Перилни препарати и омекотители - 74

• 57 641
  • 769
  •   1
Отговори
# 435
Аз купих Coral течен 71 пранета - 5 литра, 42 лв с доставката. Като ОМО и Скип е. Уж най-високият клас от тях.

# 436
Качеството на Омо-то силно зависи за кой пазар е. В Германия е нисък клас препарат, а Корал-висок.

# 437
  • Пловдив
Coral e високият клас перилен препарат в Германия и Австрия на Unilever,същият перилен препарат е Omo в Турция,Skip е в Гърция,Испания и Франция(само в Гърция има за цветно и гранулиран прах).

# 438
Coral e високият клас перилен препарат в Германия и Австрия на Unilever,същият перилен препарат е Omo в Турция,Skip е в Гърция,Испания и Франция(само в Гърция има за цветно и гранулиран прах).

В Австрия Омо е високия клас, не Корала, мисля.
Поне така беше преди.

# 439
Дайте линк моля за този Скип, понеже не съм го виждала в хипермаркетите, онлайн ли го купувате?
Линк не мога да дам, но ето това ми донесоха днес от Гърция. Две тубички за по-малко от 11 евро или
0.22 цента за едно пране.

# 440
# 441
Днес в Димитровград в магазин Велвет имаше тези прахове. Същият магазин го има и в Хасково. Видях, че имат сайт, но този прах не видях на пръв поглед.

# 442
  • Сливен
Цените са добри,в Сливен за бяло е 24лв, за цветно 32лв

# 443
И аз взимам този за цветно на по-висока цена -30лв.

# 444
Сестра ми е в Гърция и е много доволна от Скип-овете.

Бебешкият Алвина с мечето пере много добре и маха петна.Но е течен.

# 445
Здравейте! За бебешки дрехи течен или прах? И от кога мога да започна да ползвам нормален прах(понеже нашите дрехи ги пера с прах). Детенцето ми е на 1,7г

# 446
  • София
Здравейте! За бебешки дрехи течен или прах? И от кога мога да започна да ползвам нормален прах(понеже нашите дрехи ги пера с прах). Детенцето ми е на 1,7г

Само прах. За бяло пране. И и опция "допълнително изплакване".

# 447

Само прах. За бяло пране. И и опция "допълнително изплакване".
Ако е за бяло, няма ли да изсветли цветните?

# 448
Белите - с прахообразен за бяло; цветните - с прахообразен за цветно.
Перете на 60С, дълга програма и добавяйте опция “допълнително изплакване”, ако имате налична такава.
Всъщност, съвсем спокойно можете да перете дрехите на детето с вашите, ако и за вашите спазвате горните изисквания.
Дрехите на моето дете са прани с нашите от първия му ден.

# 449
Дететето Ви не  е съвсем бебе. Достатъчно е да използвате прахообразен препарат-за цветно и за бяло. Нормален прах можете да използвате от деня на раждането. Ако детето има някакви алергии, тогава някой "сезитив"-прах без аромати.
Митове и легенди са това, че бебето трябва да се пере отделно, все едно дрехите му не се перат в същата пералня или пък не го допирате до себе си това дете.
Изключвам случаите когато става въпрос за пране на работни дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт