Перилни препарати и омекотители - 74

• 59 083
  • 769
  •   1
Отговори
# 120
Солта за петна от ДМ е чудесен препарат. Пере ми всичките бебешки лекета, засъхнали, попили, както си трябва. Добавям от нея в чекмеджето на пералнята, не третирам дрехите предварително. Слагам и на бяло и на цветно, не съм забелязала нещо да е избеляло. Слагам повечко от 1 лъжица, да си призная. Преди една-две седмици не беше налична за поръчка онлайн - паникааа!
За коя точно сол говорите? За тази ли? https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-sol-za-prane-protiv-petn … 010355487186.html

# 121
Изсипах върху покривка Гранофурин.Стана голямо зелено петно.Може ли да се изчисти според Вас?

# 122
Изсипах върху покривка Гранофурин.Стана голямо зелено петно.Може ли да се изчисти според Вас?
Много ефикасно, но много цапащо лекарство, да...Няма специфичен агент /поне аз не знам/, но пробвай с всичко за петна,  с поредни пранета може и да избледнее - зависи от материята, някои поемат трайно и не си струва мъките/памук, лен/. Пери я самостоятелно обаче.
.

# 123
Забрави. Това няма изпиране.

# 124
Гранофуринът няма никакъв проблем да се премахне с кислородна вода върху самото петно и прах за пране с избелители.

# 125
  • Русе
На някой случвало ли му се е? Това е тениската от униформата на дъщеря ми. Петната са като накапано с белина. Нямам белина вкъщи, а още по-малко пък тя се е опръскала някъде с белина. Лятото, като живеехме на село същите петна се появиха и на една светлозелена покривка за хранене. Започнах да си мисля, че е от Оксито. Друг избелващ препарат не ползвам вкъщи. Тениската е светло синя и от време на време я пера с белите тениски.
Thinking

# 126
На мен ми се е случвало, не разбрах от какво са петната, а дори и окси не бях ползвала

# 127
От Окси на цветна дреха, престояла повече време с препарата, ми се е получавало леко по-светло от цвета петно, но на светла дреха по-тъмно не се е получавало. Възможно е и да е реакция с боята на тениската, нали ползват различни бои.
Ако това имате предвид под Охси: https://sofia.parkmart.bg/sano-preparat-oksizhen-petna-cvetni-drehi-750ml/
Аз него визирам, не ползвам друг препарат.

# 128
Солта за петна от ДМ е чудесен препарат. Пере ми всичките бебешки лекета, засъхнали, попили, както си трябва. Добавям от нея в чекмеджето на пералнята, не третирам дрехите предварително. Слагам и на бяло и на цветно, не съм забелязала нещо да е избеляло. Слагам повечко от 1 лъжица, да си призная. Преди една-две седмици не беше налична за поръчка онлайн - паникааа!
За коя точно сол говорите? За тази ли? https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-sol-za-prane-protiv-petn … 010355487186.html

Да, точно тази.... уф, още не са я заредили.... Cry

# 129
На някой случвало ли му се е? Това е тениската от униформата на дъщеря ми. Петната са като накапано с белина. Нямам белина вкъщи, а още по-малко пък тя се е опръскала някъде с белина. Лятото, като живеехме на село същите петна се появиха и на една светлозелена покривка за хранене. Започнах да си мисля, че е от Оксито. Друг избелващ препарат не ползвам вкъщи. Тениската е светло синя и от време на време я пера с белите тениски.
Thinking

И аз съм имала подобен случай. Оказа се, че петната са от сапунени балони. Не зная с какво ги правят, но преди да сложиш дрехата в пералнята няма петна, а след това е вече късно.

# 130
  • Русе
Петната не са тъмни, а са си точно, като избелени от белина, леко розовеят. Снимах на крушка и от светлината е променен цвета.
Дъщеря ми е на 16 години и не си играе със сапунени балони, още по-малко пък на училище. В живота си веднъж съм и купувала такава течност и то беше, когато беше в детската градина. Не е проявявала интерес. Както писах същите петна имах и по покривка за маса.
А Оксито е на ДМ. Коментираме го често тук. Добавям го към праха за бяло пране.

# 131
Това на мен си ми прилича на чиста белина.
Не може да е от оксито .

# 132
Какво ще кажете за тези от Лидл?

# 133
Омото не.
Другото може. Ако ползвате течни де...

# 134
  • Русе
Това на мен си ми прилича на чиста белина.
Не може да е от оксито .
Е, да, де, ама нямаме у дома белина.

Общи условия

Активация на акаунт