Перилни препарати и омекотители - 74

• 57 542
  • 769
  •   1
Отговори
# 450
Моите 5 ст. по темата - само с прах за бяло заради дезинфекциращите свойства на кислородните избелители.
Не че са в голямо количество и те, но все пак ги има, за разлика от прах за цветно.

# 451
Дезинфекция за новородено, но на едно дете на почти 2 години, което   играе на пода, навън, среща се с хора и т.н,  какво да му дезинфекцира човек.....

# 452
Аз съм на 40+ и пак си "дезинфикцирам" повечето дрехи.

# 453
Аз съм на повече и оцелях без дезинфекция. Спално бельо, лично бельо, кърпи пера с прах за бяло, а цветните дрехи с прах за цветно. Защо да си съсипвам дрехите да избеляват…

# 454
Разбира се че е личен избор.
Аз споделих просто моя, понеже се попита.
Не държа изобщо другите да са на мое мнение.
Много сме писали в годините назад по въпроса, изобщо не ми се преповтаря, коментира, обяснява.
На няколко клика е информацията.
Не е задължително да се чете  даже..по желание е, както всичко в тоя живот....

# 455
  • до най-прекрасния мъж
На детето пера със Сано Максима за бебета. Като новородена с течен, а като поотрасна, може би към 1 г, смених с прах. Понякога пускам с нашия на предпране и после с нейния, ако са замърсени повече дрешките й.
Нейните ги пера отделно, не за друго, а защото работата на баща й е мръсна и не е ОК да смесвам дрехите. Не че понякога тя не е по-мръсна от него, ама...

# 456
Как е като качество прах Ленор,произведен в Германия?

# 457
Здравейте!
Преди време четох добри отзиви за тази марка,само че този не е френски,а произведен в Италия...Прецаках ли се?

Купих го и аз същия и след изпиране чаршафите не миришеха на нищо. Не знам обаче дали не е виновен за това дезинфектанта,които използвах. Ползва ли го ти? Има ли аромат при теб?

# 458
  • София
Здравейте!
Пера с Ариел течен за цветно,омекотявам със Семана(синьо-зелена).
Пералнята ми е нова(Самсунг)Използвала съм я около 10 пъти.
Дрехите не ухаят никак добре,даже зле.
На какво ли може да се дължи?🤔

# 459
На кратка програма плюс течен.
На ниски температури на пране.
Ако нон стоп правиш горното, твърде вероятно е да е ат него.

Прахообразен, високи Т на пране, дълга програма около и над 2ч....това ако ме питаш мен какво да направиш Simple Smile

Ако переш с течен, е добре да не е нон стоп, да редуваш с прах, или поне да е на дълга прогр.плюс висока Т....

Комбинацията гел+кратка 40мин.праграма+30 градуса пране =вмирисване на пералнята поради отлаганията от геловете, мухлясването и т.н. Омекотителят допълнително прецаква положението...

Пробвай да изпереш веднъж на 60гр, двучасова и повече, програма, с прахообразен препарат, и виж как ще са дрехите след това Simple Smile

# 460
Да,с толкова "чорби",особено на ниски градуси(30-40)...Миризмата май е по-малкия проблем.А изпирането,вредата за пералнята...?

# 461
  • София
Дам🤷♀Пера на кратка(53 мин.) на 40 градуса и с течен прах и омекотител всеки път.
Ще сменя праха и програмата.
Много благодаря!🌹

# 462
Здравейте!
Преди време четох добри отзиви за тази марка,само че този не е френски,а произведен в Италия...Прецаках ли се?

Купих го и аз същия и след изпиране чаршафите не миришеха на нищо. Не знам обаче дали не е виновен за това дезинфектанта,които използвах. Ползва ли го ти? Има ли аромат при теб?
Още не съм...Ще дам отзив като го пробвам.

# 463
  • София

Ниския клас на Ариел (виж таблицата на първа страница).
С две думи - купи си Ариел по-добре.

# 464

Ниския клас на Ариел (виж таблицата на първа страница).
С две думи - купи си Ариел по-добре.
Благодаря!
Нз защо,но реших,че е нов продукт и няма да го има в таблицата 🤦‍♀️😀...Просто не бях виждала прах Ленор,което не значи не е съществувал,но... 😄

Общи условия

Активация на акаунт