Перилни препарати и омекотители - 74

• 57 474
  • 769
  •   1
Отговори
# 570
  • Paris, France
Не хвърлях детски гащи и чорапи с петна от лайна и кал. След като са изпрани няколко пъти на висока температура, те са чисти. Ако не са приятни за гледане, поне могат да послужат при следващия чревен вирус 😻.

С времето и с пранетата петната избеляват, но вероятно няма да изчезнат напълно.

# 571
Има ли начин тези тъмни петна да изчезнат?Пуснах блузката за пране с бели и светло сиви дрешки.Имаше съвсем малко петно от лютеница от градините,а излезе от пералнята с тези петна.

# 572
Има ли начин тези тъмни петна да изчезнат?Пуснах блузката за пране с бели и светло сиви дрешки.Имаше съвсем малко петно от лютеница от градините,а излезе от пералнята с тези петна.
Скрит текст:
Да не си е играло детенцето със сапунени балончета?

# 573
  • София
И на мен ми приличат на петна от сапунени балончета. Ако са такива, няма махане.

# 574
Нямаме такива играчки,а се съмнявам и на градините да са играли със сапунени балони.Много странно,дано като изсъхне да изчезне.

# 575
Здравейте!
Тези ризи от детски носии са старички и малко пожълтели.

Имам препарата за петна на Лидл и денкмит за бяло
Знам, че предишните страници обсъдихте кога и на какви градуси се ефективни кислородните избелите ли, но аз се пообърках.
Та сега с тези препарати да ги пусна на високи градуси или на по-ниски?
И добавката заедно с праха или първо само с нея и после само с праха.

# 576
Ти нямаш добавки за бяло...не прочетох за такива в поста ти, нито кой вид точно са.

На опаковката им четеш. Те са с активатор някои от тях така че действат и при ниска Т.

# 577

Какво мислите за тези перилни препарати, перат ли? Имат ли хубав дълготраен аромат?

# 578
Здравейте!
Тези ризи от детски носии са старички и малко пожълтели.
Скрит текст:

Имам препарата за петна на Лидл и денкмит за бяло
Знам, че предишните страници обсъдихте кога и на какви градуси се ефективни кислородните избелите ли, но аз се пообърках.
Та сега с тези препарати да ги пусна на високи градуси или на по-ниски?
И добавката заедно с праха или първо само с нея и после само с праха.
Ако ги пуснеш на висок градус, може ширитите да избелеят, да пуснат и да боядисат всичко. Пусни ги на 40 градуса на дълга програма с прах за цветно и сложи 3-4 цветоулавящи кърпички. Третирай само петната с препарат.

Последна редакция: нд, 18 фев 2024, 13:11 от petiaivanov

# 579

Имам това. Защо не е излязла снимката, незнам.
Ще ги пусна както Петя е писала.

# 580
Здравейте!
Този гел за бяло пране ли се препоръчва?

# 581
  • София
Геловете за бяло пране са с оптични избелители, които при следващо пране се отмиват. Ако искаш бяло пране, ползвай прах за пране  или добавяй сол за петна.
Общо взето няма гел за бяло пране, това е маркетингов трик. Всичките са за цветно. Същото важи и за капсулите.

# 582
Бяло пране с прах за бяло.

# 583
Момичета, може ли да ми кажете каква е разликата между тези два препарата? Първият го видях на промоция в Кауфланд, грабнах го и чак вкъщи видях, че не е, като този вкъщи (втория).

Persil Color gel
Persil Color Active Gel

# 584
Предполагам вторият е в нова разфасовка, в сайта им има за 54 пранета:

Общи условия

Активация на акаунт