Перилни препарати и омекотители - 74

• 59 056
  • 769
  •   1
Отговори
# 180
Аз пък си купих от прословутата сол на DM. Много надеджи и възлагам, особено за на децата дрехите, че се скъсвав да търкам със сапун, а понякога и забравям. (сапун най съм доволна отново от DMския).

Деликатен омекотител си взех ето този френски ленор и смятам, че мирише много хубаво и ненатрапчиво, особено щом ММ го одобри, той нямаше да изтърпи никакви силни миризми 😁

https://ttmarket.bg/product/lenor-fresh-meadow-omekotitel-za-dre … asmin-1625-l65-pr

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 13:38 от deska90

# 181
Този омекотител наистина има много приятен аромат. Все се канех да го взема, но се отказвам понеже рядко пера нещо с омекотител.

От гела за вълна и деликатни тъкани на ДМ също съм много доволна. Справи се чудесно с едно пълнено одеало. Мисля следващото лято да го пробвам как ще се справи с вълнен килим. Sunglasses

# 182
Тези двете взех :

Гелът ухае много приятно,дори след допълнителното изплакване.

# 183
  • оттам, откъдето започва България
Аз ползвам омекотителя
Скрит текст:

Много лек аромат.

Обаче тези дни не издържах и отново си купих любимия омекотител:
Скрит текст:

Прави ми впечатление, че са пуснали и други омекотители Бинго в бяла опаковка, но ароматът е различен.

# 184
Дами,преди време помолих да ми препоръчате пералня,че моята е за смяна.Някоя от вас ми препоръча Самсунг мисля или бъркам?Забравих вече 😳,може ли да ми припомните?

# 185
Дами,преди време помолих да ми препоръчате пералня,че моята е за смяна.Някоя от вас ми препоръча Самсунг мисля или бъркам?Забравих вече 😳,може ли да ми припомните?
https://www.bg-mamma.com/?topic=1573536

# 186
  • Велики Преслав
Имам нужда от препоръка за прах за бяла пране, който да НЕ прави пяна, пробвах какви ли не, но всичките са опенват много и когато се включи първата центрофуга е нещо страшно, чак се включва защитата. С гелове и подобни няма проблеми, но когато пера хавлии например на висока температура на 70° много рядко всичко минава гладко.

# 187
В момента ползвам скип за бяло и корал за цветно. Пяна нямам при двата, ползвала съм и персил, диксан, ариел също без проблеми. Може би слагате количество, по- голямо от необходимото.

# 188
  • Велики Преслав
Не, слагам минимално количество, той не се пени докато пере, а след първото изплакване. Май Джорджия имаше такъв проблем.

# 189
Ами тогава нещо в конструкцията на помпата на машината. Да е ниска мощността на помпата и да не може да изпомпва. Или най- просто, да има нещо, което я е задръстило.

# 190
  • Велики Преслав
Помпата е нова, маркучите са чести, всичко по нея работи то са вижда че си пълни с пяна от там изниква проблема.

ПС помпата изхвърля достатъчно бързо.

# 191
Незнам, предлагам идеи. При мен никога с никакъв препарат на прах не е имало такъв проблем.

# 192
  • Велики Преслав
Сега, ако трябва да бъда честен, има някаква вероятност да предозирам, но все пак ще пробвам и показаните от вас прахове. Слагам по предписание, но то понякога лъже.

# 193
Е, може дрехите, които слагате да са силно чисти, нищо че слагате препарат, съобразен с килограми дрехи.

# 194
И аз съм забелязала, че когато дрехите са чисти или пералнята не е пълна до указания за съответната програма капацитет, трябва да намалявам количеството прах. То и без това на указанията е дадено не за точни кг, а от - до и ако сипеш прах на горната граница на кг, а прането е към долната, ето ти проблем.

Общи условия

Активация на акаунт