Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...40

• 103 096
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 61
  • тук, на мястото си

# 62
  • София
Двама строители проверяват звукоизолацията на стените в един апартамент:
- Пешоооо, чуваш ли ме?!
- Не крещи бе, аз те виждам!

# 63
Много мразя,когато някой говори,докато го прекъсвам! LaughingJoy

# 64

# 65
# 66
  • София
Студент се прибира след изпит. И приятелката му го пита:
- Е, как мина?
- Ми как, в две части - тържествена и божествена. Първо тържествената - професорът с костюм и аз с костюм, той с вратовръзка и аз с вратовръзка.
- Ами божествената?
- Той започна да пита, а аз да се кръстя. После аз отговарям, а той се кръсти.

# 67
- Шефе, може ли да си тръгна по-рано от работа? Имам уважителна причина.
- Каква?
- Писна ми.

Обява за работа:
,, Търсим човек, за когото щастието не е в парите."

# 68
Трудно е да влезеш в детската градина! После бакалавър и магистър лесно се изкарват... Laughing

# 69
Трудно е да влезеш в детската градина! После бакалавър и магистър лесно се изкарват... Laughing

Това не е никакъв виц. При мен цените за детска градина започват от 1200$/месец.
Таксите за медицина в McGill са по-ниски.
Хайде и един виц, да не е само голата истина и смях през сълзи.

Господ:
- Адаме, едно ребро ли ти се свиди на теб?
Адам:
- Не е това. Просто имам лошо предчувствие...

# 70
# 71
норвежеца, шведа и финландеца се разбрали да видят кой може да издържи най-дълго в сауната. Минава един час - норвежеца излиза. Минават два - и финландеца излиза. Мниват три...три и половина...четири.... Целият червен като домат и задъхан илиза шведа
-Абе човек, браво на волята ти. Но защо остана толкова дълго време? То можеше да излезеш една минута след финландеца и никой нищо нямаше да ти каже.
-Абе аз щях да изляза първи, но топките ми се заклещиха на пейката....

# 72
Състезание кой ще издържи най-дълго на глад. Заключват европеец, руснак и чукча в една стая и им казват:
- Седите тук заключени без никаква храна и когато не можете вече да търпите глада се обръщате към телефона на масата.
И заключват ги те, на втория ден разглезеният европеец излиза. След още два дни и руснакът се обажда да му отворят. Но минава седмица, а от чукчата никаква реакция. Минават десет дни и решават да отключат и да видят как е, да не му е станало нещо. Та влизат те и гледат чукчата коленичил пред телефона и със сълзи на очи му говори:
- Умирам от глад, много те моля, дай да ям!

Турчин французин и бай Ганьо се хванали на бас кой може да изяде една тенджера зрял фасул и да издържи по-дълго от другите да не пръдне. Хапнали те, седнали на триъгълник и се дебнат. По едно време турчинът усетил, че не издържа и решил да замаже неизбежното изпускане на газове:
- Абе хора, знаете ли, че ще кръстя сина си Юсуфффффф....
След малко и французинът усетил неудържим напор и прибегнал до същата тактика:
- А брат ми се казва Пиерррр....
Най-накрая и бай то Ганя му свършила издръжливостта и му се наложило да се прикрие за да не загуби баса:
- А аз имам един племенник на име Григоррррррр. И този Григоррррр има моторррррр. И по цял с този моторрррр прави пърррр, пърррр, пъррррр....

# 73
  • тук, на мястото си

# 74

Общи условия

Активация на акаунт