалия епизод в допитването на Soney. Simple Smile

Ето и Анкетата за качество на епизод 32       (от 7-ти октомври).    Кликнете картинката.

# 2 995
Това, че не им плащат ги сваля всички участници още по-долу. Толкова усилия, глад, унижения, травми, и всичко заради бройка последователи в Инстаграм. И чак страдат, реват, заговорничат, излагат се, и за
какво... Печели само продукцията и ние им пълним гушите с всяка секунда тв време.

# 2 996
  • Отвъд алеята зад шкафа
Според мен някой от резиденцията е давал шоколади и вафли на жълтите, някой, който преди това беше жълт.

# 2 997
А според мен червените са давали на някой червен от жълтите...

# 2 998
Моля, гласувайте за изминалия епизод в допитването на Soney. Simple Smile

Ето и Анкетата за качество на епизод 32       (от 7-ти октомври).    Кликнете картинката.

# 2 999
За храната ясно, гладни са, което предразполага към шмекерии. Продукцията със сигурност знае за храната, но си затварят очите донякъде. Но телефон е мега тъпо, сериозно ли мислят, че няма да ги хванат. Joy
При положение, че има голям снимачен екип, отделно други играчи-конкуренти, които също могат да ги издънят. Заслужава си да бъде изгонен човека с телефона, то бива да си глупав, ама чак толкова...

Последна редакция: нд, 08 окт 2023, 08:08 от Serene__

Общи условия

Активация на акаунт