Перилни препарати и омекотители - 74

• 57 422
  • 769
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Персил прах вече с 85 мл дозировка за 4-5 кг. Вчера купих пакетче за 20 пранета. Работят хората, напредват.

# 586
  • Пловдив
Skip Active clean продължава да е 100 мл за 4-5 кг(купих 2 кутии за 67 пранета по 12,46Е от гръцкия Лидл миналата седмица),но на мен ми е все едно,интересува ме да изпира добре,а от Скип съм най-доволна.

# 587
Здравейте, възможно е вече да е обсъждано, но тъй като не намерих исках да Ви попитам използвате ли парфюмни перли, когато перете дрехите и когато го правите слагате ли омекотител? Като цяло какви са Ви впечатленията от парфюмните перли? Благодаря предварително!

# 588
Аз ползвам перли на Ленор, не във всяко пране - когато се сетя. Остава лек, приятен и ненатрапчив аромат.
Омекотител не ползвам, откакто суша в сушилня и го намирам за напълно излишен.

# 589
Използвам само за спалното бельо.

# 590
  • оттам, откъдето започва България
Лично аз, когато съм ползвала парфюмни перли, не съм слагала омекотител.

# 591
Привет.
Някой с отзив за този омекотител?

# 592
Баща ми ползва синият обаче и от двора до терасата ми ухае доста силно.

Изпрах на количката на бебето свалящите се части,но има такива ,които няма как да сваля.
Моля за съвет как да ги освежа/премахна петна?

# 593
  • Русе
Търкане с четка и подходящ препарат.
Навремето така перях на децата количките. Почти нищо не и се откачаше.

# 594
Прах Бинго бива ли го ?

И солта на дм дали би се справила с пюрета?
На някои дрешки не се махат петната дори със Спот.

# 595
Връщам се от ДМ. Установих, че солта за петна Денкмит, и охи праха в кофичка, са с абсолютно еднакъв състав. Идентичен. Снимах даже съставите, после от телефона ще ги прикача..
Идеи? В смисъл защо се предлагат като различни продукти, ако са с еднакъв състав?
Не мога да си го обясня /освен с маркетинг/...много ми е странно...

# 596
  • до най-прекрасния мъж
И аз търся препарат, който да се справя с петна от храна. Омръзна ми да се съсипват дрехите на детето - я капнал домат, я нещо мазно, я спанак. Ако търкам петното, често дрехата избелява на петна. Това Окси в кофичката не винаги върши работа, по-често не. Взех да пръскам мазните петна с обезмаслител и да пускам допълнително изплакване и дълги програми на поне 50°С. Ами не, не и не. Петната си стоят, а при последното пране едно комплектче на малката си промени тотално цвета - предницата на суитчера стана доста по-тъмна от гърба, а петната си стоят. Пера с хубави препарати - Омо, Персил, Ариел, Dixan, всички паралелен внос и нищо. Като взема да избирам дрешки за обличане на детето, гардеробът прелива, а нищо нелекьосано няма.

# 597
И аз търся препарат, който да се справя с петна от храна. Омръзна ми да се съсипват дрехите на детето - я капнал домат, я нещо мазно, я спанак. Ако търкам петното, често дрехата избелява на петна. Това Окси в кофичката не винаги върши работа, по-често не. Взех да пръскам мазните петна с обезмаслител и да пускам допълнително изплакване и дълги програми на поне 50°С. Ами не, не и не. Петната си стоят, а при последното пране едно комплектче на малката си промени тотално цвета - предницата на суитчера стана доста по-тъмна от гърба, а петната си стоят. Пера с хубави препарати - Омо, Персил, Ариел, Dixan, всички паралелен внос и нищо. Като взема да избирам дрешки за обличане на детето, гардеробът прелива, а нищо нелекьосано няма.
Вземете си сапун за петна с жлъчка. Има в големите вериги, ДМ също.

# 598
На мен солта на ДМ ми изпра петно от боя за коса върху чисто бяло зимно яке.
Прави се кашичка от нея, и се натрива петното да престои преди пране около половин час. Съвет от темата, от тук го научих и си го откраднах.

Чета , чета и не си обяснявам какво се оплаквате от петна от храна...какви пък са тези петна от пюре, че не се изпират...не знам, не знам...нищо не казвам, но ми е странно.

# 599
Тета ,на лигавник,който се мие също имам от днес едно петно и не се махна.

И аз не знам защо така става.
Имам за дребния Персил,Феъри ,Спот и солта на дм за петна и пак не се махат напълно.

Общи условия

Активация на акаунт